Kurutma makinesi Tavsiyesi (Marka)

Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,124
43
Tshirt olsun kazak olsun neredeyse tüm giysilerin etiketlerinde tamburlu kurutma yapmayınız yazıyor. Genelde günlük, dolap kuruluğu, ekonomik ve narin programını kullanıyoruz. Çekme yapan giysiye denk gelmedim.

omrdml Çevrimdışı

omrdml 

Aktif Üye
19 Eyl 2019
354
Keşke daha önce alsaymışım diyorum. Cehalet işte.. Ev güneş görüyor. Dışarıya asmadan kurutuyoruz ya işte diyordum. Ne zaman avuç dolusu hav atınca anladım işin ciddiyetini.

Ben şu ana kadar hâlâ çekme durumu ile karşılaşmadım. Genelde pamuklu dolap kuruluğunu kullanıyorum. 3.25 saat olarak başlatıyor doluluğuna göre 1.2 saatte de bitirebiliyor 2.25 saatte de. 3.25 hiç sürmedi. Hepsi ipek gibi yumuşak ve sıcacık çıkıyor.

T Çevrimdışı

Tabiiİlmühün 

Aktif Üye
24 Kas 2022
90
45
Merhaba arkadaşlar, öncelikle Hoover kullanmış, çok sorun yaşamış, servisi ve müşteri hizmetleri de dahil hiç bir şekilde tavsiye etmeyen birisiyim. Ürünleri teknoloji ile dolduruyor ama kalite yok. Çoğunlukla bütçe yüzünden tercih ediliyor, saygı duyarım.
Bende kurutma makinesi arayışındaydım, Grundig GDH 92 modelini alacaktım, aynı şekilde Arçelik servisleri de diğerlerine göre iyidir diye düşünüyorum. Ancak Profilo KM961RCTR modelini aldım. Bsh grubu servisleri gördüğüm en iyi ve sistemsel çalışan servisler. Başka Profilo ürünleride kullandım hiç şikayetim olmadı. Makinada, ColdRefresh (Buhar) ve IronAssist (Ütü azaltma) özellikleri olduğu için Grundig yerine tercih ettim. Profilo enflasyon ve maliyetler yüzünden garanti uzatma seçeneğini, garanti nin son 6 ayı içine almış. Şuan için yaptıramadım. Sonuç olarak aldığım cihazdan kısa süreli tecrübelerime göre oldukça memnun kaldım. Tüketime artısı ne olur bilemiyorum. Kullandığım Hoover 11/9 kurutmalı çamaşır makinasıydı ve tüketimi yüksekti. Bu cihazda aşırı bir durum olursa onuda yazarım.

I Çevrimdışı

independent

Süper Üye
12 Haz 2023
662
39
Benim cihazlarım hep Bosch marka.Cihazları alalı 10 sene oldu.Sadece bulaşık makinesi Almanya üretimi.Hepsinden çok memnunum 1 kere bile bozulmadılar.

R Çevrimdışı

robur 

Aktif Üye
3 Haz 2022
77
44
Başka bir sitede kondenser önünde filtre olan ve kendi kendini temizleme özelliği olduğu halde alttaki kondensere ulaşıp kendimizin de temizliğini yapabileceğimiz Siemens ve Bosch ürünlerinden bahsedilmiş. Bu olanağı sağlayan Arçelik ya da Samsung marka ürünler yok mudur acaba?

B Çevrimdışı

betamax

Yeni Üye
17 Tem 2023
7
37
T Seronet, merhaba forumda yeniyim hocam Profilo KM961RCTR ürünü nasıl bende sipariş verdim ürünün artısı eksisi nedir beğendiğiniz beğenmediğiniz yönleri var mı şu ana kadar nerdeyse satışta olan bütün modelleri kıyasladım hepsinin birinde olup diğerinde olmayan artı eksileri var şunu da söyleyeyim B/S/H grubunda ek garanti olayı son 6 ay içinde +1 yıl olarak satın alınabiliyor ama ücreti bi tık daha az olan abonelik diye bişey çıkarmıslar yine son 6 ayda başlatıyorsunuz her yıl ödeme alınıyor isterseniz standart 3 yıl + 7 yık ek garanti yani toplamda cihaz 10 yıla kadar garanti uzatılabiliyor tabi yıllık fiyat güncellemeleri diğer firmalardaki +4 yil maliyetinden fazlaya gelmiş oluyor

T Çevrimdışı

Tabiiİlmühün 

Aktif Üye
24 Kas 2022
90
45
T Seronet, merhaba forumda yeniyim hocam Profilo KM961RCTR ürünü nasıl bende sipariş verdim ürünün artısı eksisi nedir beğendiğiniz beğenmediğiniz yönleri var mı şu ana kadar nerdeyse satışta olan bütün modelleri kıyasladım hepsinin birinde olup diğerinde olmayan artı eksileri var şunu da söyleyeyim B/S/H grubunda ek garanti olayı son 6 ay içinde +1 yıl olarak satın alınabiliyor ama ücreti bi tık daha az olan abonelik diye bişey çıkarmıslar yine son 6 ayda başlatıyorsunuz her yıl ödeme alınıyor isterseniz standart 3 yıl + 7 yık ek garanti yani toplamda cihaz 10 yıla kadar garanti uzatılabiliyor tabi yıllık fiyat güncellemeleri diğer firmalardaki +4 yil maliyetinden fazlaya gelmiş oluyor
Merhaba hocam hoş geldiniz.
Makinadan çok memnun kaldık. ColdRefresh ve IronAsist özelliği çok kullanışlı gerçekten. Bsh grubunun en alt markası da olsa gerçekten kaliteli cihaz. Görüntüsü de şık.
Çift kişilik yorganı dahi hiç sıkışmadan rahatça kurutuyor. Elbiselerde çekme sarkma vb. Bir durum oluşmadı. İstisnasız herşeyi kurutuyoruz. Çıkan toz da cabası, alerjeni düşürüyor. Şimdilik bir eksisini görmedik şükür. BSH çamaşır makinası yoksa servis üzerine kurulum yapmıyor bilginiz olsun. Eksi sayılırsa bunu söyleyebilirim.
Bana sorarsanız sizde iyi seçim yapmışsınız.

20230616_082949.jpg

A Çevrimdışı

atoprak 

Aktif Üye
13 Kas 2018
184
44
Biz yaklaşık 7-8 yıl önce Electrolux marka almıştık ... Bir sorun yaşamadık..
Lakin bence çekmeye meyilli kıyafetler eninde sonunda, azar azar da olsa çekiyor .. uzun bolu biriyim.. bunu yaşıyorum ..
ama hiç çekmeyen eşyalarımız da var (%100 pamukluların çektiğini, sentetik karışıkların çekmediğini de gördüm )

Bence makine ile alakalı değil, neyse..

Çok ekonomik bir marka olmayabilir lakin tecrübemiz olduğu için yazmak istedim.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Makinadan çok memnun kaldık. ColdRefresh ve IronAsist özelliği çok kullanışlı gerçekten. Bsh grubunun en alt markası da olsa gerçekten kaliteli cihaz. Görüntüsü de şık.
Çift kişilik yorganı dahi hiç sıkışmadan rahatça kurutuyor. Elbiselerde çekme sarkma vb. Bir durum oluşmadı. İstisnasız herşeyi kurutuyoruz. Çıkan toz da cabası, alerjeni düşürüyor. Şimdilik bir eksisini görmedik şükür. BSH çamaşır makinası yoksa servis üzerine kurulum yapmıyor bilginiz olsun. Eksi sayılırsa bunu söyleyebilirim.

20230616_082949.jpg
Evin kedisi Makineye onay vermiş olay bitmiş :kiskis

B Çevrimdışı

betamax

Yeni Üye
17 Tem 2023
7
37

20230616_082949.jpg
hoşbuldum sağolun.hayırlı olsun makineniz güzel günlerde sorunsuz kullanın inşallah
sevimli kediniz makineyi sevmiş :)
şu altta linki olanı almıstım onun üzerine çarşamba günü baağlantı aparatıyla kurulum yapacaklar aksilik çıkmazsa çarşamba günü 1 haftadır bekliyor servis günleri uymadı beldeye resmi tatil haftasonu derken bekliyoruz.

şimdilik bunları aldım kurutma makinesini bekliyorum kompresor sesi nasıl acaba

bsh'ın yunanistanda olan markası pitsos birebir profilo şuanda burda olmayan özellikleri olanlar var google çeviri ile bakabilirsiniz 8kg tambur çift yön dönüyor a sınıfı yoğusma A+++​

enerji sınıfı yıllık 176 kW tüketim vs burda tr de yok model linki altta.​

Adsiz36009ec20bd443e2.png

Teknik özellikler​

Genel olarak​

Kurutucu tipi
Su buharı yoğunlaşması
Isı pompası
Evet
Kapasite
8,0 kilo
Cihaz rengi
Beyaz
Davul şekli
Evet
Kapı açılış zamanı
sağdaki menteşeler
Ayarlar kontrol tipi
LCD, Basınç şalteri/Basmalı şalterler
Ek çalıştırma seçenekleri
Pamuklu Eco, Pamuklular, dessous, Outdoor, Yastıklar, gömlekler/bluzlar, Sentetik, Zaman programı sıcak, havlular, Karışık, hızlı 40', Yünlü, Çarşaflar
Gürültü seviyesi
64 dB(A) yeniden 1 pW
Enerji sınıfı
bir+++
Yoğuşma verimlilik sınıfı - YENİ (2010/30/EC)
A
Güç
600W
Su çıkış borusu
Evet
Su çıkışı için aksesuarlar
Evet

Tip​

Yerleşik / Bağlantısız
ücretsiz cihaz
Kapı açılış zamanı
sağdaki menteşeler
Tambur malzemesi
Paslanmaz çelik
Kurutucu tipi
Su buharı yoğunlaşması
Kurulum tipi
özgürce
Çıkarılabilir üst kısım
HAYIR

boyutlar​

Boyutlar: (YxGxD)
842x598x613mm
Kapı 90 derecede açıkken derinlik
1.096 mm
Kapasite
112 litre
Çıkarılabilir üst kısım
HAYIR
havalandırma borusu
HAYIR
Bacaklar için maksimum yükseklik
15 mm
Net ağırlığı
56,4 kilo
Güç kaynağı kablosu uzunluğu
145.0cm

Adsizb72798bb103d8cdf.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Başka bir sitede kondenser önünde filtre olan ve kendi kendini temizleme özelliği olduğu halde alttaki kondensere ulaşıp kendimizin de temizliğini yapabileceğimiz Siemens ve Bosch ürünlerinden bahsedilmiş. Bu olanağı sağlayan Arçelik ya da Samsung marka ürünler yok mudur acaba?
merhaba farklı marka çok model inceledim olanını görmedim. sadece bsh ta bosch siemenste autoclean var ve tiftik filtresini bile değiştirenler var çünkü auto cleande filtre işini değişmişler zahmet olmasın diye resimlerde fark gözüküyor model uyumu önemli

Adsizx.png

MCSA092295_650474-reparatursatz_def.webp

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

Tabiiİlmühün 

Aktif Üye
24 Kas 2022
90
45
hoşbuldum sağolun.hayırlı olsun makineniz güzel günlerde sorunsuz kullanın inşallah
sevimli kediniz makineyi sevmiş :)
şu altta linki olanı almıstım onun üzerine çarşamba günü baağlantı aparatıyla kurulum yapacaklar aksilik çıkmazsa çarşamba günü 1 haftadır bekliyor servis günleri uymadı beldeye resmi tatil haftasonu derken bekliyoruz.

şimdilik bunları aldım kurutma makinesini bekliyorum kompresor sesi nasıl acaba

bsh'ın yunanistanda olan markası pitsos birebir profilo şuanda burda olmayan özellikleri olanlar var google çeviri ile bakabilirsiniz 8kg tambur çift yön dönüyor a sınıfı yoğusma A+++​

enerji sınıfı yıllık 176 kW tüketim vs burda tr de yok model linki altta.​

Adsiz36009ec20bd443e2.png

Teknik özellikler​

Genel olarak​

Kurutucu tipi
Su buharı yoğunlaşması
Isı pompası
Evet
Kapasite
8,0 kilo
Cihaz rengi
Beyaz
Davul şekli
Evet
Kapı açılış zamanı
sağdaki menteşeler
Ayarlar kontrol tipi
LCD, Basınç şalteri/Basmalı şalterler
Ek çalıştırma seçenekleri
Pamuklu Eco, Pamuklular, dessous, Outdoor, Yastıklar, gömlekler/bluzlar, Sentetik, Zaman programı sıcak, havlular, Karışık, hızlı 40', Yünlü, Çarşaflar
Gürültü seviyesi
64 dB(A) yeniden 1 pW
Enerji sınıfı
bir+++
Yoğuşma verimlilik sınıfı - YENİ (2010/30/EC)
A
Güç
600W
Su çıkış borusu
Evet
Su çıkışı için aksesuarlar
Evet

Tip​

Yerleşik / Bağlantısız
ücretsiz cihaz
Kapı açılış zamanı
sağdaki menteşeler
Tambur malzemesi
Paslanmaz çelik
Kurutucu tipi
Su buharı yoğunlaşması
Kurulum tipi
özgürce
Çıkarılabilir üst kısım
HAYIR

boyutlar​

Boyutlar: (YxGxD)
842x598x613mm
Kapı 90 derecede açıkken derinlik
1.096 mm
Kapasite
112 litre
Çıkarılabilir üst kısım
HAYIR
havalandırma borusu
HAYIR
Bacaklar için maksimum yükseklik
15 mm
Net ağırlığı
56,4 kilo
Güç kaynağı kablosu uzunluğu
145.0cm

Adsizb72798bb103d8cdf.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

merhaba farklı marka çok model inceledim olanını görmedim. sadece bsh ta bosch siemenste autoclean var ve tiftik filtresini bile değiştirenler var çünkü auto cleande filtre işini değişmişler zahmet olmasın diye resimlerde fark gözüküyor model uyumu önemli

Adsizx.png

MCSA092295_650474-reparatursatz_def.webp

O da güzel makinaymış hocam ama 8 kg olması ve diğer iki özelliğin olmaması eksisi :)
Avrupa bölgesi olduğu için de, özellikten daha çok tüketim öncelikli sanıyorum. Günün sonunda F/P bir cihaz aldığımızı düşünüyorum. Düğmesine bas gitsin artık çok araştırmaya gerek yok :) Ömrü uzun olsun yeter.

B Çevrimdışı

betamax

Yeni Üye
17 Tem 2023
7
37
O da güzel makinaymış hocam ama 8 kg olması ve diğer iki özelliğin olmaması eksisi :)
Avrupa bölgesi olduğu için de, özellikten daha çok tüketim öncelikli sanıyorum. Günün sonunda F/P bir cihaz aldığımızı düşünüyorum. Düğmesine bas gitsin artık çok araştırmaya gerek yok :) Ömrü uzun olsun yeter.
fp cihazı doğrudur .30 temmuz -1 haziran gecesi bana 3k ya mal oldu fiyat değişti siz 14 küsüre mi aldınız

Geri
Üst Alt