Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,464
Hayirli olsun.Hocam 2.000 lirada anlaştık sayılır.
Yerinde güzel fiyat.
Hayirli olsun.Hocam 2.000 lirada anlaştık sayılır.
Teşekkür ederim. Yukarıda belirttiğim kullanım amacımız için ihtiyacımızı rahatlıkla görür değil mi?Hayirli olsun.
Yerinde güzel fiyat.
23m2 18lik cihaz deli eder.Teşekkür ederim. Yukarıda belirttiğim kullanım amacımız için ihtiyacımızı rahatlıkla görür değil mi?
Merhaba Sota yanıtınız için teşekkür ederim, benim arkadaş erdek'te bahçesine yaptırdı bende gittim gördüm, sobayla uğraşmaktan bıkmış. Tavan yüksekliği de olduğu için muz ap60vg modelini önerdim . Katalogu inceledim ap50(19000btu) ile ap60(23000btu) dış üniteler aynı ancak ap60 ın iç ünitesi daha büyük bu yüzden daha çok hava emip sirkülasyonu daha iyi yapıp ortamı daha çabuk ısıtacağını düşünüyorum. Ben kendi evimde salonda 18 lik lg kullanıyorum baştan lg önerdim ama sonra ısıtamaz zorlanır diye vazgeçtim. Şimdi baktım mitsubishi fiyat uçuk 13950, eğer çok gelirse demirdöküm a5 performans serisi tavsiye edeceğim arada 6 bin lira fark var.E erdem215, öncelikle odaya bayıldım çok güzel olmuş.
Burası neresi.
ME cihazlar piyasadaki en iyi isitma, tasarım yüklerine sahiptir.
kompresor tek başına kapasitenin belirlenmesinde etkili değildir.
akışkanın miktarı, kondenser yüzey alanı,gazın tipi,kondenserde kullanılan bakır-alüminyum finin kalitesine kadar
kapasiteyi etkileyecek etmenler vardir.
18lik cihaza 18lik kompresor konduğunu pek gormedim.
genellikle 14-15lik kompresor konulur.
yanilmiyorsam birara vestel 12lik koymustu pancar motoru gibi ötüyord
Sota hocam çok teşekkür ederim sağolasın bilgilendirdigin için... Hocam birde kaç amper sigorta taktırmalıyımhayırli olsun.
Elektrik kablosunu diş uniteye kadar sizin temin etmeniz gerekir.
5mt kadar ücretsiz bakır boru ücretsiz montaj hakkınız var.
9-12lik prizle kullanim sorun çıkarmaz ama 18lik zamamnla prizi eritir.
sigorta koymanız sizin için iyi olabilir.
mesala evden çıkandan önce elektrik kesildi ve klima açıktı elektrik geldiğinde klimayı siz tekrar acmasaniz dahi tekrar çalışacaktır.
Vakumlama kesinlikle şart vakumsuz montajı kabul etmeyin.
yok fabrika vakumlu vss yalanlara kulak asmayın.
5mt üzerinde borulama yapilirsa ekstra ücret ödersiniz.
elektrik bağlantısını yapmasini isterseniz (belki ucret istemeyebilirler)
Sağolasın Sota hocam16-25 amper