metin7 Çevrimdışı

metin7

Aktif Üye
29 Ara 2021
81
35
yeri değil ama yazmazsam içimde kalacak. 12bin btu klima 6500lira, bu kadar fark olur mu, bu ülkede neden her şey bu kadar pahalı. (hyundai markası da 6700lira)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,421
yeri değil ama yazmazsam içimde kalacak. 12bin btu klima 6500lira, bu kadar fark olur mu, bu ülkede neden her şey bu kadar pahalı. (hyundai markası da 6700lira)

Yahu yakın zamana kadar çinde klima ürettirmenin maliyeti 60$'dı.
Navlun gümrük 100$ diyelim.

Doların enflasyonu zam vss %100 artış versek 200$ olur.

200$ zaten serbest piyasada 6500tl :kiskis

M Çevrimdışı

metuva

Yeni Üye
4 Kas 2019
14
45
Arçelik ekolojik 09325 klima aldım. Bugün randevu için arandım. Ve alüminyum montaj kiti yerine bakır kullanmak istediğimi ve borularımı aldığımı belirttiğimde sadece kendilerine ait montaj kitini kullanabileceğimi aksi takdirde garanti dışı olacağını söyledi. Ancak çekili boru hattı varsa sorun olmayacağını belirttiler. Bu tezat açıklama karşısında nasıl bir yol izlemeliyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

4B6B935C-5CA0-4336-8F95-5D07023DAF83.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,421
Arçelik ekolojik 09325 klima aldım. Bugün randevu için arandım. Ve alüminyum montaj kiti yerine bakır kullanmak istediğimi ve borularımı aldığımı belirttiğimde sadece kendilerine ait montaj kitini kullanabileceğimi aksi takdirde garanti dışı olacağını söyledi. Ancak çekili boru hattı varsa sorun olmayacağını belirttiler. Bu tezat açıklama karşısında nasıl bir yol izlemeliyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

4B6B935C-5CA0-4336-8F95-5D07023DAF83.jpg
Müşteri hizmetlerini arayın alüminyum montaj kiti kullanmak istemiyorum. Bu sebeple Bakır montaj kiti satin aldığınızı belirtin.

Gak guk ederlerse ozaman ankastre tesisatı neden baglanti yapıyorsunuz diye itaraz edin.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,421
Garantiyi bozar diyen servis personeli tam dayaklık.!
Eger ki Bakır montaj kitini kendilerinden alsaydınız aynı cevabı verecekmiydi.!

Yazık yazık bu işler çol çocuğun iki dudağının arasında kalmamalı.

M Çevrimdışı

metuva

Yeni Üye
4 Kas 2019
14
45
Müşteri hizmetlerini arayın alüminyum montaj kiti kullanmak istemiyorum. Bu sebeple Bakır montaj kiti satin aldığınızı belirtin.

Gak guk ederlerse ozaman ankastre tesisatı neden baglanti yapıyorsunuz diye itaraz edin.
Bende hazır tesisat olsa garanti bozulmuyor benim aldığım bakır boruda mı bozuluyor dedim. Ben ekstra para verdiğim ürünü kalitesiz alır mıyım deyince haklısın vs. dedi. Gelen Servis ile görüşün olmadı dedi.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,421
Bende hazır tesisat olsa garanti bozulmuyor benim aldığım bakır boruda mı bozuluyor dedim. Ben ekstra para verdiğim ürünü kalitesiz alır mıyım deyince haklısın vs. dedi. Gelen Servis ile görüşün olmadı dedi.
Bunu müsteri temsilcisi mi söyledi :slap

M Çevrimdışı

metuva

Yeni Üye
4 Kas 2019
14
45
Bugün itibariyle klima montajım yapıldı. Usta bakır boru ile montajımı gerçekleştirdi. Vakumlama olayını hatırlattım sadece. Makine arabada ise yapalım dedi. Arabada değilsede getirelim yoksa montajı yapmayalım diye belirttim. 10-15 dakika vakum yapıldı. İç ünite ile dış ünite aynı hizada olunca 3 defa döndürme işlemini de yaptırdım. Herşey için teşekkürler.

Geri
Üst Alt