Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,544
Merhaba hocam 18 yıllık bir Klimacı olarak sana ilk tavsiyem multi klimadan uzak dur Çünkü dış ünitede herhangi bir arıza olduğunda o iki klimayı da kaybetmiş oluyorsun ve kullanabilmek için mecburen arızanın giderilmesini beklemen gerekiyor Maddi bütçe nedir bilmiyorum ama Daikın mitsubishi heavy yada mitsubishi electric gayet performanslı ekonomik ve iyi cihazlardır fakat önemli bir nokta vardır ki saydığım bu üç. Marka arasında mitsubishi electric voltaj dengesizliği sık elektrik gidip gelmesi vb gibi elektriksel problemlere karşı çok hassas ve aşırı duyarlı bir cihazdır
+1000

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,544
Bende bir alt modeli olan Fujitsu Prime var videolarınıda alta ekledim.

Kış Testi

Yaz Testi

Yazın Tapo Verisi 25 Set Termostat yapmadan Devam.

25-Set.jpg

25-Set-1.jpg

senin ev şampiyonlar ligi gibi maşallah.

P Çevrimdışı

Pvsk1

Yeni Üye
26 Eki 2022
39
31

Kış Testi

Yaz Testi

25-Set.jpg

25-Set-1.jpg

Hocam, kiradayim, ne olacağı belli değil, uygun yollu bir klima bakınıyorum, evde 4 kişiyiz, toki dairesinde max 100m2 ev'in salonunda kullanacağız. Bu benim işimi görür mü?yaz ayında /Manisa, En az 12 saat çalışır bu canına yandığımın icadı :) malum kira maaşın yarısı oldu, çok bütçe ayiramayacagim, max25bin! Teşekkürler.

Kış Testi

Yaz Testi

25-Set.jpg

25-Set-1.jpg

P Çevrimdışı

PoineMaia

VIP
5 Mar 2024
90
44
Hocam, kiradayim, ne olacağı belli değil, uygun yollu bir klima bakınıyorum, evde 4 kişiyiz, toki dairesinde max 100m2 ev'in salonunda kullanacağız. Bu benim işimi görür mü?yaz ayında /Manisa, En az 12 saat çalışır bu canına yandığımın icadı :) malum kira maaşın yarısı oldu, çok bütçe ayiramayacagim, max25bin! Teşekkürler.
Bu işimi görürmü derken anlamadım Hangisinden bahsettiğinizi ? Fujitsudan bahsediyorsanız 30 M2 salona kadar rahat soğutur 60 M2 salona kadar rahat ısıtır diye düşünüyorum.

Birde şöyle sorayım başka klima önerebilmem için kullanılacak salon kaç m2 ona göre bir klima bulalım size 25 Bin TL bandında.

P Çevrimdışı

Pvsk1

Yeni Üye
26 Eki 2022
39
31
Bu işimi görürmü derken anlamadım Hangisinden bahsettiğinizi ? Fujitsudan bahsediyorsanız 30 M2 salona kadar rahat soğutur 60 M2 salona kadar rahat ısıtır diye düşünüyorum.

Birde şöyle sorayım başka klima önerebilmem için kullanılacak salon kaç m2 ona göre bir klima bulalım size 25 Bin TL bandında.
Haklısınız, belirttiğim gibi yaz içi lazım, işimi görür mü derken, memnun kalır mıyız manasında, mükemmeliyet beklemiyorum, beklentimiz standart demek istedim. Standart toki 3+1 dairesi/ tahmini 25m

P Çevrimdışı

PoineMaia

VIP
5 Mar 2024
90
44
Haklısınız, belirttiğim gibi yaz içi lazım, işimi görür mü derken, memnun kalır mıyız manasında, mükemmeliyet beklemiyorum, beklentimiz standart demek istedim. Standart toki 3+1 dairesi/ tahmini 25m
Fujitsuyu önerirken aynı fiyat bandında daha iyisini alamayacağınız için önermiştim. Japon kalitesi her zaman klimalarda tartışmasız en üst seviyedir.
Gelelim 25.000 binlik isteğinize
İlk şart bulunduğunuz bir bölgede adam akıllı bir kurulum yapan servis var ise araştırdıktan sonra bu klima sizin işinizi rahat görür ve yazın hem performans hem elektrik tüketimi konusunda hakkını verir.

Kaira Sepette 20.00 TL çok rahat işinizi görür Daikin güvencesinde satılır Midea üretimi bir klimadır. Yanlış hatırlamıyorsa 3 yıl garantilidir.

Bosch 22.600 TL çok rahat işinizi görür Bosch Firmasından 2 Yıl Garatisi vardır, Midea üretimi bir makinadır.

Not olarakta düşeyim, imkan dahilinde tabiki bu olay. Mitsubishi E. , Daikin , Panasonic , Jujitsu, Genera , MHI, bunlar klimaların babasıdır. Aklıma gelenlerden.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt