Koronavirüs ve Bill Gates ?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Hocam keşke kitap okuduğumuzda bu sorunlar bitse.

Çat diye parmak şıklatırcasına 3 milyar ölmeyecek canım o kadar da değil :haha

Bu artış öyle bir gidiyor ki en sonunda yaşamak için kaynak kalmayacak üstelik küresel ısınmadan kaynaklı buzulların da eridiğini hep beraber görüyoruz.

Burada insanlığın bir şekilde dizginlenmesi gerektiğini düşünen topluluklar var ve bunlar sıradan kişiler değil.Adamlar doğum kontrol hapı diye bir ilaç yapmışlar yahu doğanın olağan akışına ters bir durum değilmi bu?

Bu kadar savaş ve ölümcül hastalığa rağmen,doğum kontrol haplarına vb şeylere rağmen dünya nüfusu hızla artıyor o artışla beraber kötülük de artıyor gençlik dejenere oluyor hayattan zevk alınmaz hale geliyor.Hani bir laf far ya nerede çokluk orada .... işte dünya ve ülkemiz şu an tam da bu halde.

Sevgiler & saygılar.

Ben 3 milyar deyince Dolar anladım. :kop
Doğum kontrol bence önemli, bakamayacağın çocuğu dünyaya getirmemiş oluyorsun.
İnsanlık sömürmeyi bırakmalı ama, bunun için beyinde ilerlemesi lazım makinede değil.
Makineyi yapanlar zeki ama para babaları pek vicdan sahibi değil maalesef.
Kuzey Avrupa gibi olsa tüm dünya belki bir şeyler değişir. :kiskis

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Ben 3 milyar deyince Dolar anladım. :kop
Doğum kontrol bence önemli, bakamayacağın çocuğu dünyaya getirmemiş oluyorsun.
İnsanlık sömürmeyi bırakmalı ama, bunun için beyinde ilerlemesi lazım makinede değil.
Makineyi yapanlar zeki ama para babaları pek vicdan sahibi değil maalesef.
Kuzey Avrupa gibi olsa tüm dünya belki bir şeyler değişir. :kiskis
Sevgili Umut zaten kuzeyli toplumun insanları bizim coğrafyanın insanları gibi kaderci değil daha gerçekçiler daha soğuklar daha mantıklılar.Adamların yolda yürüyüşleri bile farklı yahu.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Sevgili Umut zaten kuzeyli toplumun insanları bizim coğrafyanın insanları gibi kaderci değil daha gerçekçiler daha soğuklar daha mantıklılar.Adamların yolda yürüyüşleri bile farklı yahu.

Doğrudur, gidip göremedim henüz oraları.
Kadercilik doğu toplumlarının ciddi bir sorunu maalesef.
Kaderci olabilirsin ama bunun da bir dozu olmalı.
Bazı insanlarda o doz kaçıyor maalesef, onlarla da iki sohbet edemiyorum genelde. :kiskis

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Bana böyle şeyler basit geliyor. İnanmıyorum.
Bir gün Ankara'da bomba patlayacak diye bir teori atsam ortaya bundan bı kaç zaman sonra patlasa bunda parmağım mi olacak ?
Bir teori daha atayım 10 yıl içinde büyük İstanbul depremi olacaktır
İstanbul da büyük deprem olacağını hepimiz biliyoruz. :)

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
İstanbul da büyük deprem olacağını hepimiz biliyoruz. :)
Abi bu dünyada milyar lar yaşıyor. Herkesin bir teorisi var. Bu nedenle geleceği görmek , şöyle olacak böyle olacak demek bence saçma geliyor. Çünkü herkesin yapısı düşüncesi farklı. Bak bir gün de Mars'a çıkılacak bu forum kalirsa okur torunlarımız ? öyle çıkmak dediğimde yılları alan değil günleri alan bir durum olacak
Ve dünyayda yaşam kalmayıp orada koloni kurulacak

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Bill Gates 2021 Nisan Mayıs gibi aşının çıkacağını belirtiyor.virüs kaynağı wuhan da en son korona hastası taburcu edildi.nasıl iş ben birşey anlamadım.adamda virüs var eşi çocuklarında yok.birde hepsini aynı evde karantinaya alıyorlar yine bulaşmıyor. Hastane ye ambulansla gidiyor test yapıyorlar pozitif sin diyip ilaç verip gönderiyorlar.ama evi gider Ken Halk otobüsü ile gidiyorsun. Kimseye bulaşmıyor.???

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Bill Gates 2021 Nisan Mayıs gibi aşının çıkacağını belirtiyor.virüs kaynağı wuhan da en son korona hastası taburcu edildi.nasıl iş ben birşey anlamadım.adamda virüs var eşi çocuklarında yok.birde hepsini aynı evde karantinaya alıyorlar yine bulaşmıyor. Hastane ye ambulansla gidiyor test yapıyorlar pozitif sin diyip ilaç verip gönderiyorlar.ama evi gider Ken Halk otobüsü ile gidiyorsun. Kimseye bulaşmıyor.???
Yanlış hatırlamıyorsam 8 kişilik bir ailede herkese bulaşmış ancak 7 yaşındaki tek bir çocuğa bulaşmamış.

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44
teori üretmek güzel fakat bu adamin konusma yaptigi zaman bu olaylarin öncesinde degil aslinda sonrasinda oldu. bu gün herkesin bildigi virüsün ilk versiyonlari 2000 li yillarin basinda cikmisti zaten. öyle olmasa bile biraz tarih bilgisi ile adamin bahsettigi seylerin basimiza gelecegini öngörmek cok da zor degil. zamaninda veba tarzi hastaliklarin milyonlarca kisiyi öldürmesi ve bunlarin romalilarin yaptigi yollarin sayesinde kolaylikla yayildigi bilinen bir gercek her yerde yazar her tarih veya bilimsel belgeselde de bir sekilde bu konudan bahsederler. artik ulasim bizim icin cok kolay dünyanin her hangi bir noktasinda ortaya cikacak salgin hastalik bir kac gün icinde dünyanin her yerine yayilabilir. ve yine hakli oldugu üzere silahlanma konusunda her ülke parayi oluk oluk akitirken egitim ve saglik alaninda hic bir ön hazirlik yapilmiyor yarin baska bir virüs cikitiginda buna da kimse hazir olmayacak. bu virüste saglik konusunda almanya disinda neredeyse bütün ülkeler sinifta kaldi solunum cihazi gibi saglik ekipmanlari sadece normal durumlarda yetecek kadar mevcut.

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647
Bu adam üniversiteyi bile yarıda bırakmış birisi, konusunda bu kadar iyi birisi neden eğitimini bırakır? Demek ki ona vadedilen iş teklifinde pozisyonunun alacağı eğitimin çok üstünde olacağıydı ki anlatılıp ikna edildi. Ben bu tip insanların sahsi fikirlerinin bile olduğuna inanmıyor sadece sistem içinde üzerine verilen görevleri yaptıklarına inanıyorum. Emrine verilen gücü de başkalarının kendi emellerine kullandıklarını düşünüyorum. Windows'un bile arka planda İnternetinizi nasıl durmadan kullandığını izleyip düşünürseniz, kimlere hizmet ettiğini sorgulamaya başlayabiliriz. Almanya gibi bir devletin kurumlarında bu işletim sistemini yasaklaması bile dikkate değerdir.

Yazıyı okuyunca Sabancı ailesinin ağzından dinlediğim sanayi macerası geldi. Adamlar ilk iplik fabrikalarını kurduklarında, servis için otogardaki otobüslerle, yemek için şehirdeki lokantalarla anlaşmalar yapmışlar çözüm ortakları üç haftada su koyverince kendileri bu işlere girmişler otobüs falan alıp servis dışında yolcu taşımışlar falan zarar etmişler bir çok alanda. Uygun alternatif çözümler oluşunca diğer iş kollarını terketmişler.

Anlatmak istediğim askeriyede kullanılan bilgisayar teknolojisi topluma sunulup paraya ve refaha çevrilirken süreci yönetenler bu tip kişileri ellerinden tutup kullanmışlardır. Şu anda quantum bilgisayarların kullanıldığını düşünürsek yarın kim bilir hangi yeni yüzler toplumun önüne sürülecek.
Her ne hikmetse bu ve bunun gibiler hayır eder önde görünürler ancak hep yaradan la karşı karşıyadırlar. Bunlara söyletenlere bakmak anlamak lazım.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Türkiye Bill Gates in gavi projesinede destek veriyor bunuda anlamış değilim

Geri
Üst Alt