Sota' Alıntı:Yapis internete
Güvenli geri bildirimi fazla olan saticidan alisveris yap
N11 takip et 11.11 indirrimi olacak
11 kasimda
Kupon bul vss ciddi indirim alirsin
clearidas' Alıntı:vestelinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.modelini internette bulamadım sadece bir mağzada var vestel mağzasıda 2600 den aşağıya vermiyor bana 2500 e 18 liğini buldum ben nette.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.modeli var o internette çokca var çok büyük ihtimalle onu alacağım ama son dk aklımı karıştıran bir klima çıktı odaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.hiç bir bilgim yok baymak hakkında ısıtması da A+ mış bu arada siz nedüşünüyorsunuz acaba. allahtan bişe olmazsa yarın klima işini sonlandırıyorum son araştırmalarımşuan minimalistik ön planda ama baymak aklıma girmedi değil fiyatı uygun olduğu için dediğiniz kafa markalardan değil diye düşündüm kafa değilsede vestel servis yönüyle bir plan öne çıkıyor benim için ama yinede size sormadan edemedim. bu arada klima isimlerine linklerini etiketledim.
orl1984' Alıntı:clearidas' Alıntı:vestelinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.modelini internette bulamadım sadece bir mağzada var vestel mağzasıda 2600 den aşağıya vermiyor bana 2500 e 18 liğini buldum ben nette.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.modeli var o internette çokca var çok büyük ihtimalle onu alacağım ama son dk aklımı karıştıran bir klima çıktı odaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.hiç bir bilgim yok baymak hakkında ısıtması da A+ mış bu arada siz nedüşünüyorsunuz acaba. allahtan bişe olmazsa yarın klima işini sonlandırıyorum son araştırmalarımşuan minimalistik ön planda ama baymak aklıma girmedi değil fiyatı uygun olduğu için dediğiniz kafa markalardan değil diye düşündüm kafa değilsede vestel servis yönüyle bir plan öne çıkıyor benim için ama yinede size sormadan edemedim. bu arada klima isimlerine linklerini etiketledim.
Ustalar daha iyi bilir Baymak klimayı hiç kimse servis ve kalite anlamında önermiyor ... Vestel hakkında hiç birşey diyemiyorum Midea marka yada midea üretimi Vessen, Uğur v.b. bak istersen .. Ben şaun vessen 12 lik kullanıyorum ısıtmada çok tatmin edici kara kışta nasıl olur bilemem tabi ... ama 3 günlük soğutma ve 7 günlük ısıtma deneyimime dayanarak diyorum Midea veya midaa üretimi önceliğin olsun uygun fiyata da denk gelirsin gibime geliyor![]()
ghostkiller1' Alıntı:@clearidas kardeşim baymağa hiç bulaşmayın maceraya hiç gerek yok.inanın vestel daha iyi seçim olur.ado hocam birşeyler söylüyorsa vardır bir bildiği.hem sorun olursa ben alacağım sizden vs demiş ki o kadar güveniyor ve birşey söylediyse yapar.bakınız şuan en son kalite klimayıda alsanız arkasında bir hizmet olmadıktan sonra boş gerçekten.samsung,lg sömürgeci işinize geliyorsa mantığını uygulayan basit markalar.ama bir vestelde bu cümleyi duyamazsınız.çözüm mutlaka üretilir.
clearidas' Alıntı:ghostkiller1' Alıntı:@clearidas kardeşim baymağa hiç bulaşmayın maceraya hiç gerek yok.inanın vestel daha iyi seçim olur.ado hocam birşeyler söylüyorsa vardır bir bildiği.hem sorun olursa ben alacağım sizden vs demiş ki o kadar güveniyor ve birşey söylediyse yapar.bakınız şuan en son kalite klimayıda alsanız arkasında bir hizmet olmadıktan sonra boş gerçekten.samsung,lg sömürgeci işinize geliyorsa mantığını uygulayan basit markalar.ama bir vestelde bu cümleyi duyamazsınız.çözüm mutlaka üretilir.
Teşekkür ederim hocam. Evet ado hocamın dediğinden sonra kesin karar vestel samsunda hiçbir bayi de 12 lik Vestel klima yokmuş. Akşam n11 indirimi var onu bekliyorum sipariş içinVestel kesin karar yinede alana kadar sağa sola bakıyorum.
clearidas' Alıntı:hocam son sorum geliyor.
normalde vestelin natural plus buz serisini alacaktım ama samsunda hiç biyerde bulamadım internette sadece bir satıcıda var ve hemen hemen aynı olduğunu düşündüğün minimalistik serisine bakıyorum şuan almak için n11 in kampanyasını bekliyorum gece sipariş vereceğim. neyse konuya geleyim son olarak ikisine bir bakar mısınız rica etsem ben karşılaştırdım ama bilmediğim durumlar olabilir diye size soruyorum natural plus buzz u ado hocam okeylemişti ama minimalistik ondan çok aşağı bir klima ise onu almıyayım natural plusu alayim yada eşit özelliklerdetse görselini daha çok beğendiğimiz minimalistik olanı alayım linklerini aşağıya koyuyorum ikisininde
çok soru sordum mazur görün ama bu sondu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.2100 tl
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.1800 tl