Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,491
Plus serisi üretimi devam etmiyor önceki seri.özellikler aynı gözüküyor S3-M12JA2FA modeli varmış bayide
Plus serisi üretimi devam etmiyor önceki seri.özellikler aynı gözüküyor S3-M12JA2FA modeli varmış bayide
Hocam ilk verdiğiniz model bundan farklı.İnternetten çok daha uyguna alabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
PC12SQHocam ilk verdiğiniz model bundan farklı.
S3-M12JA2FA eski model kodu, PC12SQ yeni model kodu her ikisi aynı makina.Hocam ilk verdiğiniz model bundan farklı.
PC12SQ
DUALCOOL PLUS Inverter Wi-Fi Akıllı Klima 12000 Btu Enerji A++ Duvar Tipi BEYA
Z
Bugun Arcelik servisinden montaj icin soyledikleri satte geldiler 17 senelik mevcut Sharp 18.000lik klimayi sokup yerine yeni klimayı taktılar montajdan once vakum yaptılar sagolsunlar temiz calistilar ,Eski Sharp klima icinde tank gibi masallah dedilerMerhabalar ,bugun evin salonu icin mevcut 18.000btu klimamın yerine Arcelik 18325 kodlu ekolojik inverter klima aldık ,insallah memnun kalırız sadece sogutma icin kullanacagiz fiyat 36.000tl .montaj icin 4 gun sonrasina randevu verdiler.
Hadi gözün aydın. Bir müddet kullanıp geri bildirim yaparsan sevinirim.Bugun Arcelik servisinden montaj icin soyledikleri satte geldiler 17 senelik mevcut Sharp 18.000lik klimayi sokup yerine yeni klimayı taktılar montajdan once vakum yaptılar sagolsunlar temiz calistilar ,Eski Sharp klima icinde tank gibi masallah dedilerboyut olarak 24.000likler kadar buyuk dediler insallah arcelikten memnun kaliriz ...
![]()
Tesekkur ederim malzeme kalitesi dedigin gibi kesinlikle aynı degil yarım saat kadar calistirdim sanki eski klima kadar soguk uflemiyor gibi geldi bana komsumda baymak var oda ayniydi galiba yeni inverterlar civi gibi soguk hava vermiyor.Hadi gözün aydın. Bir müddet kullanıp geri bildirim yaparsan sevinirim.
Eski klimalardaki malzeme kalitesini şuan bulmanız mümkün değil.
Bu olayı söyle düşün aracınla 100km gitmek istiyorsun. Saat 200km hızla gidersen 30dk varırsın, 100km hızla gidersen 60dk varırsın ama menzil aynı olmasına rağmen yakılan yakıt bir olmayacak.Tesekkur ederim malzeme kalitesi dedigin gibi kesinlikle aynı degil yarım saat kadar calistirdim sanki eski klima kadar soguk uflemiyor gibi geldi bana komsumda baymak var oda ayniydi galiba yeni inverterlar civi gibi soguk hava vermiyor.
Klimayı yaklasik 8 saattir kullaniyorum dış unite cok sessiz ,fakat ic unitede acayip bir ruzgar sesi var ic unite sessiz calisiyor fakat ufledigi hava acayip ses cikariyor resmen ben calisiyorum diyor fan hizini kistim sessiz mod yumusak mod denedim ama o ufleme sesi biraz rahatsiz ediyor ve dikkatimi su cekti bu ufleme sesi stabil bir ses degil sanki bir azaliyor bir cogaliyor komsumdaki baymak klimada boyle calisiyor ,eski klima daha sessizdi yeniler boyle galiba alismaya calisacagiz birde sunu soylemek istiyorum eski klima kadar soguk hava uflemiyor 18 derecede calstirmama ragmen ,hani bazen i san derya ooooo buz gibi olmus burasi diye bu klimada onu soyleyemeyecegiz herhaldeHadi gözün aydın. Bir müddet kullanıp geri bildirim yaparsan sevinirim.
Eski klimalardaki malzeme kalitesini şuan bulmanız mümkün değil.
