Recep GÖRMÜŞ
Aktif Üye
Ben bir sıfır eksik koymuşum anlaşılan.Kodi destekli en iyi çalıştıran cihaz bu arada hazır fiyatıda düşmüş en son ankarada bir arkadaş 5500 den almıştı alacaksan bunu al ömürlük cihaz kodi için
![]()

Ben bir sıfır eksik koymuşum anlaşılan.Kodi destekli en iyi çalıştıran cihaz bu arada hazır fiyatıda düşmüş en son ankarada bir arkadaş 5500 den almıştı alacaksan bunu al ömürlük cihaz kodi için
![]()

kaynağın kalitesi ile birlikte, kodi kurduğunuz aletin donanımı da önemli. sağlam bir cihazda , örneğin 1080p bir medyayı oynatın kodiyle, görün.programı kurdum mp4 video açtım görüntü berbat.zaten kullanımı da karışık
daha önce buna kod falan ekleyerek tv izlendiğini görmüştüm
enigmalar linux tabanlı diye biliyorum.Kodi destekli var 700 tl fiyatı Android değil forever serverlı cihaz
Yada enigma 2 var kodi iyi çalışan fiyatı 3.000 tl tercih senin
Kodi destekli en iyi çalıştıran cihaz bu arada hazır fiyatıda düşmüş en son ankarada bir arkadaş 5500 den almıştı alacaksan bunu al ömürlük cihaz kodi için
![]()

dış fiyatlar da sorun yok ama dövizin felaket yükselmesi,bu meretlerin fiyatlarını katladı
ben her yıl kafadan en az 2 TV Box getirtirdim Çin den artık kestim gibi! 7/8 aydır tık yok
gümrük vergisi de katladı Temmuz/2019 dan itibaren ve %20 iken 40 oluverdi!
bu maliyetler ile neredeyse kimse pahalı veya daha iyi v.s Box ithal etmiyor veyaal-sat çılar da getirmiyor
sadece ora fiyatları çok düşük olanları getiriyorlar!
döviz kurları+G.Vergisi özellikle Box işini ciddi kötü etkiledi
son iki yıldır da zaten adam gibi Box da çıkmıyor,bu arada çıkan çoğu cihazı kullanmış birisiyim
yok Kral cihaz yok bilmem ne cihaz diye salladıkları cihazlar da dahil!
Beelink GT-King mesela ülen bunun nesi KRAL sonra King PRO su da çıktı osuruk Kral bu da!
her ikisini de aldım(birisini satın aldım diğerini ise birisi emanet vermişti test için)
Shıeld hariç tek bir tane adam gibi mal kalmadı!
Zidoo lar da hikaye! Zappiti de öyle Dune da öyle v.s sakın bunları almayın!
Çin işi ucuz Box ları alın en azından hem işi öğrenirsiniz hemde değmeyeceğini o zaman
anlarsınız hemde haybeye paranız gitmemiş olur
Bitmedi en iyisi denen Ugoos AM6 PRO aldım,akşam geldi sabaha geri gönderdim,neyse ki bunu
n11 den almıştım şutlaması rahat oldu yoksa 1200 girecekti bana!
RK3399 lar dan sonra Box kalmadı piyasa da,bunu da bir türlü desteklemediler!
Uydulu-Box ların hepsi hikaye! IPTV de yapıyor deniyor,en azından IPTV si iş yapar

Dreamstar master linuk tabanlı 300 ile 350 tl arasında değişiyo kodi içinde yüklü geliyoEvet bu arada bırakın 300TL. bakıyorumda 500 e bile bişe yok

bilgisayarıma kurmuştumkaynağın kalitesi ile birlikte, kodi kurduğunuz aletin donanımı da önemli. sağlam bir cihazda , örneğin 1080p bir medyayı oynatın kodiyle, görün.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
enigmalar linux tabanlı diye biliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kodi için en fiyat performans cihazlar, yeni olmak kaydıyla android tv boxlardır. s905x2, x3 , h616, rk yeni çipsetler. en az 4gb ram. mümkünse ddr4.
Hiremco turbo IPTV var turkvod v.s yüklü geliyor