- 23 Kas 2017
- 21,338
Netflix'den her şey beklenir ama zannetmiyorum öyle bir şey olacağını.Hamile haliyle bile çok tehlikeli ama profesöre aşık olursa iş biter![]()
Belki Alicia taraf değiştirir onu bilemeyiz.

Netflix'den her şey beklenir ama zannetmiyorum öyle bir şey olacağını.Hamile haliyle bile çok tehlikeli ama profesöre aşık olursa iş biter![]()
Bence sancısı tutacak bebek gelecek, profesör ona yardım edecek ve yine yırtacak bu işten ?Netflix'den her şey beklenir ama zannetmiyorum öyle bir şey olacağını.
Belki Alicia taraf değiştirir onu bilemeyiz.![]()
Güzel senaryo ama o deli kendi kendine doğurur.Bence sancısı tutacak bebek gelecek, profesör ona yardım edecek ve yine yırtacak bu işten ?
Olabilir son sözü profesöre şah mat o.ç ydu ??Güzel senaryo ama o deli kendi kendine doğurur.![]()
Hocam nasıl bir benzerlik kurdun ? çok alakasızlar yaa ?Bu profesörü Danilo şefe bir ben mi benzetiyorum? ?
Tek benzeyenler gözlükler bence hocam ?O kadarda alakasız değiller bence
![]()
40 profesörü cebinden çıkartır o. Doğuma gerek yok.Güzel senaryo ama o deli kendi kendine doğurur.![]()
Dizi tutuldu ya çek gitsin boş balon bölümler yapıyorlar özensiz iş olsun torba dolsun5. bölümün sonu ne öyle yaaizlemicem son 5 bölümü ayar oldum valla ?