teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Galiba koraxkorax,mı
Galiba koraxkorax,mı
sunplus astra plus hd yazılımı bir zahmet varsakorax,mı
bu yazılımları attım cihaz açıldı yalnız kumanda göz stabil çalışmıyor ve tuner voltajlarıda çıkış vermiyorMamak06,dan alıntıdır
ASTRA-MEGA HD yeni yazılım'ı USB GÜNCELLEME kısmından yüklerken kesinlikle " GÜNCELLEME MODU: TÜM KODLARA" getirip yazılımı yüklemeliyiz, aksi takdirde cihaz çöker. Free TV ve Youtube sorunu bu yazılımla düzelmiştir. Anlayışınız için teşekkürler. Saygılar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
evet ustam bu yazılımları kullandım. bu yazılımlar sunplus astranın mavi renkli cihazların anladığım kadarıyla bendeki cihaz.siyah renkli aynı isimle kendi yazılımı logoda kalıyor.bu yazılımlada tuner entegre voltajları çıkmıyor ve kumanda çalışmıyor. göz rakamlarıda yarısı yanıyor stabil değil.Bu arkadaşımız daha önce bu forumda yakın zamandaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.zaten yazılımı istemiş ama alamamışmı yoksa ne olmuş bilmiyorum 2 adet yazılım verilmiş kimisi yazılımlarda ekran açılmadı diye yazmışlar muhtemelen yazılımı aldı ancak kanallar olmadığı için sihah ekran olarak görüyorlar yada kumandayı çalıştırmıyor denemeden bilemeyiz buraya bırakıyorum yazılımları yinede bir başka yerde,de bakacağım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ustam çok teşekkür ederim.yazılımı verdiğiniz linkden buldum.saygılar bir cihaz daha kurtulmuş oldu.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Üstteki link'e bakın belki aradığın yazılım vardır.
Emmi ne kusuru, eskisi kadar aktif olamasamda, arada göz gezdiriyorum foruma.osmanke ve A A.Bozoğlu teşekkürler (Sevgili alper seni nasıl unutmuşum hayret kusuruma bakma)
Sorunun çözüldüğüne sevindim.ustam çok teşekkür ederim.yazılımı verdiğiniz linkden buldum.saygılar bir cihaz daha kurtulmuş oldu.
Ustam zip dosyada iki adet bin dosyası var düşük olan softcam mi acaba ikisinide yukliyecekmiyiz?Mamak06,dan alıntıdır
ASTRA-MEGA HD yeni yazılım'ı USB GÜNCELLEME kısmından yüklerken kesinlikle " GÜNCELLEME MODU: TÜM KODLARA" getirip yazılımı yüklemeliyiz, aksi takdirde cihaz çöker. Free TV ve Youtube sorunu bu yazılımla düzelmiştir. Anlayışınız için teşekkürler. Saygılar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hayır ikiside ayrı yazılımdır sen cihazına uygun olanı yükle kullandığın wifi ile alakalıUstam zip dosyada iki adet bin dosyası var düşük olan softcam mi acaba ikisinide yukliyecekmiyiz?
Yazılımı yüklerken ayarlarda problem yaşıyorsundur veya hatalı yükleme yapıyorsundur diye düşünüyorum.arkadaşlar merhaba. elimde sunplus spacex wifi hd uydu alıcı var. usb den güncelleme yaparken elektrik kesintisi sonrası cihaz açılmıyor. Çöktü. .rs232 ile yazılım atmaya çalışıyorum fakat başaramadım. Lütfen yardım. Şimdiden teşekkür ederim. Selamlar saygılar.