N
naftalin34
Aktif Üye
- 7 Şub 2018
- 213
- 54
Tam kapıya bakması lazım yoksa oradan karşı duvara oradan azar azar zor eve sirayet etmesi.![]()
iyi akşamlar herkese..Sota üstadım kaç btu luk bir klima bütün evi soğutur acaba...kilima taralı alana takılacak..yalıtım çok iyi..istanbulda kuzey tarafta ev..LG mi tavsiye edersiniz?
Merhaba mümkünse taralı alanın diğer yanı antreyi doğrudan görecek şekilde montaj yaptır. Tüm kapılar sürekli açık kalacaksa 24lük daha rahat çalışır.![]()
iyi akşamlar herkese..Sota üstadım kaç btu luk bir klima bütün evi soğutur acaba...kilima taralı alana takılacak..yalıtım çok iyi..istanbulda kuzey tarafta ev..LG mi tavsiye edersiniz?
sana zahmet klima takılacak duvarın genişten fotoğrafını atarmısın.klima yeri orası maalesef..arkası balkon çünkü..kapının karşısı cam..
Hocam nette Lg Dual Plus S3-M18KL2FA kodunda 33 bine var. Bu eski olanı mı farkı nedir Pc18sq'den?izmir de LG konusunda sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. LG dual 18liğin güncel kodu LG PC18SQ
Her iki cihazda aynı makina Pc18sq güncel modelin kodu.Hocam nette Lg Dual Plus S3-M18KL2FA kodunda 33 bine var. Bu eski olanı mı farkı nedir Pc18sq'den?
Bence bu modeli düşünme Midea üretimleri, Baymak, Arçelik, LG modellerine gözat.Sota hocam diğer taraf pencere .tek yer orası..zaten müteahhit özellikle orayı klima için ayırmış..elektrik felan çekmiş..24 lük bir klima yeter sanırım..tesekkür ederim üstadım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu klima iyimidir üstadım
Merhaba mümkünse taralı alanın diğer yanı antreyi doğrudan görecek şekilde montaj yaptır. Tüm kapılar sürekli açık kalacaksa 24lük daha rahat çalışır.
LG şart değil fakat diğer markalarla araların cuzzi fark varsa tabiki LG
Adana bugün 39 derece önceki hafta 48 dereceydi bölgeler arası derece farklılıkları olabilir fakat bugün mersine yağmur yağmadıysa 30 derece olacağı sanmıyorum.merhaba sota hocam nasılsın anlamadığım izmir bugün 43 derece mersin 30 derece tam 13 derece fark var buz gibi nerdeyse
adana sıcak deniliyor izmirden 7 derece daha serin şimdi görünen
34bin bandına LG var, Kupon sepette indirim denk getirebilirsen Midea xtreme aklında bulunsun fakat servis ağını öncesinde araştır.Sota ustad kolay gelsin tavsiyelerin ve engin bilgilerin için öncelikle çok teşekkür ederim.
salonum için 18 btu klima almayı düşünüyorum yorumlarına baktığımda lg tavsiyesinde daha çok bulunmuşsun
30 bin - 40 bin bandında bana bir marka önerirmisin acaba.
izmir rekor sıcaklık oldu 44 derece gölgede klimam 9,000 btu 3,5 kw tüketim yaptı 16 saatte 25 dereceye setlenmiş haldeAdana bugün 39 derece önceki hafta 48 dereceydi bölgeler arası derece farklılıkları olabilir fakat bugün mersine yağmur yağmadıysa 30 derece olacağı sanmıyorum.