Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
max bütçe nedir 2 ayrı yere 12lik makina koyabilirmiyiz.92cm
Sanırım 18 lik ler 100cm
max bütçe nedir 2 ayrı yere 12lik makina koyabilirmiyiz.92cm
Sanırım 18 lik ler 100cm
20k bandına alınabilecek en iyi makina LG.İyi çalışmalar arkadaşlar 17 metrekare bir odam var öğleden sonraları çok olmasa da güneş alıyor 12000 btu bir klima almak istiyorum aşağıda belirttiğim klimalardan en iyisi hangisidir? Klima sadece yaz ayları için soğutma amacıyla kullanılacak.Ayrıca alınacak klimanın dış ünitesini kapalı cam balkona camların bir kısmı açık kalmak kaydıyla montajlamanın bir mahsuru var mı yoksa muhakkak dışarıya mı monte etmeli? Bütçe 20-25 bin civarı olacak.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Airfel LTXM35N
LG Dualcool Plus PC12SQ
Kaira DTXR35E 12000
Bütçe çok değil.max bütçe nedir 2 ayrı yere 12lik makina koyabilirmiyiz.
tüm evi soğutma istiyorsanız klima hole bakacak şekilde monte olursa işiniz daha kolay olur.Bütçe çok değil.
Ama taksitle vs bir şekilde alıcam , belki ilerde 2nci klimayı alabilirim. Şuan zor.
Sadece salona 12000 btu üzeri takamayacağız sanırım duvar boyutundan ötürü.
Wifi si olan soğutmada az elektrik harcayaran birkaç model önerir misiniz rica etsem.
Tüm evi soğutmaktan vazgeçiyoruz o halde ne takabilirim oraya ne tavsiye edersiniz.tüm evi soğutma istiyorsanız klima hole bakacak şekilde monte olursa işiniz daha kolay olur.
18lik oraya monte edilir fakat
Klima pencerenin üzerine taşacağı için perde konusunda sikinti yaşarsınız.
LG PC12SQTüm evi soğutmaktan vazgeçiyoruz o halde ne takabilirim oraya ne tavsiye edersiniz.
Keşke boyutu ufak yüksek btu lu makine olsa
varmı önerebileceğiniz modeller bu hafta artık klimayı satın almam gerek valla sizlerden cevap bekliyorum
Tasarım haricinde diğer LG klimalardan farkı yok. Bunu LG paylaştığı teknik özelliklerden anlayabilirsiniz.Merhabalar bu klima fiyatını hak ediyor mu?
Lg Uv Artcool S3-M12JARGA 12.000 Btu/h A++ Sınıfı R32 Inverter Split Klima (AC12BH)
İç anadoluda soğutma için kullanıcam. Ev 3+1 170 m2 oldugundan 2 klima da yeterli olmucagı için tek odaya 12000lik almayı düşünüyorum.
Hayırlı olsun güle güle kullan.Evet beyler. Lg pc12sq klima izi bugün taktırdık. Kabaca özet geçeyim.
-LG merkezi aradım. Onlar kayıt oluşturdu. Yerel servis beni aradı pazartesi geleceğiz dediler.
-2 kişi geldi. Gayet temiz işçilik yaptılar. Zaten nerdeyse duvara önlü arkalı kuruldu cihaz. Çabuk oldu diyebilirim.
-Vakum işini sordum. Bunlarda 5 dakika bile yeterli dedi. Ben biraz daha uzun tutalım diye rica ettim. 15 dakikaya yakın vakum yapıldı.
-Sorduğum sorulara güzelce cevap verdiler. Kimisi sifetsiz olurdu malum.
-Balkon kenarına montajını yaptılar. Demir üzerine lastik contalari da taktılar.
-Fazla kablo ve boruyu 2 tür atıp bıraktılar.
-Bana tek kalan duvara alçı çekmek oldu.
Izlenimlerime gelecek olursak. Kısa bir süre akım ölçer cihazla ölçüm yaptım. Maksimum 450watt çektiğini gördüm. Sonra artar, azalır bilmem. Ses olayına gelirsek turbo modda dış üniteden buzdolabi kadar ses geldiğini gördüm. Bu da sonradan artar mı bilmem. Sıkıntısız bir deneyim oldu. Korktugum bir sıkıntı yaşamadım diyebilirim.
Yardımcı olup bilgi veren arkadaşlara tekrar teşekkürler.
Teşekkürler hocam. Muhtemelen 22 - 23 gibi kullanırız. İlk klimamiz oldu bu. Deneye deneye iyisini bulacağız artık.Hayırlı olsun güle güle kullan.
450w anlık tüketim. Ayarladığız derece, dış ortam ısısına göre 200-900w arasinda gider gelir.
ortam istenilen derece geldiğince genellikle 200-300w aralığında gezinir.
Şaşırmayın LG makinalar gerçekten sessiz çalışıyor.
Kullanım sıklığını bağlı olarak haftalık filtre temizliğini ihmal etmeyin tüketime doğrudan etki eder.
Sıcakta 23, soğukta 25 severim fakat çocuklar için 23 biraz kalabiliyor.Teşekkürler hocam. Muhtemelen 22 - 23 gibi kullanırız. İlk klimamiz oldu bu. Deneye deneye iyisini bulacağız artık.
Hocam klimanınız hayırlı olsun. Kullandığınız alanin fiziksel durumu nedir m2 , bulunduğu kat, izolasyon vb?Teşekkürler hocam. Muhtemelen 22 - 23 gibi kullanırız. İlk klimamiz oldu bu. Deneye deneye iyisini bulacağız artık.
Lg klimayı ben de Trendyol üzerinden aldım ancak satıcı fatura yollamamış ve sisteme de yüklememiş, Trendyol üzerinden yazdığım halde kaç gündür cevap vermiyor.İade edeceğim fatura yollamazsa.Yapacak başka bir şey yok gibi görünüyor.20k bandına alınabilecek en iyi makina LG.
Montaj kitine kadar bakırdır. Yıllardır aynı seriyi ufak tefek modifiye edilerek ve ismi de değiştirerek satışı devam ediyor.
Çoğu bina artık disariya klima astırmıyor. Yöneticiyle bir konuşun eve derse önceliğiniz dışarısı olsun.
Balkon içine kurulumlarda eğer balkondaki sürkülasyon az olursa bu durum size tüketim artması olarak geri döner.