AndroidTvBoxTurkiye
TFC Team
Aynen full aksiyon olmuş, sonuda güzel bitmedi, Hiroşima ve Nagazaki den sonra bu atom bombası Tokyo'ya atılmamalıydı bee ?Dizi tutuldu ya çek gitsin boş balon bölümler yapıyorlar özensiz iş olsun torba dolsun![]()
Aynen full aksiyon olmuş, sonuda güzel bitmedi, Hiroşima ve Nagazaki den sonra bu atom bombası Tokyo'ya atılmamalıydı bee ?Dizi tutuldu ya çek gitsin boş balon bölümler yapıyorlar özensiz iş olsun torba dolsun![]()
Gandia'ya atıldı asıl bomba, eşek cennetine gitmiştir herhalde.Aynen full aksiyon olmuş, sonuda güzel bitmedi, Hiroşima ve Nagazaki den sonra bu atom bombası Tokyo'ya atılmamalıydı bee ?

Bakarsın Sierra, Raquel, Profesor üçü bir hayat yaşar.Ben demiştim sancısı tutacak profesör ona yardım edecek diye ama, bu gidişle diğer 5 bölümde de hepsi ölecek galiba ?

Bende yeni gördüm, bakalım nasılmış.La Casa de Papel: Kore
![]()
Gerek yok, İspanyol olanı yeterli.La Casa de Papel: Kore
![]()

Anladım Tokyo yoksa izlemezsinGerek yok, İspanyol olanı yeterli.![]()

Kore yapımlarına hayranları nedeniyle ön yargılıyım.Anladım Tokyo yoksa izlemezsin![]()
Arada güzel kore yapımları oluyor çoğunda kendi dillerini kullanıyorlar orasını sevmiyorum..Kore yapımlarına hayranları nedeniyle ön yargılıyım.
Bir de orijinali yapılmış zaten, Kore yapımı olanı ne kadar iyi olabilir ki?
En fazla entrikası bol olur.
Meraktan denk gelip "Parazit" filmini izlemiştim o kadar.
Kore dizisi vs izlemem.

Yarım saat zor sabrettim. Arkadaş bari kadrolardaki şehir isimleri karekterleri değiştirinLa Casa de Papel: Kore
![]()