Cihazdan memnun kalmamanıza üzüldüm. Size zahmet olmazsa video kaydı alarak burada paylaşabilir misiniz. Wifi için kullandığınız telefonun marka-model-yazılım sürüm bilgisi nedir.Forumdaki önerilere dayanarak ve internetten ürün yorumlarına bakarak LG dual cool plus klima aldım (pc12 ile başlayan kodu vardı). Ne yalan söyleyeyim hiç memnun kalmadım. Çok sessiz denen klimanın iç ünitesinden fan sesinin gerisinden sürekli vuuuu sesi geliyor. Dış ünitede ses yok. Fan seviyesini minimuma alınca da bir şey fark etmiyor. Yan odadan uğultusunu duyuyorum. Servis geldi baktı çok da anormal değil ama talebinizi aldık dedi. Sonra geri dönüş olmayınca tekrar aradık video çekmeye geleceklermiş. İlk geldiklerinde neden çekmediler bilemiyorum. Ayrıca desibel ölçümü yapılması gerekmez mi?
Daha önce arçelik, vestel, sharp, york, midea marka klimalar kullandım. Hiçbirinde böyle bi uğultu duymadım.
Wifi özelliği de çoğunlukla çalışmıyor çünkü telefondaki uygulama on denemeden birinde açılıyor.
Ben aldığıma pişmanım. Belki servis telafi eder. Sonucu da forumda paylaşırım.
LG klimaların hava debisi yüksektir 5 kademede rüzgar sesi duyulur fakat 3 yada 4 kademede yeteri kadar sessiz sayılır.Klimayı yaklasik 8 saattir kullaniyorum dış unite cok sessiz ,fakat ic unitede acayip bir ruzgar sesi var ic unite sessiz calisiyor fakat ufledigi hava acayip ses cikariyor resmen ben calisiyorum diyor fan hizini kistim sessiz mod yumusak mod denedim ama o ufleme sesi biraz rahatsiz ediyor ve dikkatimi su cekti bu ufleme sesi stabil bir ses degil sanki bir azaliyor bir cogaliyor komsumdaki baymak klimada boyle calisiyor ,eski klima daha sessizdi yeniler boyle galiba alismaya calisacagiz birde sunu soylemek istiyorum eski klima kadar soguk hava uflemiyor 18 derecede calstirmama ragmen ,hani bazen i san derya ooooo buz gibi olmus burasi diye bu klimada onu soyleyemeyecegiz herhalde![]()
Salon 30m2 var oglenden beri 20 derecede calisiyor kumandadan baktım salon 24 derecenin altina dusmedi guc tuketimi 0.6w gorunuyor fakat salon kapısı acik ev 130m2 civari var bence sogutmada bir sorun yok dış unite cok sessiz gercekten hosuma gitti ic unite mekanik olarak hic ses yok sadece ufleme sesi biraz fazla gibi geldi bana genel olarak memnun kaldık tek merak ettigim bu klimanin hangi yıl uretildigini nasil ogrenirim neresinde yazar acaba ?LG klimaların hava debisi yüksektir 5 kademede rüzgar sesi duyulur fakat 3 yada 4 kademede yeteri kadar sessiz sayılır.
Yüksek hava debisi olan klimalara bayılıyorum çünkü ben tüm evi soğuttuğum için ne kadar sirkülasyon olursa tüketim o kadar düşer.
Yeni nesil klimaların eski klimalar soğuk üflemesi için onlarla aynı tüketimi yapması gerekir.
Klimayı 24-25 dereceye ayarladığınız ortam ısı 24-25 buluyorsa klima sorunsuz çalışıyor demektir.
Yüksek ihtimal 2024'tür bir ihtimal 2023 iç dış etiketlerini buraya yüklermisin.Salon 30m2 var oglenden beri 20 derecede calisiyor kumandadan baktım salon 24 derecenin altina dusmedi guc tuketimi 0.6w gorunuyor fakat salon kapısı acik ev 130m2 civari var bence sogutmada bir sorun yok dış unite cok sessiz gercekten hosuma gitti ic unite mekanik olarak hic ses yok sadece ufleme sesi biraz fazla gibi geldi bana genel olarak memnun kaldık tek merak ettigim bu klimanin hangi yıl uretildigini nasil ogrenirim neresinde yazar acaba ?
Yüksek ihtimal 2024'tür bir ihtimal 2023 iç dış etiketlerini buraya yüklermisin.
Bence klima şuan çok iyi iş çıkarıyor kapı açık 30m2 alanı 0.6kw soğutuyor.