Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,728

Yapis internete

Güvenli geri bildirimi fazla olan saticidan alisveris yap

N11 takip et 11.11 indirrimi olacak

11 kasimda

Kupon bul vss ciddi indirim alirsin

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33

Sota' Alıntı:
Yapis internete

Güvenli geri bildirimi fazla olan saticidan alisveris yap

N11 takip et 11.11 indirrimi olacak

11 kasimda

Kupon bul vss ciddi indirim alirsin

80 tl indirim kuponu geldi o gün için N11 den ama o gün de başka kuponlar gelebilir tabiki. . ztn satıcıyı da oradan buldum yüksek ihtimal oradan alırım . ''   ''

S Çevrimdışı

shrapci

Yeni Üye
8 Şub 2017
78

iyi akşamlar ben 22 metrekare ( odada 2 tane ahşap pencere var ve yalıtım yok eski bir bina 2.katta ) 9 binlik bir klima almak istiyorum me sf yada fh alacağım. Kışın gece gündüz ısıtmak için kullanacağım (max 14-15 saat çalışacak). 
 Mitsubishi Electric Kasım 2017 Kampanyası sayfasından baktığımda bütün 9 binlik klimalar ısıtmada min 3bin kusur btu düşerken fh serisi 6142 btu ye düşüyor bu konforu etkiler mi? Birde antalyada oturuyorum buralar çok fazla - dereceleri görmez sizce hangi me modelini almalıyım ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

O Çevrimdışı

orl1984

Yeni Üye
8 Ağu 2017
161

clearidas' Alıntı:
vestelin modelini internette bulamadım sadece bir mağzada var vestel mağzasıda 2600 den aşağıya vermiyor bana 2500 e 18 liğini buldum ben nette :) modeli var o internette çokca var çok büyük ihtimalle onu alacağım ama son dk aklımı karıştıran bir klima çıktı oda   hiç bir bilgim yok baymak hakkında ısıtması da A+ mış bu arada siz nedüşünüyorsunuz acaba. allahtan bişe olmazsa yarın klima işini sonlandırıyorum son araştırmalarım :) şuan minimalistik ön planda ama baymak aklıma girmedi değil fiyatı uygun olduğu için dediğiniz kafa markalardan değil diye düşündüm kafa değilsede vestel servis yönüyle bir plan öne çıkıyor benim için ama yinede size sormadan edemedim.  bu arada klima isimlerine linklerini etiketledim.

Ustalar daha iyi bilir Baymak klimayı hiç kimse servis ve kalite anlamında önermiyor ... Vestel hakkında hiç birşey diyemiyorum Midea marka yada midea üretimi Vessen, Uğur v.b. bak istersen .. Ben şaun vessen 12 lik kullanıyorum ısıtmada çok tatmin edici kara kışta nasıl olur bilemem tabi ... ama 3 günlük soğutma ve 7 günlük ısıtma deneyimime dayanarak diyorum Midea veya midaa üretimi önceliğin olsun uygun fiyata da denk gelirsin gibime geliyor :)

Y Çevrimdışı

Yolgider

Yeni Üye
9 Kas 2017
5

9köy niciyle yazan arkadaşım salonla ilgili görselleri mail adresinize gönderdim.teşekkür ederim.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33

orl1984' Alıntı:
clearidas' Alıntı:
vestelin modelini internette bulamadım sadece bir mağzada var vestel mağzasıda 2600 den aşağıya vermiyor bana 2500 e 18 liğini buldum ben nette :) modeli var o internette çokca var çok büyük ihtimalle onu alacağım ama son dk aklımı karıştıran bir klima çıktı oda   hiç bir bilgim yok baymak hakkında ısıtması da A+ mış bu arada siz nedüşünüyorsunuz acaba. allahtan bişe olmazsa yarın klima işini sonlandırıyorum son araştırmalarım :) şuan minimalistik ön planda ama baymak aklıma girmedi değil fiyatı uygun olduğu için dediğiniz kafa markalardan değil diye düşündüm kafa değilsede vestel servis yönüyle bir plan öne çıkıyor benim için ama yinede size sormadan edemedim.  bu arada klima isimlerine linklerini etiketledim.

Ustalar daha iyi bilir Baymak klimayı hiç kimse servis ve kalite anlamında önermiyor ... Vestel hakkında hiç birşey diyemiyorum Midea marka yada midea üretimi Vessen, Uğur v.b. bak istersen .. Ben şaun vessen 12 lik kullanıyorum ısıtmada çok tatmin edici kara kışta nasıl olur bilemem tabi ... ama 3 günlük soğutma ve 7 günlük ısıtma deneyimime dayanarak diyorum Midea veya midaa üretimi önceliğin olsun uygun fiyata da denk gelirsin gibime geliyor :)

Hocam midea ya baktım ama Samsun'daki servisi bayisi satış mağazası aynı yer ve hizmetleri çok kotkotu almak için gittim hem çok fazla fiyat verdi hem hiç ilgilenmedi başından attı hatta sadece fiyat öğrenmek klimaya bakmak için 15 20 dk bekledim servis için işimiz düşse bizi süründürür onlar :). İnternette alsam bile onlarla muhatap olacağım için mideayi eledim.
Şuan son karar Vestel ya buz modeli yada minimalist modeli aksam sipariş vereceğim inşallah.vestel ile Aynı fiyata LG ve Samsung da buldum ama bilmiyorum o markalar hakkında pek bir yorum göremedim o yüzden Vesteli tercih edeceğim.

