Rakbenadam
Yeni Üye
Düşünmeye bile gerek yok o cihaza 53 bin verilmez bence.Legendria 24lük 53bin civarı
Tasarruflu bir klima almak amaç.
53 bine aldığınız makine de uzay aracı olmayacak, tasarruflu bir klima olacak.
Krigamine 18 lik kaç para
Düşünmeye bile gerek yok o cihaza 53 bin verilmez bence.Legendria 24lük 53bin civarı
Krigamine 18lik 30.000₺Düşünmeye bile gerek yok o cihaza 53 bin verilmez bence.
Tasarruflu bir klima almak amaç.
53 bine aldığınız makine de uzay aracı olmayacak, tasarruflu bir klima olacak.
Krigamine 18 lik kaç para
Kış aylarında ortalama dış ortam sıcaklığı kaç derece.?Krigamine 18lik 30.000₺
toshiba seiya 24lük 29.000₺
3 tane krigamine 18lik 90.000₺
2 tane legendria 24lük 106.000₺
mantıklı olan 3 adet 18lik krigamine o zaman.
İki tane Toshiba seiya 24 lük ten daha fazla tasarruflu ve iyi olacak diyorsunuz o zaman
Şanlıurfa kış ayları ortalama sıcaklıkKış aylarında ortalama dış ortam sıcaklığı kaç derece.?
0 derecenin altına düşmuyorsa hiç pahalı makinalara girmeye gerek yok.Şanlıurfa kış ayları ortalama sıcaklık
Aralık 7 derece
Ocak 5 derece
Şubat 7 derece
Mart 9-10 derece
Not: 2022 Ocak ayında güzel kar yağmıştı
Merhaba , LG klimalara wifi ile ev dışından (bulut) komut verebiliyor muyuz ? Yoksa sadece ev içi ağ kullanım için mi dizayn edilmiş ?LG dual plus ve Sirius serilerinde kullanılan kompresör aynı bilginiz olsun.
Dual plus 13000tl fiyata satan var.
Wifi ihtiyacınız var mi yoksa LG Dualcool 9600tl çok iyi sahip bu makinadada aynı kompresör kullanılıyor.
Delux Serius serisi için ufak eleştirim olacak
makina ilk çalıştığında kompresör dış unite kasasında titreşim kaynaklı sese neden oluyor.
Midea için adem hocam tonla video çekti ekleneyecek pek birseyim yok.
İstediğiniz yerden komut verebilirsiniz. Klimanın içindi wifi aparatı var ve modeme bağlı sürekli online yani cihaz. İsterseniz papua yeni gine'den komut verin.Merhaba , LG klimalara wifi ile ev dışından (bulut) komut verebiliyor muyuz ? Yoksa sadece ev içi ağ kullanım için mi dizayn edilmiş ?
Ankara gibi çok sıcak olmayan bölgede lg ve mideanın giriş seviyesi en uygun fiyatlı modellerini alırdım ben olsam.Herkese iyi geceler iyi forumlar siz değerli büyüklerimden klima tavsiyesi almak için yazıyorum.
Ankarada yaşıyorum ve oturma odamız için klima düşünüyorum.
Midea Xtreme save 12000 btu mu yoksa LG Artcool 12000 BTU olan modeli mi almalıyım teşekkürler
İki klima da forumdaki kullanıcılar tarafından rüştünü ispat ettiği açıklanmış ürünler. Bütçenize ve gönlünüze hangisi hitap ediyorsa onu alın.Herkese iyi geceler iyi forumlar siz değerli büyüklerimden klima tavsiyesi almak için yazıyorum.
Ankarada yaşıyorum ve oturma odamız için klima düşünüyorum.
Midea Xtreme save 12000 btu mu yoksa LG Artcool 12000 BTU olan modeli mi almalıyım teşekkürler

Adem Bey , LG Dual Plus ve Midea Extreme Save modeli arasında kalmıştım. Fakat LG dual plus artık üretilmiyormuş.Dolayısıyla yoktu resmi mağazalarda. İnternet mağazalarından alışveriş yapmak istemiyorum geç gönderildiği ve kargolama sorunları sebebiyle. Bayide Dual cool modeli var ama wifi yok. Artcool ve sirius modelleri seçilebilir kalıyor. Şu durumda fiyat segmentine Midea all easy pro da giriyor.İki klima da forumdaki kullanıcılar tarafından rüştünü ispat ettiği açıklanmış ürünler. Bütçenize ve gönlünüze hangisi hitap ediyorsa onu alın.
LG nin fiyat politikası yönünde Mideadan başarılı olduğu da inkâr edilemez.
Her iki marka için de Ankara'da muhatap isterseniz elimizden geldiğince yardımcı oluruz.![]()
videonuzda bahsetmiştiniz. Beklemelimiyim . Tercihimde etkili olur mu acaba ? İzmir torbalıda yaşıyorum.Servis ve satış kanalı olarak sorun yaşamayacağım, her iki marka için iletişim konusunda yardımcı olur musujuz ? Midea markası için indirim hala daha söz konusu mu ?Ağ dışından bağlantı kurup komut verebilirsiniz.Merhaba , LG klimalara wifi ile ev dışından (bulut) komut verebiliyor muyuz ? Yoksa sadece ev içi ağ kullanım için mi dizayn edilmiş ?
Sürpriz konusu AEP modelin (All Easy Pro) test için erken plana alınmasıydı ve aslında kış koşulları için test etmeyi düşündüğümüz bu Midea All Easy Pro modeli şu an ofisimizde teste alınmış durumda. Öncelikle dış ünitesi ebat olarak çok şaşırtıcıAdem Bey , LG Dual Plus ve Midea Extreme Save modeli arasında kalmıştım. Fakat LG dual plus artık üretilmiyormuş.Dolayısıyla yoktu resmi mağazalarda. İnternet mağazalarından alışveriş yapmak istemiyorum geç gönderildiği ve kargolama sorunları sebebiyle. Bayide Dual cool modeli var ama wifi yok. Artcool ve sirius modelleri seçilebilir kalıyor. Şu durumda fiyat segmentine Midea all easy pro da giriyor.
Bir videonuzda Midea all easy pro modeli için eğer mümkünse bunu seçin demiştiniz ve Bir süpriziniz de vardı bu model içinvideonuzda bahsetmiştiniz. Beklemelimiyim . Tercihimde etkili olur mu acaba ? İzmir torbalıda yaşıyorum.Servis ve satış kanalı olarak sorun yaşamayacağım, her iki marka için iletişim konusunda yardımcı olur musujuz ? Midea markası için indirim hala daha söz konusu mu ?