TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
basit bir haarp deneyi.Size katılıyorum, belki biraz fazla tepki vermiş olabilirim ya da fazla karmaşık anlatmış ama bu konu önemli. Çevremde iki hemşire var sağlıkçıların durumu az çok görüyorum, her gün ölen yüzlerce insan, bu konuda hassas olmayı gerektiriyor bence. Sizin yazılarınız da gayet seviyeli ve nazikti bence kimsenin alınacağını düşünmüyorum yanlış anlaşılma olmasın. Eğer yazılarıma alınan kırılan olduysa kusura bakmasın, yardımcı olmaya çalışıyorum saf spekülasyon yerine en azından biraz bilgi üzerinden gidersek daha iyi olur diye düşünüyorum. Benim de favori komplo teorim var, HAARP antenleri birkaç tane antenin deprem yapıp iklim kotrol etmesi iyi hoş güzel teori. ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim şahsi görüşüm biraz zamana ihtiyaç var bu konunun netleşmesi için, şuan isteyen sağlıkçılar Çin aşısını yaptırabiliyormuş o yüzden yakında yan etkileri, nasıl olduğu gibi bilgiler ortaya çıkar diye düşünüyorum. Bu konuyu bu forumda asla yapmayacağım diye kendime kural koyduğum ikili polemiğe doğru götürdüğümü farkettim o yüzden burada bırakıyorum. Sayın teraspy emminin deyimiyle no comment.