Birçok firmanın bayiliği var. Daha önce alışverişim oldu.teşekkürler sota hocam
büyük yer sanırsam
Yahu yakın zamana kadar çinde klima ürettirmenin maliyeti 60$'dı.yeri değil ama yazmazsam içimde kalacak. 12bin btu klima 6500lira, bu kadar fark olur mu, bu ülkede neden her şey bu kadar pahalı. (hyundai markası da 6700lira)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Müşteri hizmetlerini arayın alüminyum montaj kiti kullanmak istemiyorum. Bu sebeple Bakır montaj kiti satin aldığınızı belirtin.Arçelik ekolojik 09325 klima aldım. Bugün randevu için arandım. Ve alüminyum montaj kiti yerine bakır kullanmak istediğimi ve borularımı aldığımı belirttiğimde sadece kendilerine ait montaj kitini kullanabileceğimi aksi takdirde garanti dışı olacağını söyledi. Ancak çekili boru hattı varsa sorun olmayacağını belirttiler. Bu tezat açıklama karşısında nasıl bir yol izlemeliyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bende hazır tesisat olsa garanti bozulmuyor benim aldığım bakır boruda mı bozuluyor dedim. Ben ekstra para verdiğim ürünü kalitesiz alır mıyım deyince haklısın vs. dedi. Gelen Servis ile görüşün olmadı dedi.Müşteri hizmetlerini arayın alüminyum montaj kiti kullanmak istemiyorum. Bu sebeple Bakır montaj kiti satin aldığınızı belirtin.
Gak guk ederlerse ozaman ankastre tesisatı neden baglanti yapıyorsunuz diye itaraz edin.
Bunu müsteri temsilcisi mi söylediBende hazır tesisat olsa garanti bozulmuyor benim aldığım bakır boruda mı bozuluyor dedim. Ben ekstra para verdiğim ürünü kalitesiz alır mıyım deyince haklısın vs. dedi. Gelen Servis ile görüşün olmadı dedi.
Bunu müsteri temsilcisi mi söyledi
Montaj randevusu için arayan bayan söyledi. Bende Arçelik müşteri hizmetlerini aradım. Durumu anlattım oda biz size dönüş yapacağız dedi. Komedi gibi..
Gidişata göre durum güncellemesi yapın.Mont
Montaj randevusu için arayan bayan söyledi. Bende Arçelik müşteri hizmetlerini aradım. Durumu anlattım oda biz size dönüş yapacağız dedi. Komedi gibi..