N Çevrimdışı

naftalin34 

Aktif Üye
7 Şub 2018
213
54
eveb8c562eb9293926.jpg

iyi akşamlar herkese.. Sota Sota üstadım kaç btu luk bir klima bütün evi soğutur acaba...kilima taralı alana takılacak..yalıtım çok iyi..istanbulda kuzey tarafta ev..LG mi tavsiye edersiniz?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,491
eveb8c562eb9293926.jpg

iyi akşamlar herkese.. Sota Sota üstadım kaç btu luk bir klima bütün evi soğutur acaba...kilima taralı alana takılacak..yalıtım çok iyi..istanbulda kuzey tarafta ev..LG mi tavsiye edersiniz?
Merhaba mümkünse taralı alanın diğer yanı antreyi doğrudan görecek şekilde montaj yaptır. Tüm kapılar sürekli açık kalacaksa 24lük daha rahat çalışır.
LG şart değil fakat diğer markalarla araların cuzzi fark varsa tabiki LG

N Çevrimdışı

naftalin34 

Aktif Üye
7 Şub 2018
213
54
Sota Sota hocam diğer taraf pencere .tek yer orası..zaten müteahhit özellikle orayı klima için ayırmış..elektrik felan çekmiş..24 lük bir klima yeter sanırım..tesekkür ederim üstadım

bu klima iyimidir üstadım

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,491
Sota Sota hocam diğer taraf pencere .tek yer orası..zaten müteahhit özellikle orayı klima için ayırmış..elektrik felan çekmiş..24 lük bir klima yeter sanırım..tesekkür ederim üstadım

bu klima iyimidir üstadım
Bence bu modeli düşünme Midea üretimleri, Baymak, Arçelik, LG modellerine gözat.

juxbox Çevrimdışı

juxbox 

Aktif Üye
9 Tem 2018
163
44
Sota Sota ustad kolay gelsin tavsiyelerin ve engin bilgilerin için öncelikle çok teşekkür ederim.

salonum için 18 btu klima almayı düşünüyorum yorumlarına baktığımda lg tavsiyesinde daha çok bulunmuşsun

30 bin - 40 bin bandında bana bir marka önerirmisin acaba.

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
640
Merhaba mümkünse taralı alanın diğer yanı antreyi doğrudan görecek şekilde montaj yaptır. Tüm kapılar sürekli açık kalacaksa 24lük daha rahat çalışır.
LG şart değil fakat diğer markalarla araların cuzzi fark varsa tabiki LG

merhaba sota hocam nasılsın anlamadığım izmir bugün 43 derece mersin 30 derece tam 13 derece fark var buz gibi nerdeyse

adana sıcak deniliyor izmirden 7 derece daha serin şimdi görünen

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,491
merhaba sota hocam nasılsın anlamadığım izmir bugün 43 derece mersin 30 derece tam 13 derece fark var buz gibi nerdeyse

adana sıcak deniliyor izmirden 7 derece daha serin şimdi görünen
Adana bugün 39 derece önceki hafta 48 dereceydi bölgeler arası derece farklılıkları olabilir fakat bugün mersine yağmur yağmadıysa 30 derece olacağı sanmıyorum.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,491
Sota Sota ustad kolay gelsin tavsiyelerin ve engin bilgilerin için öncelikle çok teşekkür ederim.

salonum için 18 btu klima almayı düşünüyorum yorumlarına baktığımda lg tavsiyesinde daha çok bulunmuşsun

30 bin - 40 bin bandında bana bir marka önerirmisin acaba.
34bin bandına LG var, Kupon sepette indirim denk getirebilirsen Midea xtreme aklında bulunsun fakat servis ağını öncesinde araştır.
Mitsubishi, Panasonic, Toshiba gibi markaların fiyatları çok uçuk Türkiye şartlarında değer mi.?????

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
640
Adana bugün 39 derece önceki hafta 48 dereceydi bölgeler arası derece farklılıkları olabilir fakat bugün mersine yağmur yağmadıysa 30 derece olacağı sanmıyorum.
izmir rekor sıcaklık oldu 44 derece gölgede klimam 9,000 btu 3,5 kw tüketim yaptı 16 saatte 25 dereceye setlenmiş halde

normalde 2,8 kw civarda oluyordu

Geri
Üst Alt