Önemli Klima Tavsiye 2026

Karasal iklim daha hakim olduğu için yayla seviyesinde değilseniz bende 18000' lik olmasını tavsiye ederim. Denizli merkez ise mutlaka 18000' lik. Çünkü yazın ortasında nasıl olduğunu biliyorum.
Evet hocam şuan çok sıcak zaten. Merkezdeyim.

Dual cool ile dual cool plus arasındaki fark wi fi kittir. Bence artık kitsiz ürün tercih etmek pek mantıklı değil. 24 saat açık kullanmıyorsanız uzaktan programlamak ön çalıştırma için ayarlamak büyük kolaylık oluyor.

30 m2 var mıdır oda?
Benim yazdıklarımın 2 sinde de kablosuz bağlantı var .
Siz modeller yanlış yazdınız
30 m2 yoktur oda
Ben dual plus kullanıyorum hali hazırda

Benim yazdıklarımın 2 sinde de kablosuz bağlantı var .
Siz modeller yanlış yazdınız
30 m2 yoktur oda
Ben dual plus kullanıyorum hali hazırda
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bakın bakalım. Bu ürün üretiliyor mu?

Dual cool plus, dual plus diye adlandırılan modelin devam ürünü. Sadece dual cool olarak isimlendirilen model wi fi kitsiz. diğeri de zaten modele "cool" kelimesi getirilmiş hali.

Son düzenleme:
Hocam LG Dualcool Plus 18000 BTU internette satılmıyor sanırsam. Galiba bayisinden alacağım.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bakın bakalım. Bu ürün üretiliyor mu?

Dual cool plus, dual plus diye adlandırılan modelin devam ürünü. Sadece dual cool olarak isimlendirilen model wi fi kitsiz. diğeri de zaten modele "cool" kelimesi getirilmiş hali.
Üretilmiyor olması neyi değiştirir ki ben üretilip üretilmediğini sormadım farkı sordum .
Sonuçta satışta olan bir ürün

DualCool ve DualCool Plus şeklinde 2 model var.
Plus modelinde dahili wifi kit var.
Evet modelleri biliyor
Dualcool plus ile dual plus arasında kayda değer fark var mı ? Onu öğrenmek istemiştim

Hocam yüksek ihtimalle 12000 BTU luk alacak gibiyim.

Üretilmiyor olması neyi değiştirir ki ben üretilip üretilmediğini sormadım farkı sordum .
Sonuçta satışta olan bir ürün
Dual Plus 2 sezon önceki makina stokta bulabilmeniz çok ama çok zor varsa link alabilirmiyim.

Evet modelleri biliyor
Dualcool plus ile dual plus arasında kayda değer fark var mı ? Onu öğrenmek istemiştim
yok hocam aynı makina sadece isimlendirme model numarası farklı.

Dual Plus = DualCool Plus

Bu yılın mesajlarını okudum. Adem beyin midea prime kliması artık tavsiye edilmiyor mu?
Bir de sikayetvara baktığımda lgnin epey şikayeti var. Gerçi midenin da var.
Son olarak lg sirius modelindeki uv olayı gerçekten işe yarıyor mu? Yoksa pazarlama hikayesi mi? 🤔

Bu yılın mesajlarını okudum. Adem beyin midea prime kliması artık tavsiye edilmiyor mu?
Bir de sikayetvara baktığımda lgnin epey şikayeti var. Gerçi midenin da var.
Son olarak lg sirius modelindeki uv olayı gerçekten işe yarıyor mu? Yoksa pazarlama hikayesi mi? 🤔
Midea tavsiye edilmiyor mu demek yerine o parayı hak ediyor mu sorunusu sormak gerekir.
Bakınız midea da yazılım stabilitesi hariç aman aman bir esprisi yok.
Premium kompresör kullanıyor da biz mi bilmiyoruz.!

Üstüne basarak söylüyorum buna akrabalarım da dahil klima kullanmasını bilmiyoruz. klimayı açıp 18 alıp 5dk soğutmasını bekliyoruz.

Benim eski klimam daha iyi soğutuyordu gibi saçma sapan laflar duyuyorum. E adam sormazlar mı eski klimanı açıp elektrik faturasını düşünmeden rahat rahat serinleyebiliyor muydun.?

3 kuruşa 5 köfte olmaz bir makina hem tasarruflu hemde yüksek performanslı olamaz.

UV bakteri ve mantar oluşumunu geçiktirir ama asla ortadan kaldıramaz.

Geri
Üst Alt