Kulaklıkla Müzik Dinlemek

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Yıllardır seyahat yaparken kulaklıkla müzik dinlerim. ilk defa başıma ilginç bir olay geldi. Bir iş için yerel bir minibüs ile şehir dışına gidiyordum. Kulaklığı taktım yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık olarak %75 civarında sesle kulak içi kulaklık ile müzik dinliyordum. Minibüste bir kaç kişi vardı. Yaklaşık 20 dakika sonra 2 sıra önümde oturan 45 yaşlarında bir adam. Yanıma gelerek kulaklıkta bir problem mi var paran yoksa para verelim dedi. ileri geri konuşunca neyse dedim sesten rahatsız olduğunu düşünerek rahatsız mı olduğunuz dedim hemde çok diyerek kendi kendine bir şeyler söyledi. Müzik sesi o kadar yüksek değildi. Neyse bende müzik sesini %40 civarına çektim .Minibüsün sesinden müziği zor duyuyordum. Kaldı ki adam 2 sıra önümde oturuyor müziği duymasına imkan yok.Adam inmeye yakın tekrar bana dokunarak bu ne böyle vb şeyler söyleyerek aşağılayıcı cümleler kullanmaya başladı. Bu sefer sinirlendim çünkü ses çok kısıktı. Yanımda oturan adama siz rahatsız oldunuz mu dedim adam bir şey demedi. Adamın rahatsız olmasında bir sıkıntı yok fakat insan gibi konuşmak yerine tanımadığı kişiyle bu şekilde konuşmak kendisine de zarar verebilirdi . Zaten ortada öyle bir durum da yoktu. Toplu taşıma araçlarında çok yüksek sesli müzik dileyenleri biliyoruz fakat bu durum o şekilde değildi . Anladım ki adamın kulaklıkla müzik dinleyenlere karşı bir takıntısı var. Az daha birbirimize giriyorduk. Toplumda değişik değişik insanlar var

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Kendisi de kulaklarına tıpa taksın o zaman. Ya da bir uzmandan yardım alıp takıntısını gidermeye çalışsın. Bu kadar basit. :kiskis

Adam tatlı bir dille söyleseydi müziği bile kapatırdım ama işte karşıdaki insanı da belaya bulaştırmaya zorluyorlar. Toplumda böyle boş olaylar yüzünden hergün yüzlerde vaka oluyor Türkiye'de. Bir taraf alttan almazsa olay patlıyor malesef .Zaten olayın sesle alakası olmadığını anladığım zaman heralde adam belasını arıyor dedim kendi kendime.

C Çevrimdışı

commigere 

Aktif Üye
17 May 2018
88
41
Acaba kulaklık yerine tam oturmamış olup da, hem kulaklıktan hem de telefondan ses çıkmış olabilir mi ? Naçizane bir fikir ürettim.

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Acaba kulaklık yerine tam oturmamış olup da, hem kulaklıktan hem de telefondan ses çıkmış olabilir mi ? Naçizane bir fikir ürettim.

Telefonlarda kulaklık tam oturmadığı zaman yada oynama olduğu zaman yani jack girişindeki 2 yada 3 çizgide herhangi bir oynama olursa medya player otomatik pause duruma geçer ve sesi dışardan vermez . Sizin dediğiniz çok eski cihazlarda oluyor.

S Çevrimdışı

SİGORTACI

Yeni Üye
29 Tem 2018
39
54
Adam tatlı bir dille söyleseydi müziği bile kapatırdım ama işte karşıdaki insanı da belaya bulaştırmaya zorluyorlar. Toplumda böyle boş olaylar yüzünden hergün yüzlerde vaka oluyor Türkiye'de. Bir taraf alttan almazsa olay patlıyor malesef .Zaten olayın sesle alakası olmadığını anladığım zaman heralde adam belasını arıyor dedim kendi kendime.
Kulak içi işitme cihazı kullanıyor olabilir mi?

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
ben sabah işe giderken arka 5 linin dedikodu muhabbetleri duymamak için binmeden önce takıyorum kulaklığımı ,sonra uçuşlar başlıyor ,biri yanıma oturduğunda dürtüyor duydun mu bak, baksana, bişi sorcam , sabah sabah çekilmiyor vallahi.?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu kişinin eş-dost-akrabaları kesin kocaman kulaklık kullanıyordur :)
Kulaklık takıntılı adam :)
İnsanlar aslında dolu geziyorlar,barut fıçısı gibiler,çok dikkatli olmak lazım,bu araç nereye gidiyordu sevgili blaki blaki :)

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Adam Belasını Aramış Resmen Kulaklığın Amacı Zaten başkalarını Rahatsız Etmeden Müzik Dinlemek Ben olsam Hakaret Yada Küfür Etse Direk Ölümüne Dalarım Piyasa Maalesef Pislikle dolu Beline Silah Takanlarmı Çakı Taşıyanlarmı Erkekler Ya Gözünü Sevdiklerim Adam Oluyolar Erkeklik Taslıyorlar Benim de başıma buna benzer bi olay geldi ama kulaklık yada müzikle ilgisi yok onu bir ara anlatırım forumda.

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Küfür etse olayın şekli değişirdi zaten , şükür adamı alaşağı edecek gücümüz de var ama aklımız başımızda. Çamura taş atsan üstüne sıçrar misali hiç muhatap olmamak lazım

cocaine Çevrimdışı

cocaine

Aktif Üye
1 Haz 2019
161
33
Sesi duyabilir tamamda duydugu sesten nolcak belli aranmis Ben telefon hoparlorunden bile sarki acanlara denk geliyorum insanlar yas aldikca cekilmez oluyor yada bazi insanlar gercekten cirkef

Geri
Üst Alt