Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
KOSOVALI' Alıntı:Kim bakalım o ziyaretçi. rr:
KOSOVALI' Alıntı:Naberrrr nerelerdesin :kosova:
KOSOVALI' Alıntı:Naberrrr nerelerdesin :kosova:
Ado' Alıntı:KOSOVALI' Alıntı:Naberrrr nerelerdesin :kosova:
O da senin gibi karabatak :jeo:
Helenmirren' Alıntı:Ado' Alıntı:O da senin gibi karabatak :jeo:
burdayım abi :happy:
Helenmirren' Alıntı:KOSOVALI' Alıntı:Naberrrr nerelerdesin :kosova:
mobilden giremiyorum foruma maalesef çünkü yazdığım zaman klavye yanlış düzeltiyor siliyorum yeniden yazayım diyorum bu seferde baya uğraşlı oluyor sitenin ilk sorunu bu sanırım çünkü sadece birşey yazarken klavye yanlış düzeltme hatası bu sitede alıyorum :jeo:
onun dışında ufak çaplı tatil yapıyorum fırsat bulduğumda da giriyorum :çal keke:
Ado' Alıntı:Helenmirren' Alıntı:mobilden giremiyorum foruma maalesef çünkü yazdığım zaman klavye yanlış düzeltiyor siliyorum yeniden yazayım diyorum bu seferde baya uğraşlı oluyor sitenin ilk sorunu bu sanırım çünkü sadece birşey yazarken klavye yanlış düzeltme hatası bu sitede alıyorum :jeo:
onun dışında ufak çaplı tatil yapıyorum fırsat bulduğumda da giriyorum :çal keke:
:öf:
Helenmirren' Alıntı:KOSOVALI' Alıntı:Naberrrr nerelerdesin :kosova:
mobilden giremiyorum foruma maalesef çünkü yazdığım zaman klavye yanlış düzeltiyor siliyorum yeniden yazayım diyorum bu seferde baya uğraşlı oluyor sitenin ilk sorunu bu sanırım çünkü sadece birşey yazarken klavye yanlış düzeltme hatası bu sitede alıyorum :jeo: