KOSOVALI

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Az Kaldı Bu Sabah 4 Yattim Vallahi
Ufak Tefek Hatalar Kaldi

Sonrasi Yağ Gibi Akar.

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
Cvp: KOSOVALI

KOSOVALI' Alıntı:
Helenmirren' Alıntı:
mobilden giremiyorum foruma maalesef çünkü yazdığım zaman klavye yanlış düzeltiyor siliyorum yeniden yazayım diyorum bu seferde baya uğraşlı oluyor sitenin ilk sorunu bu sanırım çünkü sadece birşey yazarken klavye yanlış düzeltme hatası bu sitede alıyorum  :jeo:

onun dışında ufak çaplı tatil yapıyorum fırsat bulduğumda da giriyorum  :çal keke:

Vay okul bitti demek, hayırlı olsun. Bende okula devam işte bilgisayarın başında vakit bulduğum zaman uğruyorum foruma anca.

Bitirdim okulu biraz tatil biraz kpss çalışıyorum seninde bu sene bitiyor herhalde şimdiden sınavlarında başarılar diliyorum  :anlastık:

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471

Ado' Alıntı:
Helenmirren' Alıntı:
Noldu abi  :jeo:

Çok çok az kaldı, yakında devrim yapacağız forumda, o zaman bu sorunların kalmayacak, düşünüyorum o zaman ne gerekçen olacak bizi ihmal etmek için :ado:

Öyle değil mi @sota? :jeo:

Abi valla ihmal etmek istemem tabiki ama şu klavye hatası çok sinir bozucu yoksa ben sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum ailem gibi

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Helenmirren' Alıntı:
KOSOVALI' Alıntı:
Vay okul bitti demek, hayırlı olsun. Bende okula devam işte bilgisayarın başında vakit bulduğum zaman uğruyorum foruma anca.

Bitirdim okulu biraz tatil biraz kpss çalışıyorum seninde bu sene bitiyor herhalde şimdiden sınavlarında başarılar diliyorum  :anlastık:

Hayatta başarılar. (KPSS) :uba:

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471

Umut Barış' Alıntı:
Helenmirren' Alıntı:

Aslında işim hazır,  ben kpssyi bahane ediyorum yoksa banka olacak abimde bankada çalışıyor oranın müdürünü de tanıyorum kontenjanları açık beni bekliyorlar fakat ben biraz tatil yapıyorum  :sırıtma2:

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Helenmirren' Alıntı:
Umut Barış' Alıntı:

Aslında işim hazır,  ben kpssyi bahane ediyorum yoksa banka olacak abimde bankada çalışıyor oranın müdürünü de tanıyorum kontenjanları açık beni bekliyorlar fakat ben biraz tatil yapıyorum  :sırıtma2:

Cebin maaş görünce tatil planı yaparsın yine. Ama senede bir kere. :uba:

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471

Umut Barış' Alıntı:
Helenmirren' Alıntı:

Cebin maaş görünce tatil planı yaparsın yine. Ama senede bir kere. :uba:
7 defa yurt dışına çıktım 65 ili gezdim bence ben tamamım ayrıca interraillerde cabası  :jeo: 

Artık bırakta çalışayım  :sırıtma2:

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471

Muratti' Alıntı:
Helenmirren' Alıntı:

Kariyerin için geç kalma Helen.

Kızma bu mesajıma  :3maymun:

Yok neden kızayım bu sene hayatıma yön vereceğim iş konusunda çünkü geçen sene çok sıkıntılar çektim ameliyat oldum sürekli hastahanelerde oldum çok yoruldum bu yüzden kafam toplansın tam iyi olayım sonra kariyerime bakacağım tabiki

Geri
Üst Alt