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

@clearidas kardeşim baymağa hiç bulaşmayın maceraya hiç gerek yok.inanın vestel daha iyi seçim olur.ado hocam birşeyler söylüyorsa vardır bir bildiği.hem sorun olursa ben alacağım sizden vs demiş ki o kadar güveniyor ve birşey söylediyse yapar.bakınız şuan en son kalite klimayıda alsanız arkasında bir hizmet olmadıktan sonra boş gerçekten.samsung,lg sömürgeci işinize geliyorsa mantığını uygulayan basit markalar.ama bir vestelde bu cümleyi duyamazsınız.çözüm mutlaka üretilir.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33

ghostkiller1' Alıntı:
@clearidas kardeşim baymağa hiç bulaşmayın maceraya hiç gerek yok.inanın vestel daha iyi seçim olur.ado hocam birşeyler söylüyorsa vardır bir bildiği.hem sorun olursa ben alacağım sizden vs demiş ki o kadar güveniyor ve birşey söylediyse yapar.bakınız şuan en son kalite klimayıda alsanız arkasında bir hizmet olmadıktan sonra boş gerçekten.samsung,lg sömürgeci işinize geliyorsa mantığını uygulayan basit markalar.ama bir vestelde bu cümleyi duyamazsınız.çözüm mutlaka üretilir.

Teşekkür ederim hocam. Evet ado hocamın dediğinden sonra kesin karar vestel samsunda hiçbir bayi de 12 lik Vestel klima yokmuş. Akşam n11 indirimi var onu bekliyorum sipariş için :) Vestel kesin karar yinede alana kadar sağa sola bakıyorum.

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

clearidas' Alıntı:
ghostkiller1' Alıntı:

Teşekkür ederim hocam. Evet ado hocamın dediğinden sonra kesin karar vestel samsunda hiçbir bayi de 12 lik Vestel klima yokmuş. Akşam n11 indirimi var onu bekliyorum sipariş için :) Vestel kesin karar yinede alana kadar sağa sola bakıyorum.

Sizin için en hayırlısı neyse o olsun kardeşim.bundan sonraki süreçleride bizimle paylaşabilirseniz hem bilgilenmiş hemde elimizden birşey geliyorsa yardımcı olmaya fikir vermeye çalışırız.sizin bu durumunuz çok kişiye örnek olacaktır.hepimiz merakla bekliyoruz sizi hayırlısıyla

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33

Tabiki hocam klima gelir gelmez ilk günden itibaren her deneyimi paylaşacağımdan emin olabilirsiniz. Zaten Facebooktan çok burda vakit geçiriyorum artık ?

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33

hocam son sorum geliyor. 
normalde vestelin natural plus buz serisini alacaktım ama samsunda hiç biyerde bulamadım internette sadece bir satıcıda var ve hemen hemen aynı olduğunu düşündüğün minimalistik serisine bakıyorum şuan almak için n11 in kampanyasını bekliyorum gece sipariş vereceğim. neyse konuya geleyim son olarak ikisine bir bakar mısınız rica etsem ben karşılaştırdım ama bilmediğim durumlar olabilir diye size soruyorum natural plus buzz u ado hocam okeylemişti ama minimalistik ondan çok aşağı bir klima ise onu almıyayım natural plusu alayim yada eşit özelliklerdetse görselini daha çok beğendiğimiz minimalistik olanı alayım linklerini aşağıya koyuyorum ikisininde
çok soru sordum mazur görün ama bu sondu 
 2100 tl
 1800 tl

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33

clearidas' Alıntı:
hocam son sorum geliyor. 
normalde vestelin natural plus buz serisini alacaktım ama samsunda hiç biyerde bulamadım internette sadece bir satıcıda var ve hemen hemen aynı olduğunu düşündüğün minimalistik serisine bakıyorum şuan almak için n11 in kampanyasını bekliyorum gece sipariş vereceğim. neyse konuya geleyim son olarak ikisine bir bakar mısınız rica etsem ben karşılaştırdım ama bilmediğim durumlar olabilir diye size soruyorum natural plus buzz u ado hocam okeylemişti ama minimalistik ondan çok aşağı bir klima ise onu almıyayım natural plusu alayim yada eşit özelliklerdetse görselini daha çok beğendiğimiz minimalistik olanı alayım linklerini aşağıya koyuyorum ikisininde
çok soru sordum mazur görün ama bu sondu 
 2100 tl
 1800 tl

sanırım ikiside hemen hemen aynı . farkları söylüyorum;

natural olanda
''İç Ünite Aşırı Isınma Koruması ,+54 °C 'de Soğutma ,Koku Giderici Filtre ,Çift Işıklı LCD Uzaktan Kumanda,Otomatik Kanatçık Ayarı''

minimalistik olanda ; '' R410A Çevreci Gaz , Ultra Sessiz Çalışma , I FEEL (HİSSET) Özelliği , Uyku Modu , Dış Unite Sessiz Mod (Soğutma) , +46 °C 'de Soğutma , Catechin Filtre ''

farklı bu diğer özellikleri birebir aynı ısıtma soğutma watt ları herşeyleri aynı.   iç ünite aşırı ısınma koruması ve otomatik kanatçık ayarı önemli gibi geldi bana ama gönlüm minimalistikten yana son saatler sipariş vereceğim  :)eh:  eğer duur onu alma naturali al hata yaparsın diyorsanız diyebilirsiniz yoksa alıyorum  :boxin:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt