Dünyanın en kaliteli yada kalitesiz malını üret. Doğru fiyat etiketine sahip değilse sonucu hüsran olur.doğrudur, peki siz olsaydınız ne yapardınız?
AP serisi Enviro olarak geçer ama FE serisinin TR listesinde gözükmüyorMerhaba mitsubishi msz ap50vg
Msz fe50vg inceledim makina olarak ayni geldi bana taylant uretimi ikiside ne farki var ben goremedim 8bin tl fark var
arkadaşların ellerine sağlık tavana biraz yakın gibi duruyor fotoğraf kaynaklı mı.?Sota Üstadım Merhaba
LG DC18RH UV SİRİUS Inverter 18000 Btu A++ Modelini
Tavsiyeniz üzerine Kurulumudan sonra yaklaşık iki haftallik kullanım tecrübelerimi ve kurulum fotolarını klima arayışı olan kullanıcılara referans olması dileği ile....
1-Öncelikle Tavsiye Forum adına Sota ustama öneri ve tavsiyeleri için teşekkür ederim..
2-Konumum Antalya Merkez Üst kat 25 metrekarelik bi alan.Cephe Batı-Kuzey-Doğu...
3-Lg Servisinin vakum uygulaması ve montaj çalışmalarındaki titizlikleri için teşekkürü hak ettiklerini belirteyim..
4-. Klimayı 26-27 derecelerde kullanıyorum. Soğutana kadar Jet Moduna alıyorum,
İlk dakikalarda tüketim1.0 KW dan başlıyor ilk 10 dakikadan sonra 0.5-0.7 KW lara kadar düşüyor.Sonra 26 veya 27 ayarlayıp F2 ve F3 fan hızında sürekli çalıştırıyorum. Belirlediğim ısı ayarına gelince tüketim 0.2 -0.4 KW diş mekan sıcaklığının durumuna göre değişiyor..
5-Kısacası Konfor ve sessizlik açısın dan Memnunum..
Foto ile ilgili ustam .Sorun yok..Saygılarımla.Dostlukla kal....arkadaşların ellerine sağlık tavana biraz yakın gibi duruyor fotoğraf kaynaklı mı.?
Filtreyi rahat çıkarıp takabiliyormusunuz.
En başında beri anlatmak istediği bu.! En kral klimayı da alsan o alanda abartarak yazıyorum hadi 100w daha eksik yaksın diyelim
ayda 72kw fark yapar bu 144tl tekabül eder. aradaki 10-15.000tl fiyat farkının kapanması
104 ay sürer yazık değil mi paranızı.!
LG Dual Cool PLUS (Wi fi kitli)Merhaba 12 bin btuluk bir klima arıyorum. Bütçe maksimum 17 bin. Acilen almam lazım. Ne önerirsiniz?
LG markasına fiyat olarak yakın olan birçok marka modeli listeye eklemedimMerhaba 12 bin btuluk bir klima arıyorum. Bütçe maksimum 17 bin. Acilen almam lazım. Ne önerirsiniz?
Kirgamin zenAP serisi Enviro olarak geçer ama FE serisinin TR listesinde gözükmüyor
Krigimine zen serisi EF kodludur.Kirgamin zen
Ap50 ile ef50 arasindaki fark nedir makina ayniKrigimine zen serisi EF kodludur.
FE bilmiyorum.
Eskiden FH vardı o da Krigamine idi.
Biraz fazla S verilmiş gibi görünüyor sıkıntı çıkartabilir gibi.
Evet size 2 sorum olacak.İlk sorumu soruyorum: Klima borusunun kıvrılma şekli normal mi? Borunun uzunluğu 3 metre