Merhaba,
Ben de Şanlıurfa'da yaşıyorum. 2 hafta önce iş yerinden 3 arkadaşıma LG dual Plus 12'lik aldırdım. Bir kaç gün önce kurdular.
İş yerine de Beko ekolojik 18'lik var 4 aydır kullanıyoruz. (aynı ortamda 15 masa çalışıyoruz- iki adet 18lik klima takıldı)
Aynı zamanda biri 1 ay önce olmak üzere üç farklı zamanda 3 arkadaş da Beko ekolojik aldılar evlerine. Hepsi memnun.
Dedikleri gibi Arçelik grubunun servis avantajı var. Ama bana göre cihaz olarak LG hem görsel olarak hem de daha sessiz olması açısından mantıklı geliyor. Ayrıca 6000 fiyatı nerden aldın bilmiyorum ama trendyolda 5485 TL, hepsiburada da dual plus 5580TL. Linkleri aşağı bıraktım.
Not: 1 ay önce 18'lik Beko ekolojik alan arkadaş cihazın çalışırken hafif bir sesinin olduğunu ve uzun süre çalıştığında çıkardığı sesin başını ağrıttığını belirtti. bu bir kıstas değildir, her insan farklıdır sonuçta ve iş yerindeki bekolar da ses çıkarıyor ama kalabalık olması sebebi ile belli olmuyor bile.
Sadece dikkat etmen gereken nokta LG'nin servisi. Evet iki servis var fakat biri Siverek ilçesinde. Şanlıurfa merkezde 1 adet servis var ve vakumlama konusunda sıkıntı çıkarmış, yapmamaya çalışmışlar, diretmişler açıkçası. Klasik bahaneler: "zaten vakumlu bunlar, bunlar yeni nesil gerek yok vs" gibi. Hatta ahlaksızlar bir arkadaşa maalesef vakumlamayı bu sebeplerle yapmamışlar. Argo tabirle yutturmuşlar. Gerekli yerlere şikayetini bildirdi arkadaş ama pek ilgili değiller sanki.
K
Kelebek
Sota
F
fikoloji