ofis76
Aktif Üye
- 20 Ağu 2018
- 300
- 48
Tüm ekran seçeneklerini denedim ama bunları denemem için önce ekranı görmesi gerekiyor sanırım. 3 hdmı portu ve ekranı yenile, uzat , sadece pc ekranı vs hepsini denedim. Ayarlarda kablosuz bağlanınca 2. monitörü gösteriyor mesela, kablolu olarak monitörü algılamadı, aygıt eklede de görmedi. müsait bir ara sürücü bakayım ama en son baktığımda günceldi. Teşekkürler.hdmi için söylüyorum, klavyedeki windows (başlat tuşu ya da üzerinde dalgalı pencere şekli olan tuş) tuşu ile birlikte p harfine basarak ekran yansıtma özelliklerinde farklı mod denediniz mi? normalde pc de sadece notebook şeklinde ayarlı olur. kimi pc lerde hdmi ye kablo takıldığında otomatik olarak tanımlama yapıp ekran yansıtmasını başlatır kimi pc lerde ise başlatmaz. 4 mod olur bu ekranda, sadece notebook, sadece 2nci ekran, tek ekranı 2 ekrana yay ve ayrı ayrı 2 sinde de ekranları göster şeklinde.
ek bilgi, kimi notebooklarda tv ile çözünürlük eşleşmez ve tv de ekran köşelerden siyah şekilde görüntü küçültülmüş olarak çıkar. çözünürlük ayarlarında oynama yapsanız bile değişmez. bunu arıza olarak algılamayın, ekran kartınızın özelliklerinden ölçeklendirme ayarları ile bu sorunu düzeltebilirsiniz.