Koronavirüs ve Bill Gates ?

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,324
Bu Bill Gates , tamam çok zeki biri de , 2015 yılında ki açıklamasını çok zeki ve ileri görüşlü biri olduğundan mı ? Yoksa bu işte bir parmağı olduğundan mı yapıyor ? Bilindiği gibi koronavirüs çıktığından beri aşı çalışmaları yürütüyor kendisi.

Bill Gates'in 2015 yılındaki açıklaması " Önümüzdeki on yıllık zaman diliminde , eğer bir şey 10 milyondan fazla insanın hayatına son verirse , bu bir savaştan çok yüksek derece hızla yayılabilen bir virüs olur. Füzeler olmaz , ama mikroplar olur.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Yaklaşık 4 Ay önce de burada tavsiye forumuna bir video eklenmişti videoda çinde metro istasyonunda bir logara poşet bırakılıyordu. Videonun sonuna doğru bu kişinin yaşadığı yerin de görüntüleri vardı. Bill Gates ten şüpheleniliyordu.

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Bir taşla 2 hatta 3,4,5 kuş vuruyor da olabilirler.Bombalar üretmek çok maliyetli virüs üretmek ise belkide çok çok az maliyetli hatta virüs veritabanı çok olan bir sistemde bu belkide çok kolay ve düşük maliyetli ve sadece kendi kendine yayılmasını bekliyorsun,sonra bunun ilaç ve aşı çalışmalarını yapıyorsun hem nüfus azaltma planını uyguluyorsun bir de bundan para kazanmayı başarıyorsun.Belki de aşı diye bizlere verecekleri şeyler kısırlaştırmaya yol açacak bunu da bilemiyoruz aslında hiç bir şey bilmiyoruz.Yüzyıllardır var olan domuz ve yarasa bir anda tüm dünyayı etkisi altına aldı.Beni kimse buna inandıramaz.

Şeytani planlar ve uygulamaların olduğuna hiç şüphem yok.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Bir taşla 2 hatta 3,4,5 kuş vuruyor da olabilirler.Bombalar üretmek çok maliyetli virüs üretmek ise belkide çok çok az maliyetli hatta virüs veritabanı çok olan bir sistemde bu belkide çok kolay ve düşük maliyetli ve sadece kendi kendine yayılmasını bekliyorsun,sonra bunun ilaç ve aşı çalışmalarını yapıyorsun hem nüfus azaltma planını uyguluyorsun bir de bundan para kazanmayı başarıyorsun.Belki de aşı diye bizlere verecekleri şeyler kısırlaştırmaya yol açacak bunu da bilemiyoruz aslında hiç bir şey bilmiyoruz.Yüzyıllardır var olan domuz ve yarasa bir anda tüm dünyayı etkisi altına aldı.Beni kimse buna inandıramaz.

Aynı düşünce eksenindeyim... :ok

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011

Virüs üretmek bomba üretmekten daha ucuz öyle mi? Güzel fıkra derim ben buna.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bana böyle şeyler basit geliyor. İnanmıyorum.
Bir gün Ankara'da bomba patlayacak diye bir teori atsam ortaya bundan bı kaç zaman sonra patlasa bunda parmağım mi olacak ?
Bir teori daha atayım 10 yıl içinde büyük İstanbul depremi olacaktır

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Virüs üretmek bomba üretmekten daha ucuz öyle mi? Güzel fıkra derim ben buna.
Tek bir adet bombadan bahsetmiyorum.Buna karşılık üretilen virüs kolayca her yere yayılabiliyor,ama her yere bomba atmanın maliyeti çok ama çok fazla olur üstelik o bombaları ya da füzeleri atmak için kaldıracağın uçaklar veya diğer teçhizat çok büyük maliyetleri bulur.Bence tabii:bye

