Kopekte en üzüldüğüm en korktuğum hastalıklardan bir tanesi kalça displazisi . Sizin kopekte ki belirtiler de bunu gösteriyor . Daha tedavi amaçlı güçlü glukozaminler kullanabilirsiniz canvitte çok iyidir ama ben gluko flex 2 veya gluko flex 3 u denemenizi
tavsiye ederim . Kalça filmi çektirirseniz de durumunu görmüş oluruz en azından . Çünkü sizin gördüğünüz açıdan çok daha fazlasını cekiyor emin olun . Yaşlı bir kopek için temizmama ürünlerini kullanmakta sorun olmaz derdim ama sizin kopeginizin özel durumu var . Öncelikle kopek kilo almamalı ne kadar zayıf olursa o kadar kalçalar rahatlar ( bu aç bırakmak değil tabiki) . Söyle ki tahilsiz mamalar var nd orijen proplanin bazıları brit care vs. Vs. İcinde de ki glukosamin oranlarına da bakabilirsiniz bu tarz mamalar kullanmak mantıklı gibi sizin kopeginize bütçe sınırı yoksa Eğer özellikle nd öneririm ben orijen çok pahalı çünkü . Veterinere gittiğiniz de kopegi tartıya çıkarın yada kilosunu biliyorsanız misal 45 kilo ise ilk etapta 40 kilo kopegin yemesi gereken mamayı verin bu şekilde sadece mama ile devam edin kiloyu stabil tutarsınız. Genel durumuna bakıp acı çekiyormu hareketleri enerjisi vs. Sonra ona göre tekrardan düzenleme yapılabilir .