Önemli Klima Tavsiye 2026

öncelikle fikirlerin için teşekkür ederim hocam.
arçelik ürün uzmanı diye tabir ettikleri kişiler ile canlı görüşme yaptım. tek söylediği neo da dijital ekran yok ekolojik daha yeni bir model diyor ama aslında neo daha yeni bir model diye gördüm ben.
sordum bunların kompresörü ne detayı ne ? bilmiyoruz dediler :D o bilgileri fabrika bu arkadaşlara vermiyormuş. isstersen fabrikadan kayıt açalım arasınlar falan dediler..... ölme eşşegim yaz gelsin.
başka bir marka model tavsiyeniz yok ise bosch u alıyorum o zaman
%90 kompresör DST102MAA, bütçeniz yeterli gelseydi LG PC12SQ önerirdim.

Değerli dostlar, bu mesajımdan sonra çeşitli firmalarla irtibarata geçtim. Gree firmasında airy ürünü sadece 18.000 btu geldiği ve forumdan bir arkadaşın hatalı montaj için 6 ay boyunca gree firmasıyla yaşadığı sorunu okuduğum için vazgeçtim.

Arçelik tarafında ürünlerin kalite ve soğutması ile ilgili çok şikayet okudum.

Mitsubishi'de 24.000 btu fiyat olarak bütçemin çok üstündeydi. Ancak şartları zorlayıp almak istesemde, hem müşteri hizmetlerinden keşif hizmeti almak için 3 gün yazışmak zorunda kalmam, hem de 3. günün sonunda beni arayan bozuk şiveli servisin eve gelmek yerine, "18.000 btu sizin oraya yeter" şeklindeki söylemi beni markadan iyice soğuttu.

Son olarak Midea'ya baktım. Yetkili servisi alaska iklimlendirmedeki yetkililer hem son derece profesyonelce davrandılar, hem de whatsapp'dan tüm sorularıma bıkmadan iki gün boyunca cevap verdiler sağolsunlar. Ayrıca klimalarına 8 yıl garanti de verdiklerini öğrenince, bugün itibariyle Midea All Easy Pro 24.000 btu siparişi verdim. Umarım teslimat, kurulum ve kullanım süreçlerinde de benzer memnuniyeti yaşamaya devam ederim. Ürün kullanımım sonrasında tekrar buradan incelemelerimi gönderirim.

Bugün klimanın montajı yapıldı. Sürecin başından klimanın montajına kadar Midea markası ve siparişimle ilgilenen Alaska İklimlendirmenin personelleri son derece profesyonel ve ilgiliydi. Klimayı çok kısa süre kullandım. 24.000 btu olmasına rağmen dış ünitenin çalışma sessizliğinin son derece başarılı. Özellikle Adem Helvacı'nın çok kolay temizlenmesi sebebiyle tavsiye ettiği için satın alma kararımda direk etkili olduğunu da belirteyim. İlerleyen zamanlarda daha detaylı izlenimlerimi paylaşırım.

Geri
Üst Alt