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Tek bir adet bombadan bahsetmiyorum.Buna karşılık üretilen virüs kolayca her yere yayılabiliyor,ama her yere bomba atmanın maliyeti çok ama çok fazla olur üstelik o bombaları ya da füzeleri atmak için kaldıracağın uçaklar veya diğer teçhizat çok büyük maliyetleri bulur.Bence tabii:bye

Tabi ki üretmenin ve taşımanın bir maliyeti var ama gördüğünüz gibi faz 4 aşı geliştirmek hiç kolay bir iş değil.
Daha kendi vücudunu tamamen keşfedememiş insanoğlu, bir aşıyı bu kadar zorlanarak yapıyorken, virüsün üretilme ihtimali bana pek gerçekçi gelmiyor.

Hadi diyelim üretildi, o kadar enstitü bunu eninde sonunda anlamaz mı? Faturayı kesmez mi?
Deli nakit akışı olan havacılık sektörü yok olmanın eşiğine geldi. Bir uçağın üretilme maliyetini düşünün.
Hadi Avrupa Airbus'ı yedirdi diyelim, ABD sizce Boeing gibi bir yapı taşını yedirir mi böyle bir komploya? :kiskis

Nüfus azaltma diye çığlık atanlar, GDO'ya, fosil yakıtlara, çarpık şehirleşmeye bu kadar dikkat çekmiş mi sorarım size?
Kapitalist sistem müşteriye ihtiyaç duyarken, müşteri sayısını azaltıp neden kendisini yok etsin ki?

Ben böyle bakıyorum olaya.

Hadi bu teorilere inanarak kendinize acımıyorsunuz diyelim, aylardır hastanelerde mücadele eden sağlıkçılara da mı acımıyorsunuz hocam?
Yapmayın Allah aşkına, bırakın bu komplo teorilerini takip etmeyi. :bilmiyom

Önlemlere uyun, mümkün mertebe dışarı ile az etkileşimde bulunun yeter.

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Tabi ki üretmenin ve taşımanın bir maliyeti var ama gördüğünüz gibi faz 4 aşı geliştirmek hiç kolay bir iş değil.
Daha kendi vücudunu tamamen keşfedememiş insanoğlu, bir aşıyı bu kadar zorlanarak yapıyorken, virüsün üretilme ihtimali bana pek gerçekçi gelmiyor.

Hadi diyelim üretildi, o kadar enstitü bunu eninde sonunda anlamaz mı? Faturayı kesmez mi?
Deli nakit akışı olan havacılık sektörü yok olmanın eşiğine geldi. Bir uçağın üretilme maliyetini düşünün.
Hadi Avrupa Airbus'ı yedirdi diyelim, ABD sizce Boeing gibi bir yapı taşını yedirir mi böyle bir komploya? :kiskis

Nüfus azaltma diye çığlık atanlar, GDO'ya, fosil yakıtlara, çarpık şehirleşmeye bu kadar dikkat çekmiş mi sorarım size?
Kapitalist sistem müşteriye ihtiyaç duyarken, müşteri sayısını azaltıp neden kendisini yok etsin ki?

Ben böyle bakıyorum olaya.

Hadi bu teorilere inanarak kendinize acımıyorsunuz diyelim, aylardır hastanelerde mücadele eden sağlıkçılara da mı acımıyorsunuz hocam?
Yapmayın Allah aşkına, bırakın bu komplo teorilerini takip etmeyi. :bilmiyom

