Pular evet ben yanlış yazmışım adını 18000 diye satılan Pular 15.700 Btu. durBu aphro değil Pular
Pular evet ben yanlış yazmışım adını 18000 diye satılan Pular 15.700 Btu. durBu aphro değil Pular
Siz klimayı hangi şegirde hangi şartlarda kaç m2 alanda kullanacaksınız bize açarsanız size yardımcı olmaya çalışalım.Gree markasına herkes çok iyi dedi bütçeme uygun 18000btu buldum dedim oda 15.000btu çıktı haayy şansıma tüküreyim ben
İkisi arasında kaldıysan Midea 12.000 elektrik tüketimi bakımından daha iyi.arkadaşlar merhaba ,
1-midea xtreme save 12.000 btu
2-gree fairy 12000 btu
mideaarkadaşlar merhaba ,
1-midea xtreme save 12.000 btu
2-gree fairy 12000 btu

bunu size kimse garanti edemez.İstanbulda 110m2 ev hole takılacak. Bende vestel flora 18000btu klima vardı bütün evi tüm kapılar açık serinletiyordu. Bazı servis sorunları yüzünden iade etmek zorunda kaldım . Ama vestelin performansından çok memnundum. En azından vestel kadar performans sağlarmı gree 15 000btu olmasına rağmen
Her gün 10 kişilik misafirin geliyorsa 18k uygun bir klima alabilirsin, evin için alacaksan 12 K Japon segment fazla fazla yeter.![]()
Merhabalar,
Kocaeli-Gebzede 26 metrekare salonda soğutma için kullanmak üzere 4 kişilik aile için misafir geldiğinde 10 kişi olmaktadır.Öglen saat 12:00 kadar güneş almaktadır.
Çizime göre en uygun montaj yeri ve Btu ve marka önerilerinizi rica ederim.
Teşekkür ederim. Çizime göre uygun montaj yeri neresi olabilir?Her gün 10 kişilik misafirin geliyorsa 18k uygun bir klima alabilirsin, evin için alacaksan 12 K Japon segment fazla fazla yeter.
Olması gereken karşı duvara en uzak olan duvara takmaktır. Örnek sizde Batı yazan duvar. Fakat ben odanın eşya ve oturum durumunu bilemediğim için kesin şu duvar olur diyemem. İmkanlar doğrultusunda uzak duvarları tercih ederseniz daha sağlıklı olur.Teşekkür ederim. Çizime göre uygun montaj yeri neresi olabilir?
Merhabalar,Olması gereken karşı duvara en uzak olan duvara takmaktır. Örnek sizde Batı yazan duvar. Fakat ben odanın eşya ve oturum durumunu bilemediğim için kesin şu duvar olur diyemem. İmkanlar doğrultusunda uzak duvarları tercih ederseniz daha sağlıklı olur.
Merhabalar,
Batı yönünde duvarda tv asılı,kuzeyde cam ve iki berjer var güney ve doğuda ikili koltuklar tv harici iki aydınlatma var.
18.000 Lg harici marka tavsiyeniz var mın?