- 23 Kas 2017
- 20,972
Netflix'den her şey beklenir ama zannetmiyorum öyle bir şey olacağını.Hamile haliyle bile çok tehlikeli ama profesöre aşık olursa iş biter
Belki Alicia taraf değiştirir onu bilemeyiz.
Netflix'den her şey beklenir ama zannetmiyorum öyle bir şey olacağını.Hamile haliyle bile çok tehlikeli ama profesöre aşık olursa iş biter
Bence sancısı tutacak bebek gelecek, profesör ona yardım edecek ve yine yırtacak bu işten ?Netflix'den her şey beklenir ama zannetmiyorum öyle bir şey olacağını.
Belki Alicia taraf değiştirir onu bilemeyiz.
Güzel senaryo ama o deli kendi kendine doğurur.Bence sancısı tutacak bebek gelecek, profesör ona yardım edecek ve yine yırtacak bu işten ?
Olabilir son sözü profesöre şah mat o.ç ydu ??Güzel senaryo ama o deli kendi kendine doğurur.
Hocam nasıl bir benzerlik kurdun ? çok alakasızlar yaa ?Bu profesörü Danilo şefe bir ben mi benzetiyorum? ?
Tek benzeyenler gözlükler bence hocam ?O kadarda alakasız değiller bence
40 profesörü cebinden çıkartır o. Doğuma gerek yok.Güzel senaryo ama o deli kendi kendine doğurur.
Dizi tutuldu ya çek gitsin boş balon bölümler yapıyorlar özensiz iş olsun torba dolsun5. bölümün sonu ne öyle yaa izlemicem son 5 bölümü ayar oldum valla ?