LED arızası gibi duruyor.merhaba vestel tv 32hb5000 model sn: 7912554 700151 açılışta vestel logosu görünüp gidiyor ses var görüntü yok fener le bakınca bişeyler görünüyor tv yi 5 yada 6 kez açıp kapayınca ozaman ses ve görüntü geliyor .. sorun ne olabilir yazılımsal bi sorunmu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
İlk başta bi yazılım yüklesem bi zararı olurmu sonra led arızasına yönelirimLED arızası gibi duruyor.
Tabiki denemek bedava ama donanımsal duruyorİlk başta bi yazılım yüklesem bi zararı olurmu sonra led arızasına yönelirim
Yazılım yüklendiğinde tv ilk kurulum ekranında açılacağı için sesi de duyamayacaksınız. Görüntü olmadan ilk kurulum yapılamaz.İlk başta bi yazılım yüklesem bi zararı olurmu sonra led arızasına yönelirim
Anladım hocam tavsiyeniz varmı kendim ne yapabilirim acabaYazılım yüklendiğinde tv ilk kurulum ekranında açılacağı için sesi de duyamayacaksınız. Görüntü olmadan ilk kurulum yapılamaz.
Anladım hocam tavsiyeniz varmı kendim ne yapabilirim acaba
Yazılım yüklendiğinde tv ilk kurulum ekranında açılacağı için sesi de duyamayacaksınız. Görüntü olmadan ilk kurulum
peki teşekkürederim.
2 serit led bar da gitmiş o zaman teşekkürler%99 LED bar arizasidir.
Tek LED de gitmiş olabilir. Üretim tarihine bakılırsa 2 sene kullanılmış. Tek LED değişimi yada tek şerit değişimi size ileride yine masraf açabilir.2 serit led bar da gitmiş o zaman teşekkürler