Fiyatlar yerinde durmuyor ki mübarek..daha geçen gün 22K idi
ustadim yanlış anlama airfel ve Lg aynı kalem mal değil.
LG airfel gerek malzeme gerekse performans olarak tepeler.
7/24 kullanırsan iş görür fakat alan cihaza göre büyük olduğu için cihaz kendini çok fazla kısamaz. Bu durumda haliyet faturaya yansır.Fiyatlar yerinde durmuyor ki mübarek..
Peki sota ustam, benim LG titan 2 yıldır depoda duruyor. Eğer yukarıda bahsettiğim daire için yeterli olursa kayın babam gile vermek istiyorum. Sizce Titan (teras kat + yalıtımsız bina 30 metre kare , yer manisa turgutlu ) ısıtma ve soğutmada iş görür mü ? Eğer görürse gidip sıfır almayalım. Bunu veririm kendilerine.
Midea her zaman gözümde F/P makinası olmuştur.Sota Ne dersin usta?
m2 bilgisi paylaşınız.Nefes darlığı hastası yakınım için klima alacağız. 12.000 BTU , beyaz renk çok pahalı olmasın. Cephe güney diye biliyorum. Sahile sıfır site Adres: Mersin/Mezitli (Tece'de oturuyor.)
Midea' nın servis ve distribütör sorunları konusunda Başkan uzun zamandır bilgi paylaşıyor. Mevcutta tamamen LG olmasa da iki adet beko klima kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısını görmedim. aradaki fiyat farkı ve kapasite farkını da düşündüğümde LG derim. Ama servisi ile ilgili olumsuz geri dönüşler oldu, o yönden dikkatli olunmasını öneririm.slowfood sen ne dersin?
Tamamen dayanıklılık ve ömür ile alakalıdır. Performansı konusunda çok büyük farklar barındıracağını düşünmüyorum.
Estağfurullah. Elimizden birşey gelebiliyorsa ne mutlu.Çok teşekkür ederim gece gece başınızı şişirdim