Önlemlere uyun, mümkün mertebe dışarı ile az etkileşimde bulunun yeter.
Hocam tabiki haklı da olabilirsin ortada net bir şey yok ama bence bu işlerden devletlerin bile haberi yok.Daha derin yapılar bunları yapıyor diye düşünüyorum o yüzden Boeing Airbus falan hikaye kim düşünür bunları,3 milyarda eksiltsen Boeing deli gibi iş yapar.Zaten ölenler bırak uçmayı doğru dürüst seyahat edemeyen kesimler.Dünyada çeşitli bölgelerde zalimlik yapanlar savaşlar çıkaranlar sizce sağlık çalışanlarını düşünüyor olabilirler mi?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Hocam tabiki haklı da olabilirsin ortada net bir şey yok ama bence bu işlerden devletlerin bile haberi yok.Daha derin yapılar bunları yapıyor diye düşünüyorum o yüzden Boeing Airbus falan hikaye kim düşünür bunları,3 milyarda eksiltsen Boeing deli gibi iş yapar.Zaten ölenler bırak uçmayı doğru dürüst seyahat edemeyen kesimler.Dünyada çeşitli bölgelerde zalimlik yapanlar savaşlar çıkaranlar sizce sağlık çalışanlarını düşünüyor olabilirler mi?

Elde bir veri olmadığı sürece sabaha kadar teori üretebilirsin.
Durum bu.
Bu söylenenler kanıtlanana kadar asılsız benim için.

Bu adamlar bu malı birisine satmak zorunda sonuçta.
Öyle çat diye 3 milyar daha az kazansa olur diye bir durum olamaz o hacimdeki şirketlerde.
Kendisiyle beraber kaç tane sektörü & üreticiyi besliyor kim bilir.

Çin ile ABD arasında savaş çıkmazsa ileride kaynak sıkıntısı nedeniyle dünya savaşı çıkabilir bence.
Kaynak bulma ve daha güçlü olma umuduyla uzayda o gezegen senin bu gezegen benim geziyorlar sonuçta.

İnsanların sayısının kendilerine dert olacağını hiç zannetmiyorum.

Aşı karşıtları ile virüsü aşı aşı satmak için ürettiler diyen kişiler aynı gibi geliyor bana. :kiskis

Yani teori üretmekte, inanmakta da serbestsin ama sonuçları sadece seni etkilemiyor.

Diyelim ki inanmadın ve kaptın virüsü. Sağlık çalışanı ayrı, bulunduğun yerlerdeki insanlar ayrı zarar görebilir.

Ben sana şunu diyeyim, olur da yakalanır ve pnömoni olursan o zaman bu komplo teorilerinin ne olduğunu göreceksin diyebilirim. :kiskis

Yani ya kitap okuyun, yaşadığınız dünya hakkında ufkunuzu genişletin, ya da bu teorilerin peşinden koşmayı bırakın.

Böylesi daha güvenli, inanın bana. :hihi

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Elde bir veri olmadığı sürece sabaha kadar teori üretebilirsin.
Durum bu.
Bu söylenenler kanıtlanana kadar asılsız benim için.

Bu adamlar bu malı birisine satmak zorunda sonuçta.
Öyle çat diye 3 milyar daha az kazansa olur diye bir durum olamaz o hacimdeki şirketlerde.
Kendisiyle beraber kaç tane sektörü & üreticiyi besliyor kim bilir.

Çin ile ABD arasında savaş çıkmazsa ileride kaynak sıkıntısı nedeniyle dünya savaşı çıkabilir bence.
Kaynak bulma ve daha güçlü olma umuduyla uzayda o gezegen senin bu gezegen benim geziyorlar sonuçta.

İnsanların sayısının kendilerine dert olacağını hiç zannetmiyorum.

Aşı karşıtları ile virüsü aşı aşı satmak için ürettiler diyen kişiler aynı gibi geliyor bana. :kiskis

Yani teori üretmekte, inanmakta da serbestsin ama sonuçları sadece seni etkilemiyor.

Diyelim ki inanmadın ve kaptın virüsü. Sağlık çalışanı ayrı, bulunduğun yerlerdeki insanlar ayrı zarar görebilir.

Ben sana şunu diyeyim, olur da yakalanır ve pnömoni olursan o zaman bu komplo teorilerinin ne olduğunu göreceksin diyebilirim. :kiskis

Yani ya kitap okuyun, yaşadığınız dünya hakkında ufkunuzu genişletin, ya da bu teorilerin peşinden koşmayı bırakın.

