Evet hocam şuan çok sıcak zaten. Merkezdeyim.Karasal iklim daha hakim olduğu için yayla seviyesinde değilseniz bende 18000' lik olmasını tavsiye ederim. Denizli merkez ise mutlaka 18000' lik. Çünkü yazın ortasında nasıl olduğunu biliyorum.
Evet hocam şuan çok sıcak zaten. Merkezdeyim.Karasal iklim daha hakim olduğu için yayla seviyesinde değilseniz bende 18000' lik olmasını tavsiye ederim. Denizli merkez ise mutlaka 18000' lik. Çünkü yazın ortasında nasıl olduğunu biliyorum.
Benim yazdıklarımın 2 sinde de kablosuz bağlantı var .Dual cool ile dual cool plus arasındaki fark wi fi kittir. Bence artık kitsiz ürün tercih etmek pek mantıklı değil. 24 saat açık kullanmıyorsanız uzaktan programlamak ön çalıştırma için ayarlamak büyük kolaylık oluyor.
30 m2 var mıdır oda?
Benim yazdıklarımın 2 sinde de kablosuz bağlantı var .
Siz modeller yanlış yazdınız
30 m2 yoktur oda
Ben dual plus kullanıyorum hali hazırda
Hocam LG Dualcool Plus 18000 BTU internette satılmıyor sanırsam. Galiba bayisinden alacağım.
Üretilmiyor olması neyi değiştirir ki ben üretilip üretilmediğini sormadım farkı sordum .Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bakın bakalım. Bu ürün üretiliyor mu?
Dual cool plus, dual plus diye adlandırılan modelin devam ürünü. Sadece dual cool olarak isimlendirilen model wi fi kitsiz. diğeri de zaten modele "cool" kelimesi getirilmiş hali.
...Üretilmiyor olması neyi değiştirir ki ben üretilip üretilmediğini sormadım farkı sordum .
Sonuçta satışta olan bir ürün
Evet modelleri biliyorDualCool ve DualCool Plus şeklinde 2 model var.
Plus modelinde dahili wifi kit var.
Dual Plus 2 sezon önceki makina stokta bulabilmeniz çok ama çok zor varsa link alabilirmiyim.Üretilmiyor olması neyi değiştirir ki ben üretilip üretilmediğini sormadım farkı sordum .
Sonuçta satışta olan bir ürün
yok hocam aynı makina sadece isimlendirme model numarası farklı.Evet modelleri biliyor
Dualcool plus ile dual plus arasında kayda değer fark var mı ? Onu öğrenmek istemiştim
…
Geçmiş sayfalarda siz ve bir üye daha paylaşmış zatenDual Plus 2 sezon önceki makina stokta bulabilmeniz çok ama çok zor varsa link alabilirmiyim.
Midea tavsiye edilmiyor mu demek yerine o parayı hak ediyor mu sorunusu sormak gerekir.Bu yılın mesajlarını okudum. Adem beyin midea prime kliması artık tavsiye edilmiyor mu?
Bir de sikayetvara baktığımda lgnin epey şikayeti var. Gerçi midenin da var.
Son olarak lg sirius modelindeki uv olayı gerçekten işe yarıyor mu? Yoksa pazarlama hikayesi mi?![]()