Kaira Midea üretimidir , Servis ve Garantisi hizmetini Daikin vermektedir. Vasat klimalar sınıfına girer , Kaira Airfiel Bosch Daylux gibi markaların hepsi midea üretimir.Kaira, daikin e ait galiba.
Kalite de durum nasıl? İyi midir yoksa vasat üretim mi?
Midea, Gree, Haier gibi özellikle giriş sınıfı modellerinin F/P olması gerekir fakat TR pazarında UTANILMASA Markalı, performans cihazlarla aynı paraya satacaklar.Kaira Midea üretimidir , Servis ve Garantisi hizmetini Daikin vermektedir. Vasat klimalar sınıfına girer , Kaira Airfiel Bosch Daylux gibi markaların hepsi midea üretimir.
Hava parası hocam. Aklıma başka bir şey gelmiyor.Midea, Gree, Haier gibi özellikle giriş sınıfı modellerinin F/P olması gerekir fakat TR pazarında UTANILMASA Markalı, performans cihazlarla aynı paraya satacaklar.
Mesala aynı firmanın ürettiği 2 farkli marka 12lik model için konusuyorum.
A marka 21.000tl
B marka 17.000tl
Hayırdır aradaki %25 fark neyin nesi.?
Midea, Gree, Haier gibi özellikle giriş sınıfı modellerinin F/P olması gerekir fakat TR pazarında UTANILMASA Markalı, performans cihazlarla aynı paraya satacaklar.
Mesala aynı firmanın ürettiği 2 farkli marka 12lik model için konusuyorum.
A marka 21.000tl
B marka 17.000tl
Hayırdır aradaki %25 fark neyin nesi.?
Hocam baymak elegant prime 12btu hakkında bilginize danışabilir miyim?Fujitsuyu önerirken aynı fiyat bandında daha iyisini alamayacağınız için önermiştim. Japon kalitesi her zaman klimalarda tartışmasız en üst seviyedir.
Gelelim 25.000 binlik isteğinize
İlk şart bulunduğunuz bir bölgede adam akıllı bir kurulum yapan servis var ise araştırdıktan sonra bu klima sizin işinizi rahat görür ve yazın hem performans hem elektrik tüketimi konusunda hakkını verir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kaira Sepette 20.00 TL çok rahat işinizi görür Daikin güvencesinde satılır Midea üretimi bir klimadır. Yanlış hatırlamıyorsa 3 yıl garantilidir.
Bosch 22.600 TL çok rahat işinizi görür Bosch Firmasından 2 Yıl Garatisi vardır, Midea üretimi bir makinadır.
Not olarakta düşeyim, imkan dahilinde tabiki bu olay. Mitsubishi E. , Daikin , Panasonic , Jujitsu, Genera , MHI, bunlar klimaların babasıdır. Aklıma gelenlerden.
Elegant Prime kullanmadım fakat Elegant Plus 18.000 BTU kullanmıştım. Elektrik tüketim konusunda hiç ölçümlememiştim o kısmını tam bilmiyorum. Soğutmasıda ısıtmasıda tatminkar 5 yıl garantili olması lazım o yanıda güzel yanı gibi duruyor. Kışın benim kullandığım modelde çok fazla kasa genleşme sesi oluyordu onuda es geçmeden söyleyeyim. Bu modeldede varmıdır bilemiyorum.Hocam baymak elegant prime 12btu hakkında bilginize danışabilir miyim?
Baymak Elegant Prime 12 12000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima 24.124,04 TL yerine 23.286,53 TL
Haklısınız, daha önce de rahatsız etmiştim sizi, araya kaynamış unutulmuş olabilir,Manisa şehri, 25m2 toki ara kat sabah 8 ile 13 arası direk güneş görür. Taksit sayısıyla orantılı 25/26 ancak..ayrıca WiFi özelliği beni cezbediyor evde 2 çocuk var, muhtemel sabahtam yatsı vaktine çalışır,asiri sıcaklarda bu süre uzayabilir..Elegant Prime kullanmadım fakat Elegant Plus 18.000 BTU kullanmıştım. Elektrik tüketim konusunda hiç ölçümlememiştim o kısmını tam bilmiyorum. Soğutmasıda ısıtmasıda tatminkar 5 yıl garantili olması lazım o yanıda güzel yanı gibi duruyor. Kışın benim kullandığım modelde çok fazla kasa genleşme sesi oluyordu onuda es geçmeden söyleyeyim. Bu modeldede varmıdır bilemiyorum.
Birde şöyle yapalım isterseniz. Bana yaşadığınız şehir, kullanılacak alan büyüklüğü , odada yaşayan insan sayısı sabit olan) evin yalıtım durumu evin bulunduğu kat gibi ve birde çıkabileceğiniz bütçe verirseniz birde öyle bir değerlendirme yapabiliriz.