Böylesi daha güvenli, inanın bana. :hihi
Hocam keşke kitap okuduğumuzda bu sorunlar bitse.

Çat diye parmak şıklatırcasına 3 milyar ölmeyecek canım o kadar da değil :haha

Bu artış öyle bir gidiyor ki en sonunda yaşamak için kaynak kalmayacak üstelik küresel ısınmadan kaynaklı buzulların da eridiğini hep beraber görüyoruz.

Burada insanlığın bir şekilde dizginlenmesi gerektiğini düşünen topluluklar var ve bunlar sıradan kişiler değil.Adamlar doğum kontrol hapı diye bir ilaç yapmışlar yahu doğanın olağan akışına ters bir durum değilmi bu?

Bu kadar savaş ve ölümcül hastalığa rağmen,doğum kontrol haplarına vb şeylere rağmen dünya nüfusu hızla artıyor o artışla beraber kötülük de artıyor gençlik dejenere oluyor hayattan zevk alınmaz hale geliyor.Hani bir laf far ya nerede çokluk orada .... işte dünya ve ülkemiz şu an tam da bu halde.

Sevgiler & saygılar.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
gates'in açıklamasından çok daha önceleri, bu covid virüslerin insanlığın başına dertler açacağınına dair bilim insanlarının araştırmaları var. komplo teorisi aramak nafile çaba. virüs ne belli bir sosyal sınıfı hedef alıyor, ne de ırkı. bildiğin covid sınıfı virüs.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Gerçekten karşıt olsada çok güzel düşünceler paylaşılmış.Virüsün doğal yada yapay olduğuna inanmak kişinin kendisine kalıyor.Sürecin başından beridir gerek sosyal çevre ile gerekse internet ortamında çok fazla konuşuldu bu.Halen kimisi biyolojik silah olduğuna kimisi de doğal olduğuna inanıyor.
Şahsen fikrim;

Virüs yapay olsa elbet birileri inceleme sonucunda bunun farkına varırdı.

Buna karşın yine de virüsün doğal ancak bir takım işlemler ile yapay olarak güçlendirildiğini ve yanlışlıkla salındığını konusunda kendimi ikna ettim.

Birde çalıştığım üniversite de bir hocamızın konuşmasını duydum söz konusu virüsler olunca tamanen yok etme üstesinden gelme biraz zor oluyor dedi Şöyle ki yer yüzünde yayılmış sars ve aids vs. tamamen yok olmuş değil , zaman zaman yerel de olsa yayılımları devam ediyor .Yine aynı şekilde kuş veya domuz gribi.

Acı ama gerçek yakın zamanda Covid 19 yer yüzünden yok olmayacak , zaman zaman alevlenmeler görülecek , bir düşünün henüz grip in tamamen caresi bulunmamışken covid 19 un asla diyorum.

Ayrıca yapılan aşı lar her kişinin vücudunda değişik sürelerde antikor üretimini yapıyorken bazı kişilerde hiç yapmayabiliyormuşta.Yani aşı oldunuz gelecek sene yine bir covid 19 yayılımı olduğunda yine yakalanma riskiniz var demek.Bu 1 sene de olabilir 4 senede.Zaten aşı ile hastalıkları tamamen yok etme amaçlanmıyormuş sadece yayılımlar engelleniyormuş .Virüs ler ile asıl başarı istikrarlı aşı politilaları ile sağlanıyor , misal cocukluk dönemi ile ilgili hastalıkların aşı ları 90 lı hatta 80 yıllardan beridir ülkemizde başarı ile uygulanıyor aşı olan cocuklar yakalanmıyordu ne oldu aşısız suriyeliler geldi yıllardır görülmeyen hastalıklar ülkemizde görülmeye başlanmıştı.

Sağlıcakla...

Geri
Üst Alt