T
Turbo k.arza78
Aktif Üye
- 18 Mar 2017
- 640
karlanma gibi hiç bişey yok tertemiz borulardış üniteye bağlı boru ve rekorları kontrol et karlanma var mı.?
karlanma olunca mı gaz kaçağı oluyor
karlanma gibi hiç bişey yok tertemiz borulardış üniteye bağlı boru ve rekorları kontrol et karlanma var mı.?
dış üniteye bağlı boru ve rekorları kontrol et karlanma var mı.?
1kw civarına çıkar.hocam normalde klimayı hızlı soğutma ya getirdiğin anda çekilen kw 0,3 mü olur yoksa 1 kw 0,80 kw mı yükselmesi lazım evi soğutması için
çıkmıyorsa eğer mutlaka bir yerde sorun olduğu alnamına mı geliyor1kw civarına çıkar.
18 derece, orta fana ayarla 5dk sonra ağız sıcaklığını termometreyle ölç.çıkmıyorsa eğer mutlaka bir yerde sorun olduğu alnamına mı geliyor
18 derecede 2 saatte oda hiç mi 2 derece bile soğutmaz +++ kw ise hiç mi 0,5/0,8 çıkmaz
24 dereceye setledim gene 0,,4 0,3 kw elektrik tüketim gösteriyor18 derece, orta fana ayarla 5dk sonra ağız sıcaklığını termometreyle ölç.
8.8 dereceye kadar düşüyorsa klima görevini yerine getiriyor demektir. Dış ortam sıcaklığı şuan kaç derece.?24 dereceye setledim gene 0,,4 0,3 kw elektrik tüketim gösteriyor
ağız sıcaklığı üfleme 8,8 derece kadar düştü 11 derece oldu şimdi ev içi değişmiyor ısısı 4 kişi evde insan var 13 m2 9,000 btu klima
26,5 di 26,3 oluyor
düşürdüğümüz zaman kw 1 olsa ev soğuyacak zaten
27 derece % 70 nem var8.8 dereceye kadar düşüyorsa klima görevini yerine getiriyor demektir. Dış ortam sıcaklığı şuan kaç derece.?
Dış ortam sıcaklığına bağlı olarak enerji tüketim düşük yani makina kendini kısmıs.27 derece % 70 nem var
bu klimalarda sıcaklık sensör varmı o arıza yapabilir mi sensör derece sabit gösterir soğutmadan odayı kendini kısar mı
şimdi dışarıda 30 derece % 55 nem var oda içi 27 derece setlediğim 26 dereceDış ortam sıcaklığına bağlı olarak enerji tüketim düşük yani makina kendini kısmıs.
her ikiside aynı makina sadece isimleri farklı.Airfel LTXM35N vs Kaira DTXR35E
Bir arkadaşıma klima alacağız, bu iki model arasında hangisi tercih edilmeli ?
Kaira wifi olduğu için daha önde duruyor ama genel olarak sizce hangisi daha iyi? Farklı bir model önerebilir misiniz benzer fiyat aralığında.TeşekkürlerSota

servis geldi sorun yokmuş18 derece, orta fana ayarla 5dk sonra ağız sıcaklığını termometreyle ölç.