Muhammet Sarıçam
Süper Üye
- 20 May 2018
- 742
- 34
Honeywell T3R olarak karar verdim. Sıcaklık dalgalanması konusunda çok iyiymiş. Kendini ıspatlamış bir marka.
Honeywell T3R olarak karar verdim. Sıcaklık dalgalanması konusunda çok iyiymiş. Kendini ıspatlamış bir marka.
Aynı zamanda mal ve hizmet alım ihaleleri çağ dışı ve ilkel olan bir marka. Teklif verirken beni en çok zorlayan, kalan saçlarımın beyazlamasına neden olan marka.bu güne kadar 2 farklı kombim oldu. biri baymak idi. aşırı gürültülü ve konforsuzdu. kullanım suyunu kaynatırdı sonra korumaya alırdı kendini kapatırdı. diğer kombim eca. fazla bir beklentim yok zaten. sessiz sakin çalışıyor. geçen yıl 200 tl fatura ödedim. evin konumu da önemli tabi.
ama bosch dedik mi bence ürettiği her üründe belirli standartları yakalamış bir marka. el aletleri olsun, hırdavat grubu olsun, otomotiv grubu olsun beyaz eşyası olsun beni hep memnun etmiştir.
Son karar Bosch TR36RF oldu. Araştırdığımda Honeywell üretimi bir termostatmış. Ürün kurulumu kombi ile beraber olursa ücret alınmıyormuş. Garantisi de aynı anda başlıyormuş.
Termostatın detaylarını verebilirseniz iyi olur;Bizde bu sene ilk defa doğalgaz kullanmaya başladık.ben tercihim vaillant 24 kw pro dan yana kullandım.Almanya üretimiymiş.tesisat maliyetiyle beraber 11.300 tl ye maloldu.(eylül ayında)tesisatı yapan firmanın anabayiisi.evde iki kişi kalıyoruz.geceleri kapatıp akşamları saat17-18 den sonra çalıştırmaya başlıyoruz.gündüzleri evin içi pek soğuk olmuyor.ocakda henüz bağlatmadık.günlük tüketim ortalama 3 metreküp.firma oda termostatını hediye olarak vereceklerini söylemişlerdi.ama sonradan 200 tl ek masraf çıkardıklarından bu ücreti ödemeyenlere vermeyeceklerini söylediler.bende alıp almamakta kararsızım.evin ısısını kendim cihaz üzerinden ayarını yapıyorum.ne kadar gerekli bilmiyorum.bunları bilgilendirmek amaçlı yazmak istedim
termostatı hakkında pek bilgim yok.sadece listede kablosuz oda termostatı diye geçiyordu.ozamanlar fiyat olarak 550 tl yazıyorduTermostatın detaylarını verebilirseniz iyi olur;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.