Bende o zaman almıyorum.
Me, Daıkın yerli montaj diye vazgeçtim.
30 yıllık klimamı taktırırım.
Bende o zaman almıyorum.
faturayım sorun etmem diyorsan eski tip klimalar candır buz gibi oturursun.Bende o zaman almıyorum.
Me, Daıkın yerli montaj diye vazgeçtim.
30 yıllık klimamı taktırırım.
Fatura umurunda değil şurada 3 gün ömrüm kalmış.faturayım sorun etmem diyorsan eski tip klimalar candır buz gibi oturursun.
Tedavülden kalktıFatura umurunda değil şurada 3 gün ömrüm kalmış.
Örnek verebilir misiniz.
Şu markalar diye.

30K altına Kaira en mantıklı seçim olacaktır.Şu an 30k bandında en mantıklı klima kaira gibi duruyor? Sota
Bunun lg arasında kaldım 32 de onun fiyatı 35e falan çıkabilirim ama en mantıklı kaira gibi geliyor emin olamadım30K altına Kaira en mantıklı seçim olacaktır.
Benim tercihim LG olurdu ama aradaki 4000tl fiyat farkı da az değilBunun lg arasında kaldım 32 de onun fiyatı 35e falan çıkabilirim ama en mantıklı kaira gibi geliyor emin olamadım
Sonuçta yıllarca kullanacağız 4 bin çok önemli değil. Benim aklıma takılan kairabın kendisinin satması ve lg yi bilinmedik satıcıların satması. Bir de lg nin arçelik tatafından üretilmesiBenim tercihim LG olurdu ama aradaki 4000tl fiyat farkı da az değil
sırf wifi özelliği olduğu için yıllar önce Midea Mission modelini almıştım. Klimam hala faal olarak çalıştığı halde Midea wifi hizmetini kesti Nokta....Sonuçta yıllarca kullanacağız 4 bin çok önemli değil. Benim aklıma takılan kairabın kendisinin satması ve lg yi bilinmedik satıcıların satması. Bir de lg nin arçelik tatafından üretilmesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sota yani hocam yıllarca kullanacağız fiyat performans olduktan sonra 40 lara falan da çıkarım
Benim aklıma takılan kairabın kendisinin satması ve lg yi bilinmedik satıcıların satması. Bir de lg nin arçelik tatafından üretilmesi