Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler. Gözünde enfeksiyon var dediler. O noktalar ya pigment atması yada pıhtılaşma diye düşünüyorum iki gözünde de var, diğer köpekte de var ama daha az. Veteriner onun için antibiyotikli damla ve krem verdi günde 3 kere biraz inat etsede damlatmaya çalışıyorum. Ayağındaki yara içinde kurutucu ilaç verdi iki kere pansuman yapıyorum günde. Glukozamin olarak Canvit Chondro Maxi kullanıyorum. Kalça filmi zamanında çekilmiş galiba ama elimizde mevcut değil. Oturup kalkarken canı acıyor yatınca kalkmak istemiyor kalkınca geri oturmak istemiyor. Oturmayı da pek sevmiyor genelde yere çökünce yatmayı tercih ediyor. Hep yan yatıyor kalçasına yük gelmeyecek şekilde. Daha çok bir taraftan sakınıyor, bir bacağını bükmekten çekiniyor ve o bacağını kalçasından oynatınca rahatsızlık gösteriyor. Yatarken de titriyor bazen ama eklemleri mi sızlıyor yoksa psikolojik bir etki mi kaldı emin değilim. Bir de temizmama ürünleri nasıldır? Protein oranları piyasadaki mamalara göre iyi duruyor sizin bir deneyiminiz var mı? Hem kedi hem köpek için almayı düşünüyorum.