Kaira çok sevecen geliyor bana. Fakat güvenemedim. Bilemiyorum sizler ne derseniz ona göre yol çizeceğim.Elegant Prime kullanmadım fakat Elegant Plus 18.000 BTU kullanmıştım. Elektrik tüketim konusunda hiç ölçümlememiştim o kısmını tam bilmiyorum. Soğutmasıda ısıtmasıda tatminkar 5 yıl garantili olması lazım o yanıda güzel yanı gibi duruyor. Kışın benim kullandığım modelde çok fazla kasa genleşme sesi oluyordu onuda es geçmeden söyleyeyim. Bu modeldede varmıdır bilemiyorum.
Birde şöyle yapalım isterseniz. Bana yaşadığınız şehir, kullanılacak alan büyüklüğü , odada yaşayan insan sayısı sabit olan) evin yalıtım durumu evin bulunduğu kat gibi ve birde çıkabileceğiniz bütçe verirseniz birde öyle bir değerlendirme yapabiliriz.
Bir de serinleme için kullanılacak. Isıtma konusu şimdilik lazım değil.Haklısınız, daha önce de rahatsız etmiştim sizi, araya kaynamış unutulmuş olabilir,Manisa şehri, 25m2 toki ara kat sabah 8 ile 13 arası direk güneş görür. Taksit sayısıyla orantılı 25/26 ancak..ayrıca WiFi özelliği beni cezbediyor evde 2 çocuk var, muhtemel sabahtam yatsı vaktine çalışır,asiri sıcaklarda bu süre uzayabilir..
Kaira çok sevecen geliyor bana. Fakat güvenemedim. Bilemiyorum sizler ne derseniz ona göre yol çizeceğim.
12.000 BTU Kaira işinizi görür hocam sepette indirime denk getirirseiz 19.000 TL civarına kadar düşüyor. Seviste güzel bir kurulum ve vakumlama yaparsa sizin işiniz tamamdır.Haklısınız, daha önce de rahatsız etmiştim sizi, araya kaynamış unutulmuş olabilir,Manisa şehri, 25m2 toki ara kat sabah 8 ile 13 arası direk güneş görür. Taksit sayısıyla orantılı 25/26 ancak..ayrıca WiFi özelliği beni cezbediyor evde 2 çocuk var, muhtemel sabahtam yatsı vaktine çalışır,asiri sıcaklarda bu süre uzayabilir..
Kaira çok sevecen geliyor bana. Fakat güvenemedim. Bilemiyorum sizler ne derseniz ona göre yol çizeceğim.
Bir de serinleme için kullanılacak. Isıtma konusu şimdilik lazım değil.
12.000 BTU Kaira işinizi görür hocam sepette indirime denk getirirseiz 19.000 TL civarına kadar düşüyor. Seviste güzel bir kurulum ve vakumlama yaparsa sizin işiniz tamamdır.
Sepette indirim başlamış yine haberin olsun.
Servis yapılanması adam akıllı olsa aslında TCL Klima kairaya benim gözümde 5 basar ama servis yapılanması çok kötü.
12.000 BTU Kaira işinizi görür hocam sepette indirime denk getirirseiz 19.000 TL civarına kadar düşüyor. Seviste güzel bir kurulum ve vakumlama yaparsa sizin işiniz tamamdır.
Servis yapılanması adam akıllı olsa aslında TCL Klima kairaya benim gözümde 5 basar ama servis yapılanması çok kötü.
tamam hocam sizim sözünüze itimat edeceğim,hafta içi tcl servisini manisa için araştırmasını yapayım olmadı, kaira için harekete geçerim, sağolun, var olun.
Tcl için soruyorum.Manisa ilinde servisleri var oldugunu bildirdiler, bu bizim için yeterli mi sayin hocam?
Servisi arayıp konuşunuz vakumlamaya önem gösteriyormusunuz kurulumda bakır borulama şart ama yinede onun teyitini alın biraz konuşun size güven verirlerse tamamdır. Hatta iş yerlerine gidin yakınsa bir bakın gerçekten klimacılarmınyoksa elektrikçi sucu falan filanmı? Oda çok önemli bir konu.Manisa ilinde servisleri var oldugunu bildirdiler, bu bizim için yeterli mi sayin hocam?
Tcl için soruyorum.
Servisi arayıp konuşunuz vakumlamaya önem gösteriyormusunuz kurulumda bakır borulama şart ama yinede onun teyitini alın biraz konuşun size güven verirlerse tamamdır. Hatta iş yerlerine gidin yakınsa bir bakın gerçekten klimacılarmınyoksa elektrikçi sucu falan filanmı? Oda çok önemli bir konu.