L1 Sertifika Sorunsalı

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
ama hocam bu gün 4000 küsür yarın 5000 :( ihtiyaç varsa bu gün almak, yarın almaktan veya hiç almamaktan iyidir. ne smart dediği androidin kendisi, extradan farklı bir smart özelliği yok ki :) yorumlara bakmayın. görsellerdeki Spotify menüsü akıl karıştırmış sadece.
Android kaba taslak smart olarak yazılıyor. ayrıca bir smart menüsü yok
4K olmamasıda beni cezbetmedi aslında, şu zamanda tv alınacaksa Netflix, Disney+, Youtube dan 4K izlemek isterim. Cihaz lisanslı ama 4K hizmetinden faydalanamıyor. Sadece bu bile önemli etkenlerden biri 🙂 diğer etkenleride göz önüne alırsak ben uzak dururdum. Tabi tercih meselesi bu, bana cazip gelmeyen başkasına gelebilir 🙂

Smart özelliği var hocam, tv yi alanlardan biri hem Smart menünün hemde Android menünün görselini atmış. Gönderdiğim linkten bakabilirsin görsellerde var.

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
ama hocam bu gün 4000 küsür yarın 5000 :( ihtiyaç varsa bu gün almak, yarın almaktan veya hiç almamaktan iyidir. ne smart dediği androidin kendisi, extradan farklı bir smart özelliği yok ki :) yorumlara bakmayın. görsellerdeki Spotify menüsü akıl karıştırmış sadece.
Android kaba taslak smart olarak yazılıyor. ayrıca bir smart menüsü yok

Aynen üründe L1 ve Netflix sertifikası olduğu görsellerden belli oluyor.

Benim anlamadığım bu ürünü lisanslı Android yapıp, ayrıca Smart özelliği koymak hangi sivri zekanın işi 🙂 Android varken Smart özelliğinin ne espirisi var, tv yi yormaktan başka bir işe yaramaz. Çoğu kişi yorumlarda Tv nin ağır ve yavaş oluşundan bahsetmiş.

Tv de 4gb hafıza 1.5gb ram olduğunu okudum yorumlardan, Android kısmı lisanslı olduğundan başlarda sıkıntısız, stabil çalışacaktır. Ama zamanla ordada sıkıntılar baş gösterebilir.

Açıkcası ben bu tv den uzak dururdum.

a3568804-0cab-435d-b1ec-d32aafff49a0.jpg

hocam bu Spotify. bir müzik uygulaması. smart menüsü hangi görselde?

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
a3568804-0cab-435d-b1ec-d32aafff49a0.jpg

hocam bu Spotify. bir müzik uygulaması. smart menüsü hangi görselde?
Bunu demiyorum hocam, görsellerden birinde vardı Smart menü. Diğer sitelerde görmüşte olabilirim, bir çok yere baktım. Cihazda Smart özelliği olduğunu bir çok kişide yazmış yorumlarda.

Mesela şu kullanıcı detaylı bilgiler vermiş, cihazın Android olduğunu ayrıca Smart özelliğinin olduğunuda açıkca belirtmiş.

S20619-160124.png

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
Bunu demiyorum hocam, görsellerden birinde vardı Smart menü. Diğer sitelerde görmüşte olabilirim, bir çok yere baktım. Cihazda Smart özelliği olduğunu bir çok kişide yazmış yorumlarda.

Mesela şu kullanıcı detaylı bilgiler vermiş, cihazın Android olduğunu ayrıca Smart özelliğinin olduğunuda açıkca belirtmiş.

S20619-160124.png
Androidin kendisinden bahsetmiş hocam.
google resmi cihazlarında, ikinci bir işletim sistemine izin vermez. biraz düşünün hocam iki tane işletim sistemi lisanslı cihazlarda mümkün mü?

L1 lisansı zaten googlenin güvenlik lisansı.

Son düzenleme:
The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
Androidin kendisinden bahsetmiş hocam.
google resmi cihazlarında, ikinci bir işletim sistemine izin vermez. biraz düşünün hocam iki tane işletim sistemi lisanslı cihazlarda mümkün mü?
Bencede saçma işte olmaması gerekiyor, ama yorumlarda bir çok kişi Smart olduğundanda bahsediyor. Şimdi arkadaş tv yi alacaksa yanlış yönlendirmekte istemiyorum, çünkü tv hakkında ayrıntılı bir bilgi yok. Sadece görsellerden ve yorumlardan bir fikir beyan edebiliyoruz.

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
Bencede saçma işte olmaması gerekiyor, ama yorumlarda bir çok kişi Smart olduğundanda bahsediyor. Şimdi arkadaş tv yi alacaksa yanlış yönlendirmekte istemiyorum, çünkü tv hakkında ayrıntılı bir bilgi yok. Sadece görsellerden ve yorumlardan bir fikir beyan edebiliyoruz.
Hocam smart dedikleri androidin kendisi allahına gurban. sizin gibi benim gibi ayrıntılı tefaruatlı nerden bilsinler smart tv mi smart tv. android başka smart başka ayrımında değiller yani
bu tvde androidin lisanlı tv os yüklü bu

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
Hocam smart dedikleri androidin kendisi allahına gurban. sizin gibi benim gibi ayrıntılı tefaruatlı nerden bilsinler smart tv mi smart tv. android başka smart başka ayrımında değiller yani
bu tvde androidin lisanlı tv os yüklü bu
Android olduğuna şüphe yok zaten, o bariz ortada. Ayrıca Smart özelliğide var mı, yok mu orada kafa karışıyor 😁 Neyse arkadaş tv yi alırsa öğrenmiş oluruz artık, aslında o Smart dedikleri HBBTV moduda olabilir ama tam emin değilim 😁

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Android olduğuna şüphe yok zaten, o bariz ortada. Ayrıca Smart özelliğide var mı, yok mu orada kafa karışıyor 😁 Neyse arkadaş tv yi alırsa öğrenmiş oluruz artık, aslında o Smart dedikleri HBBTV moduda olabilir ama tam emin değilim 😁
smart genel isim akıllı tv demek ikisine de smart özellik var deniyor android ise ayrıca belirtiliyor.

Smart denince aklınıza linux Vestel gelmesin genel isim android ile yan yana geçebilir geçiyor :kiskis

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Burada yazıyor özellikleri grundig sitesinde android diye belirtmemiş kafa karışıklığı yapıyor..

Smart akıllı TV genel isim kullanmışlar reklamasyon smart yerleşmiş

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
smart genel isim akıllı tv demek ikisine de smart özellik var deniyor android ise ayrıca belirtiliyor.

Smart denince aklınıza linux Vestel gelmesin genel isim android ile yan yana geçebilir geçiyor :kiskis
Genelde Android tv ise sadece Android Tv yazar, Smart ise Smart Tv yazar. Bu tv Android Smart tv yazmış, aslında orayada takılmadım 😁 tv yi alanların yorumları kafa karıştırıyor, kimisi Android değil Smart tv bu Android diye almıştık diyen var. Kimisi Android olması harika demiş, kimiside Hem Android hemde Smart özelliği var demiş 😂 yeminle bu ülkede yoruma bakılıp birşey alınmaz.

Aslında sorun üreticide, koskoca Arçelik - Beko grubu bir tv üretip Grundig Android Tv diye piyasaya sürüyor. Tv hakkında doğru düzgün bir bilgi yok, şu kadar hdmı girişi, şu kadar usb girişi felan diye özellikler var.

Android diye belirtmiş geçmiş, kullanılan işlemci ne, ekran kartı ne, hafızası ne, ram kapasitesi nedir, lisanslı Android mi, değil mi ? Hiç bir bilgi yok, anca resimden, görsellerden bir fikir üretebiliyoruz. Kullanıcı yorumları ise tutarsız 🙂

Tv nin özelliklerine benim belirttiğim özellikleri yazacak ki, kafada soru işareti kalmasın.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Genelde Android tv ise sadece Android Tv yazar, Smart ise Smart Tv yazar. Bu tv Android Smart tv yazmış, aslında orayada takılmadım 😁 tv yi alanların yorumları kafa karıştırıyor, kimisi Android değil Smart tv bu Android diye almıştık diyen var. Kimisi Android olması harika demiş, kimiside Hem Android hemde Smart özelliği var demiş 😂 yeminle bu ülkede yoruma bakılıp birşey alınmaz.

Aslında sorun üreticide, koskoca Arçelik - Beko grubu bir tv üretip Grundig Android Tv diye piyasaya sürüyor. Tv hakkında doğru düzgün bir bilgi yok, şu kadar hdmı girişi, şu kadar usb girişi felan diye özellikler var.

Android diye belirtmiş geçmiş, kullanılan işlemci ne, ekran kartı ne, hafızası ne, ram kapasitesi nedir, lisanslı Android mi, değil mi ? Hiç bir bilgi yok, anca resimden, görsellerden bir fikir üretebiliyoruz. Kullanıcı yorumları ise tutarsız 🙂

Tv nin özelliklerine benim belirttiğim özellikleri yazacak ki, kafada soru işareti kalmasın.
Düşük hafıza düşük Ram olayı var 8 diye duyan kaçıyor smart deyip geçiyorlar ..

Reklamasyon satış politikası detay vermeyerek bilinçsiz tüketiciyi avlamak smart akllı diye satıyorlar ..

Smart yazıyor diye linux sistemlere uygulama yükleyebileceğii sananlarda çok ..

Eğitim şart gençlerde bile bilinç yok araştırma sorgulama diye birşey yok son 20 yılın özeti ..:haha

T Çevrimdışı

tequarium

Yeni Üye
19 Haz 2022
2
29

Bütün yorumlarınızı ayrı ayrı okudum çok teşekkür ediyorum herkese çıkabileceğim bütçe maksimum bu olduğu için bu cihazı da aralarında kendimce en f/p buldum ama bilgi olmaması kafamı karıştırmışti. Cihazı alıp deneme görevini üstleniyorum. İnancım L1 sertifikası olduğu yönünde deneyip göreceğiz. Tecrübelerimi tekrar aktaracağım.

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
Bütün yorumlarınızı ayrı ayrı okudum çok teşekkür ediyorum herkese çıkabileceğim bütçe maksimum bu olduğu için bu cihazı da aralarında kendimce en f/p buldum ama bilgi olmaması kafamı karıştırmışti. Cihazı alıp deneme görevini üstleniyorum. İnancım L1 sertifikası olduğu yönünde deneyip göreceğiz. Tecrübelerimi tekrar aktaracağım.
Hocam o fiyata bunu alın geçin. internete gerek yok vestel bayisinde mevcut gidip göüp test edebilirsiniz

yorumları okuyun mutlaka

Geri
Üst Alt