Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
vallahi 5 yaşında bilgisayarla tanıştım ama teyzem onu 2002 yılında dizdirmişti ozamanlar windows 95 yüklüydü daha sonradan bilgisayar internete bağlanmaz oldu mübarek explorer ne kullanırdık yaa sonra bilgisayarı dizen adam geldi windows 98 e yükseltti windows 98 de kullandım sonra anne annem yoğun ısrarı şikayeti üzerine bilgisayar satılmaya karar verildi ama teyzem satmadı teyzemde sağolsun kalktı bana hediye etti 2005 yılında bilgisayarı evimize aldık 2006 yılında windows xp proya geçtik çünkü ben windows 98 e bişeyler yapıp makineyi bozmuştum 2005 yılından 2010 a kadar bilgisayar bizim evde kaldı sonra derslerim aksatmam nedeniyle ceza olarak teyzem bilgisayarı geri aldı 1 yıl hiç kullanılmadı bilgisayar fişe bile takılmadı 2011 sonlarına doğru geri verdi teyzem sonra ben donanım ekliyerek yeni windows xp kurulumu yaptımvallahi hiç sevmiyorum ya ailem neredeyse yalvar yakar alıyor beni hep bilgisayarda iş yapasım var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sevgili kardeşim emre çok teşekkür ederim evet bu aileye katıldığım için çok mutluyum Ado hocam sayesinde keşfettim burayı burası forum deyil aile daha önce pcnet foruma üyeliğim vardı ama birden bire pasif oldu açıkcası pekte yararını göremedim iyi oldu eczanede fırsat buldukça sürekli bakıyorum