Bende aynı ikilemdeyim Toshiba seiya plus işin 52500 fiyat aldım 6 taksitleArkadaşlar, bütçem 60.000 tl. 18.000 btu luk klima tavsiyeriniz nedir? Aklımda daikin modeller var.
Sota hocamın tavsiyesinide alabilirim.
Bende aynı ikilemdeyim Toshiba seiya plus işin 52500 fiyat aldım 6 taksitleArkadaşlar, bütçem 60.000 tl. 18.000 btu luk klima tavsiyeriniz nedir? Aklımda daikin modeller var.
Sota hocamın tavsiyesinide alabilirim.
Hayırlı olsun.ME Hare 18.000 btu aldım hocam. Haftaya kurduracağım.
Burada tek seçenek var klimanın üflemesini olabildiğince yukarıda tutmanız lazım yoksa sürekli dur kalk yapacaktır. Yanlış bir montaj yeri seçilmiş.
şu düzende klimanın verimini nasıl artırabilirim? Her türlü öneriye açığım
66cm derinlikli bir gardrobun üstünde kaldı klima
Toshibaya alternatif Fujitsu listeye alabilirsiniz bütçeniz doğrultusunda.Bende aynı ikilemdeyim Toshiba seiya plus işin 52500 fiyat aldım 6 taksitle
ustat her iki cihazın teknik verileri baktim. Fujitsu bir tik daha önde gözüküyor fakat toshibanın içindeki gaz miktarı fujitsudan yaklaşık %50 daha fazla.Toshibaya alternatif Fujitsu listeye alabilirsiniz bütçeniz doğrultusunda.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam bir yanlışlık var gibi benim baktığım katalıog değerlerinde Fuji 36 KG 1.2 KG gaz var, Seiya 34 KG 0,93 KG gaz var.ustat her iki cihazın teknik verileri baktim. Fujitsu bir tik daha önde gözüküyor fakat toshibanın içindeki gaz miktarı fujitsudan yaklaşık %50 daha fazla.
aha fazla gaz daha büyük kondenser, evap yüzeyi yada daha sık gaz iletim boruları demek.
Konderser, evap ne kadar büyük olursa ısı transferi o kadar rahat olur.
bende iklimsanin sitesinden baktim 690 civari yazmislar.Hocam bir yanlışlık var gibi benim baktığım katalıog değerlerinde Fuji 36 KG 1.2 KG gaz var, Seiya 34 KG 0,93 KG gaz var.
Bende iklimsadan baktım hocam ama aceba 18.000 değilde farklı modelmi baktınız.bende iklimsanin sitesinden baktim 690 civari yazmislar.