B
Beyaz_Peynir
Aktif Üye
- 16 Nis 2021
- 171
- 36
R32 Carrier cool easy 18000Cihaz nedir.? R32, R410 hangi gazlı.
R32 Carrier cool easy 18000Cihaz nedir.? R32, R410 hangi gazlı.

yatak odasına doğrudan etki edebilmesi için üfleme yönünü yatak odası kapısına doğru yapmanız gerekir. Yatak odası kapısı ve salon kapısını işaretler misiniz. Yanlış anlaşılma olmasın.merhaba, evime klima almak istiyorum. istanbulda ikamet ediyorum, ev güneybatı-batı-kuzeybatı cepheli. evin plan olarak şeklini oda ölçüleriyle, klimayı ve dış üniteyi konumlandırmayı düşündüğüm yerleri de olabildiğince göstermeye çalıştım. genel olarak yaz aylarında soğutma amaçlı kullanmak istiyorum, gündüzleri salonu gece uyurken de yatak odasına etki ederse benim için çok iyi olur. önerileriniz nedir acaba? forumda LG Dual Cool Plus modelleri bayağı tavsiye edilmiş, bütçem de 25-35 bandında, btu önerinize göre biraz daha zorlayabilirim üst limitimi. şimdiden teşekkürler dönüşleriniz için
![]()
hızlı dönüşün için teşekkürleryatak odasına doğrudan etki edebilmesi için üfleme yönünü yatak odası kapısına doğru yapmanız gerekir. Yatak odası kapısı ve salon kapısını işaretler misiniz. Yanlış anlaşılma olmasın.

Klimanın yönü uygun ama mesafe çok uzun akşamdan akşama yatak odası kapısını açılırsa serinleme hissi geç gelir.hızlı dönüşün için teşekkürlerSota hocam, klimanın yönünü, salon kapısı ve yatak odası kapısını da olabildiğince çizdim (dik doğru çizgi kapının açılmış hali noktalı şekil açılıp kapanma çizgisi), ilave olarak klimanın yönü salonda kapıya doğru olacak şekilde düşünüyodum, üst komşularımda da o şekildeymiş, fotoğrafta cam balkonlu Türk bayraklı daire benim, benim klimanın iç ünite ile dış ünite bağlantısı üst kattakiler gibi olamayacak cam balkon nedeniyle, cam balkonun alt camı delinerek bağlantıyı sağlayacağız gibi duruyor, bağlantı uzunluğu ne kadar olur yeterli olur mu bilemedim (ürünlere dahil olarak genelde 4-5 mt geliyormuş sanırım)
birde önümüzdeki haftasonu Adana'da olacağım sanırım siz de Adana'daydınız
![]()
![]()
yatak odası için akşamdan akşama serinletmesi, uyunacak hale getirmesi gayet yeterli olur benim için, ama 12lik ile 18lik arasında kaldım bende forumdaki yorumlara göre :/ marka model olarak lg dual cool pluslardan devam herhalde öneri olarak? Bazı alışveriş yapanların yorumlarında dış ünitede bakır kullanılmadığını yazan görmüştüm pc12sq modelindeKlimanın yönü uygun ama mesafe çok uzun akşamdan akşama yatak odası kapısını açılırsa serinleme hissi geç gelir.
Salon için 12lik yeterli gelir hol+yatak odası derken toplam alan için 18lik daha uygun olur.
Dış cephe için yönetimden izin alman gerekir öncesinde bu durumu görüşün.
Hafta gelecek olursan haberim olsun.

klima çalışırken cam balkonu komple açmak zorundasın bunu unutma yoksa klima şişer gerektiği kadar soğutamaz fatura kabarır.yatak odası için akşamdan akşama serinletmesi, uyunacak hale getirmesi gayet yeterli olur benim için, ama 12lik ile 18lik arasında kaldım bende forumdaki yorumlara göre :/ marka model olarak lg dual cool pluslardan devam herhalde öneri olarak? Bazı alışveriş yapanların yorumlarında dış ünitede bakır kullanılmadığını yazan görmüştüm pc12sq modelinde
dış ünite için yönetim balkona izin veriyor sadece, o yüzden bende cam balkonun alt camına delik açılarak bağlantıyı sağlayacağım gibi duruyor, o da 5 metreyi geçmez tahminim, ama emin de değilim
Adana'ya kesin geliyorum cumartesi günü kısmetse, aile ziyaretine sarıçam göztepe tarafına
evet evet, klima aktifken cam balkonu kesin açacağım, aksi durum her anlamda kötü sonuç doğurur.klima çalışırken cam balkonu komple açmak zorundasın bunu unutma yoksa klima şişer gerektiği kadar soğutamaz fatura kabarır.
evap ve kondenserdeki borular korozyon, paslanmaya karşı dayanlıklı olsun diye üzerine kaplama yapılır. bıçak yardımıyla hafif çizdiğinde altındaki sarı rengi görürsün.
Ben işi şansa bırakmaz 18lik alırdım çünkü mesafe uzun

LG dual serisini kendimde kullanıyorumevet evet, klima aktifken cam balkonu kesin açacağım, aksi durum her anlamda kötü sonuç doğurur.
yatak odasını hesaba katmazsak 12'lik de yeterli olur öyleyse, modele ve bütçemin son haline göre nihaki kararı vereceğim artık
LG Dual Cool Plus olarak alıyorum o zaman önerinizi başka bir tavsiyeniz yoksaSota hocam
Adana'da da vakit ayarlayabilirsek selamlaşmak isterim, görüşmek üzere
Bu hafta gelecek olursan gündüz işteyim bilgin olsun.Bu yeni elektrik tarifesi sizi olumsuz etkilemicek mi?Ben değil veriler konuşsun.
Geçtiğimiz çarşamba LG PC12SQ cihazmız kuruldu. Ev soğuk olduğu için birkac saat 800-1000w civarında tüketim yaptı.
Sonrasinda uzaktan bağlantıyı aktifleştirip log tutmaya başladık.
20m² kuzey cephe hiç güneş almıyor yalıtım yok ısı kaybı orta seviye.
24 derece fan hızı 4. olarak ayarlı.
Cihaz 6 gündür hiç kapanmadı günden güne tüketimin nasil düştüğü grafiklerden görebilirsiniz.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
her şeyin elektrik olduğu bu dönemde aylık 417kw geçen herkesi etkiler zaten amaçları bu zam yaptık demek yerine kademe uyguladılar.Bu yeni elektrik tarifesi sizi olumsuz etkilemicek mi?
Arkadaşın 1+1 apartına da klima bakıyoruz. Airfell 12 bin ya da sigma plus 12 bin düşündük. Sigma plus kapasite vs daha yüksek gibi sanırım dış ünite çift sıraydı. Birde 19 desibel diyor sese. Diğer makineler 25 civarında. Gree fairy de var onun verimlilik daha fazla 7.1. Apart küçük. Bize çok sessiz min btu değeri düşük bir klima gerek. Lg de bu ihtiyaçlarımızı karşılayar mı?
Peki airfell mi lg miher şeyin elektrik olduğu bu dönemde aylık 417kw geçen herkesi etkiler zaten amaçları bu zam yaptık demek yerine kademe uyguladılar.
Airfel'i midea, Sigma Gree üretir.
Marka olarak alıp vermediğim yok fakat Gree, Haier üretimli makinaların çalışma şeklini beğenmiyorum.
Airfel'i Midea üretiyor.Peki airfell mi lg mi