Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
LG klimaların hava debisi yüksektir 5 kademede rüzgar sesi duyulur fakat 3 yada 4 kademede yeteri kadar sessiz sayılır.Klimayı yaklasik 8 saattir kullaniyorum dış unite cok sessiz ,fakat ic unitede acayip bir ruzgar sesi var ic unite sessiz calisiyor fakat ufledigi hava acayip ses cikariyor resmen ben calisiyorum diyor fan hizini kistim sessiz mod yumusak mod denedim ama o ufleme sesi biraz rahatsiz ediyor ve dikkatimi su cekti bu ufleme sesi stabil bir ses degil sanki bir azaliyor bir cogaliyor komsumdaki baymak klimada boyle calisiyor ,eski klima daha sessizdi yeniler boyle galiba alismaya calisacagiz birde sunu soylemek istiyorum eski klima kadar soguk hava uflemiyor 18 derecede calstirmama ragmen ,hani bazen i san derya ooooo buz gibi olmus burasi diye bu klimada onu soyleyemeyecegiz herhalde
Yüksek hava debisi olan klimalara bayılıyorum çünkü ben tüm evi soğuttuğum için ne kadar sirkülasyon olursa tüketim o kadar düşer.
Yeni nesil klimaların eski klimalar soğuk üflemesi için onlarla aynı tüketimi yapması gerekir.
Klimayı 24-25 dereceye ayarladığınız ortam ısı 24-25 buluyorsa klima sorunsuz çalışıyor demektir.