Yazılımı değiş deneAyrıntılı bilgi için teşekkürler. Sonraki sorumu önceden cevaplamış oldunuz. Yeni üye olmama rağmen, daha önceden burayı takip ediyordum zaten. Burda sorulara cevap veriliyor. Başka yerde, başlığında destek yazan forumda, böyle bir şey görmek mümkün değil. Soruların yüzde doksanı cevapsız kalıyor. Ayrıca burda da Izmir çay mahalleli biri var diye okumuştum. Ben de 80li yılların sonunda orda yaşadım.
Bu arada korax Astra yı deneme şansım oldu. Orijinal yazılımı fena değil. İks de 2,5 yıl verdi. Yalnız Astra uydusunda Fransız b..n sporlar ve Alman s.y paketi çok takılma, donma oluyor. Hotbird de sıkıntı yok.
دDhgwsfhyt5
yazılım nerdeat bu yazılımı ch340 ile
C Cihan Elektronik
bu cihazın yazılımını bulamadım sunplus astra mega yazılımını yükledim bazı fonksiyonlar çalışmadı.bu yazılımı deneyebilirmiyim yazılımı atarsanız sevinirim
M memoli1478 ne dersin, sizde vardır bu yazılım belki
bu cihazın yazılımını bulamadım sunplus astra mega yazılımını yükledim bazı fonksiyonlar çalışmadı.bu yazılımı deneyebilirmiyim yazılımı atarsanız sevinirim
Kendi orijinal yazılımı istiyordur ,diğeri iyi çalışmamışSunplus yazılımı,mı istiyorsun yoksa redline,mi
korax,mıKendi orijinal yaılımı istiyordur ,diğeri iyi çalışmamış