Lada Vega yığılma sorunu

K Çevrimdışı

kamersah 

Aktif Üye
8 Mar 2018
181
Ben aldığımda lpg yoktu. Yakıt tüketimi çokta farketmiyor düşüncesi ile Lpg taktırmadım. Zaten Lpg ye çokta uyumlu bir marka değil bu arabalar. En büyük bahanesinin önüne geçtim ama bu arabada bahane bitmiyor ki. Samaralarda hiç sorun yaşanmıyor en sağlam arabaları denilebilir. Bu vegalar baya problemli sanırım. Ya da bana böylesi denk geldi.
 
A Çevrimdışı

Ayvalıoba

Yeni Üye
24 Nis 2019
1
72
Evet arkadaşlar. Sanayici ve yedek parça dostu kullanıcı düşmanı ezakar arabam sırf ben yalancı çıkmayayım diye su koyverdi yine. Aman ne şaşırdım bilemezsiniz. Ailecek şaşkınız :ara Sabah itibari ile henüz 100 km bile dolmadan tıkanır gibi oldu. Öğlen ise marşı alıp 3-4 saniye çalışmışken stop edip durdu. Şimdi çalışıyormuş gibi yapıp çalışmıyor. Tam marş alıyor 1 sn bile çalışmadan stop ediyor. Marşı aldığı anda gaz da versem gaz almayıp stop ediyor. Bana trip mi atıyor ne yapıyor anlayamadım. Bari sanayiye giripte çalışmayaydı. Bakalım başımıza ne iş açacak.
Merhaba kamersah! Yeni üye oldum.Aracının son durumunu merak ettim.2004 model Vega SW 1500 8 V 16 yıldır biniyorum.Ateşleme bobini,kam mili pozisyon sensörü ve kanister selenoid valfi ve O2 sensöü değişti,bu süre içinde.Size naçizane tavsiyem: Bilgisayar ile arıza tespiti yapmayan ustalardan uzak durun.Ben bu günlerde klima takmayı/taktırmayı düşünmekteyim başarabilirsem.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri