Bunlarla uğraşıp Elini Kirletmeye Değmez.Küfür etse olayın şekli değişirdi zaten , şükür adamı alaşağı edecek gücümüz de var ama aklımız başımızda. Çamura taş atsan üstüne sıçrar misali hiç muhatap olmamak lazım
Bunlarla uğraşıp Elini Kirletmeye Değmez.Küfür etse olayın şekli değişirdi zaten , şükür adamı alaşağı edecek gücümüz de var ama aklımız başımızda. Çamura taş atsan üstüne sıçrar misali hiç muhatap olmamak lazım
Ben de benden büyük emmim var dedim ve hiç alınmadımÜstüme alınmadım sevgili cocaine![]()

Bu duruma ben şahit oldum toplu taşıma aracında ama uygun şekilde uyardım müzik zevki eksilerde olan kadıncağızı...Acaba kulaklık yerine tam oturmamış olup da, hem kulaklıktan hem de telefondan ses çıkmış olabilir mi ? Naçizane bir fikir ürettim.
Bu duruma ben şahit oldum toplu taşıma aracında ama uygun şekilde uyardım müzik zevki eksilerde olan kadıncağızı...
Kadında kulaklık var ama ses yüksek şekilde telefondan geliyor ve kadın camdan dışarı bakıyor, müzik rezalet tarzda zaten, herkes rahatsız ama uyarı yapan yok. Dayanamadım, işaretle kadının bana bakmasını sağladım, bu harika müziği bizlerle paylaşmayın ki, tılsımı bozulmasın, size özel olarak kalsın dedim, en az 10 kişi kahkaha attı...