Ürünü havalardan dolayı test edememiş olabilirsiniz ama benim de 2021 Ağustos ayında aldığım SEG marka bir klima vardı problemli olduğunu düşünüp test etmiştim hem ısıtmada hem de soğutmada 670 watt altına hiç düşmediği için klimayı değiştirmeyi düşünüyorum .sizin klimayı test etme imkanınız oldu mu olduysa da verileri nasıl acabasadece deneme yaptık.bu havalarda ısıtıyor.test amaçlı.yazın soguk kullanılacak genel amaç bu
değerleri
değerleri
bu arada turkıye resmıde vardı.akdeniz ve ege turuncu marmara ve karadeniz yeşil iç bölgeler mavi şeklinde yani ege ve akdenizde ısıtmada A*** olan marmara bölgesinde A* oluyor enerji tüketimi önemli bir ayrıntı.
Abi kırıntı değil listelere bile sahibiz bazı ürünler için ve ben bu listelerle kim klima satabilir, kim klima alabilir çok merak içerisindeyim lakin, 5 liralık mazot 25 olduğunda aldık ise, 5bin liralık klima 25bin olduğunda da alırız gibi geliyor bana.S Sc0ut, 2022 modellerinin fiyatının daha yüksek olacağı yönünde bilgi kırıntılarına sahibiz.
Ben bu fiyatların böyle artacağını paramızın bu kadar değersiz olacağını bilseydim,S Sc0ut, 2022 modellerinin fiyatının daha yüksek olacağı yönünde bilgi kırıntılarına sahibiz.
Böyle olacağını bilseydim 60 vadeli ihtiyaç kredisini patlatırBen bu fiyatların böyle artacağını paramızın bu kadar değersiz olacağını bilseydim,
Neler alırdım neler liste yapmıştım alınacak elektronik ürünler vardı 1000 den 3000-5000 oldu
3-4 yılda bir ülke nasıl sıfırlanır batırılır onu uygulamalı olarak öğrendik Başkan şaka gibi ama gerçek ..
Abi al diyorsun o zaman yani . Fiyat iyi mi ona karar veremedim . Ben bu evde olan klimayla yaza girersem bu elektrik fiyatlamasıyla yaz geçmeyecek gibi görünüyor . Eş değer bi cihaz varsa belirtilen klimaya daha makul ona bakayım yoksa gözüm karardı iyice ..Abi kırıntı değil listelere bile sahibiz bazı ürünler için ve ben bu listelerle kim klima satabilir, kim klima alabilir çok merak içerisindeyim lakin, 5 liralık mazot 25 olduğunda aldık ise, 5bin liralık klima 25bin olduğunda da alırız gibi geliyor bana.
Hele o TEMMUZ SICAKLARI bastırsın bak kimsenin gözü para mara görmez.
Alınır mı? Alınır amaaaa, sebep olanlara bela okunur mu? Hadi orası bu konu başlığının yeri değil.
Hani bir laf vardır, ''Kurt kışı çıkarır ama yediği ayazı da unutmaz'' derler..
Basit bir örnek vereyim size.Merhabalar Kandiliniz mübarek olsun bir sorum olucak.. fazla detaya girip sizi sıkmak istemiyorum tüketici mahkemesine sıfır klimamda belli başlı gerekçeler olduğu için para iadesi için başvurdum fakat başvurdugum zaman klimam 6.500Tl idi şuan 13.000 TL adalet mi ben bu aradaki değer artışını ne yapabilirim alabilirmiyim yardımcı olur musunuz.. Ben bu ürünü iade edersem nasıl yeni klima alabilirim.. mahkeme karara bağlandı ama tebligat daha ulaşmadı bu arada teşekkürler şimdiden..
D Hiçbiri
İyi günler, Bu ikinci el klimalardan hangisi tercih edikir acaba
Abi kimseye hiçbirşey için gönül rahatlığı ile ''AL'' diyemiyoruz ki artık.Abi al diyorsun o zaman yani . Fiyat iyi mi ona karar veremedim . Ben bu evde olan klimayla yaza girersem bu elektrik fiyatlamasıyla yaz geçmeyecek gibi görünüyor . Eş değer bi cihaz varsa belirtilen klimaya daha makul ona bakayım yoksa gözüm karardı iyice ..
hayır.kullanmıyorum.sıcak havalarda kullanacam sadece...Ürünü havalardan dolayı test edememiş olabilirsiniz ama benim de 2021 Ağustos ayında aldığım SEG marka bir klima vardı problemli olduğunu düşünüp test etmiştim hem ısıtmada hem de soğutmada 670 watt altına hiç düşmediği için klimayı değiştirmeyi düşünüyorum .sizin klimayı test etme imkanınız oldu mu olduysa da verileri nasıl acaba
Bu arada bugün bir midea servis ve satıcısına gittim. Adem abinin videolarında izlediğim midea prime 12000 BTU için kurulum dahil ( wifi hariç ) 9000 TL teklif verdiler . Şimdiki piyasaya koşullarını değerlendirdiğimizde almak mı mantıklı yoksa 2022 model mideaları beklemek mi mantıklı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
sıcaklar bastırınca mecbur alacaklar fakat 1000 tane satılacağına 300 tane satılır gene bizim esnafımız fahiş fiyatlarla klimayı satar cukkayı kapar benim klimacım - beyaz eşyacım işini bilir.Bence artık tavsiye verilebilir bir ekonomik sistem kalmadı. Bu saatten sonra "2. el alırken dikkat edilmesi gerekenler" "2. el Platformu" vs gibi konular açmak lazım. Gerçekçi gelmiyor bana "12 bin liraya bilmem ne tavsiyesi".
Bu başlık altında 2. el tavsiyesi sorulmuş mesela bana daha gerçekçi bir ihtiyaç gibi geliyor. Eski klima olmasalar değerlendirilirmiş.
Önerim alın , bu fiyatı şuan çoğu bayi veremez size iyi denk gelmiş.Ürünü havalardan dolayı test edememiş olabilirsiniz ama benim de 2021 Ağustos ayında aldığım SEG marka bir klima vardı problemli olduğunu düşünüp test etmiştim hem ısıtmada hem de soğutmada 670 watt altına hiç düşmediği için klimayı değiştirmeyi düşünüyorum .sizin klimayı test etme imkanınız oldu mu olduysa da verileri nasıl acaba
Bu arada bugün bir midea servis ve satıcısına gittim. Adem abinin videolarında izlediğim midea prime 12000 BTU için kurulum dahil ( wifi hariç ) 9000 TL teklif verdiler . Şimdiki piyasaya koşullarını değerlendirdiğimizde almak mı mantıklı yoksa 2022 model mideaları beklemek mi mantıklı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.