Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,822
All easy serisi bir tık daha iyi.Sizin önerdiğiniz lg benim sorduğum Midea dan daha mı kaliteli acaba.
All easy serisi bir tık daha iyi.Sizin önerdiğiniz lg benim sorduğum Midea dan daha mı kaliteli acaba.
Çok ilginç 8 yıllık Vestel minimalist klimam normal fiş kablosu takısı gelmişti o zaman ki servis kurulduktan sonra prize takılıp test edebilmek için fabrika böyle gönderiyor dedi elektrikçi klimaya kadar sigorta ve kablo çektikten sonra klimayı bağlandığında klimanın fiş kablosu iptal edilip yanındaki tesisatı çekilmiş sigortaya bağlandı direk.Elektrikçi tarafından dış üniteye doğrudan elektrik tesisatı çekilmesi yeterli. Montaj borusunun yanından iç ünitelere iletişim-enerji kablosu da ayrıca klimacı tarafından çekilir.
Istenirse iç üniteden de besleme yapılır.Çok ilginç 8 yıllık Vestel minimalist klimam normal fiş kablosu takısı gelmişti o zaman ki servis kurulduktan sonra prize takılıp test edebilmek için fabrika böyle gönderiyor dedi elektrikçi klimaya kadar sigorta ve kablo çektikten sonra klimayı bağlandığında klimanın fiş kablosu iptal edilip yanındaki tesisatı çekilmiş sigortaya bağlandı direk.
Şimdi internette bakıyorum dediğiniz gibi elektrik dış üniteye çekilip bağlanıyor ama benim evdeki gelen elektrik tesisatı iç üniteye bağlı yeni klimalarda dış üniteye mi bağlanıyor artık yoksa benim klimanın modelinden montajı böyle ya da yanlış bağlantı mı var.
peki hocam söylediğim değerler yüksek mi normal mi?anlık 1,5kw full çalışınca ,dış ünitenin üflediği sıcak hava kendisine geri dönerse cihazın verimi düşer elektrik tüketimi artar.
Montaja geldiklerinde çift iç ünite tek dış ünite olduğu için çift vakum cihazı ile mi gelmeleri gerekiyor yoksa çift bağlantısı olan tek vakum cihazı yeterli olur mu ya da tek cihazla sırayla mı yapmış olacaklar.Istenirse iç üniteden de besleme yapılır.
Önceki sene yeğenime LG Dual almıştık dış ünite çok ters yerde kaldığı için beslemesini iç üniteden yapmıştık.
Güle güle kullanın ne kadara aldınız?sigma 12.000 hakkında bilgisi olan var mı? indirimden aldım genel olarak iyi deniyor ama tam da bir bilgim yok
Sigmalar, Çinli Gree üretimidir giriş sınıfı makina seni üzmez.sigma 12.000 hakkında bilgisi olan var mı? indirimden aldım genel olarak iyi deniyor ama tam da bir bilgim yok
Servis portundan tüm sistemi vakum yaparlar.Montaja geldiklerinde çift iç ünite tek dış ünite olduğu için çift vakum cihazı ile mi gelmeleri gerekiyor yoksa çift bağlantısı olan tek vakum cihazı yeterli olur mu ya da tek cihazla sırayla mı yapmış olacaklar.
Bu arada vakum cihazı siboplu bir sisteme benzeyen bir yere takılıyor gibi onu ayırırken az da olsa bir havanın içeri girme ihtimali var mı onu pek anlayamadım videolarda vana var ama o vana sanki sistemi klimanın dış ve iç üniteye bağlamak için kullanılıyor gibi.
Artık Haier üretiyormuş hocam Gree bırakmış. Set değerinde sorunlar yaşandığı için Haier'e geçmişler.Sigmalar, Çinli Gree üretimidir giriş sınıfı makina seni üzmez.
Haier çalışma dinağimi aynı Gree gibidir hatta aynı yazılımsal algoritma kullanıyor gibi geliyor.Artık Haier üretiyormuş hocam Gree bırakmış. Set değerinde sorunlar yaşandığı için Haier'e geçmişler.
Haier çalışma dinağimi aynı Gree gibidir hatta aynı yazılımsal algoritma kullanıyor gibi geliyor.
Bu cihazların kendini kısamama sorunu olduğunu yıllardır söylüyorum.
Yazın 29 dereceye alırsınız donarsınız
Kışın 22 derecede yanarsınız.
Bu durun cihazın performansının iyi olduğunu göstermez bilakis elektriği gereksiz yere sarf etmesiyle sonuçlanır.
Aynı cihaz kaç defa sök tak yapılırsa yapılsın kurulum aşamasında VAKUMLAMA ŞARTTIR.Merhaba hocam, LG PC24SQ için 11 Ağustos’ta cihazı teslim aldık. 17. Gün yarın nasipse kurmaya gelecekler.
Boruyu uzatacağız ekstradan hocam bir de sıfır cihazda vakum yaptırmaya zorlayayım mı? Konya merkezden geliyorlar, burası malum ilçe elimden kaçırmadan dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?