9köy' Alıntı:hayırlı olsun bizde takip edeceğiz.:
Yolgider' Alıntı:9köy' Alıntı:hayırlı olsun bizde takip edeceğiz.:
Merhaba,
Sorumla ilgili uzman arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.istanbulda yaşıyorum Salonum 28 m2 Mitsubishi Elektirik klima taktıRmak istiyorum (hem ısıtma hem soğutma amaçlı)Ara kat daire Dış cephe mantolamalı,çift cam, fransız balkon tarzı denilen tipte.Keşif ekibi geldi salon için 14000-15000 bin btu olur dediler.Klima olarak Mitsubishi deluxe power msz-sf 14 bin btu ve Mitsubishi msz-fh krigimane 12 bin btu önerdiler.msz-fh 12 bin btu için çok verimli çok konforlu deluxe power 14 bin btu klima kadar hatta daha fazla verim alırsınız dediler.keşiften sonra bayiye uğradık eşim görsel olarak daha şık durduğu için bayide gördüğü Yeni msz-ln legendera klimayı çok beğendi.Legendera mitsubishinin sanırım yeni ürünü bayi çok övdü görselliği dışında çok verimli çok konfrolu üst model bir klima dendi.Hatta enerji tasarrufu,ısıtma ve soğutma değerleri açısından piyasada üstüne yokmuş tanımlayamıyoruz bizde dediler.Biz legenderaya karar verdik 12 bin btu 28 m2 salon için yeterli dendi normal 15 bin btu klimanın ısıtma soğutma performansı ve konforunun çok üstünde bir verimi 12 bin btu legendera klima ile alırsınız dendi.Hava üfleme kanatları ,akıllı göz,bakteri,toz vs çok güzel özellikleri de olduğu için çocuklarımız nedeniylede tercihimizi legenderadan yana kullanmak istiyorum.Öğrenmek istediğim hem ısıtma hem soğutma olarak düşündüğümüz de 12 bin btu Mitsubishi legendera klima 28 m2 salon için yeterli olurmu..legendera 9,12,18,21 bin btu olarak modelleri var.18 bin btu hem pahalı hemde salon için çok fazla geleceği için 12 bin btu düşünüyoruz.Yardımcı olursanız sevinirim.SAYGILARIMLA.
Yolgider' Alıntı:Hoşbulduk Abi ,
Yeni iskontolu fiyat yayınlanacakmış bir iiki haftaya kadar onu bekliyorum.renk seçenekleri fiyatlarda fark ediyor sanirim 8250 dediler ama yeni liste çıkacağı için emin olun söyledikleri fiyatı aklımda tutamadim bir kaç klimaya daha bakmıştık çünkü..Taktırınca mutlaka bilgi veririm.
Yolgider' Alıntı:Abi iskontolu indirimli fiyatı 8250 tl dediler renk yakut kırmızısı.Yeni fiyat çok çok 1000 tl bir indirim olur diye düşünüyorum.Bakalım fiyat bilgisi gelsin paylaşırım.
Yolgider' Alıntı:Abi aslında bir şey daha sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.Keşifte iki yer önerdileri biri balkon kapısının üstü kartonpiyer biraz üstten kesilip iç ünite oturtulacak.Hemen arkası balkon olduğu için bağlantı vs daha kolay çok kırma dökme olmayacak. Kare salon gibi düşünürsek direk salonun ortasın karşı duvar kapı üstüne.Hemen önünde koltuk ve karşısında da koltuk var.Biraz çocuklar olduğu için buraya klima taktırmayla ilgili tereddütüm var.Ancak kanatları vs istediğiniz gibi ayarlanır.Sağa sola bile iki kanatlı havayı sağa sola verebilrsiniz.Yada yukarı verebilirsiniz dendi.Birde sensörlü olduğu için doğrudan hava üfleme modunda insanı algılayıp direk üstüne vurmuyormuş hava.
Birde salonun giriş kapısının tam karşısındaki duvarı önerdiler.Orası balkonun biraz tersine kalıyor.Direk arkadan iç ünite hortumunu çıkaramıyorlar klimanın solundan duvarı delip hortumu dolaştırıp balkona dış üniteye takacaklar.Birde tahliye borusuda aynı şekilde duvardan eğim verilerek vs gidecek uğraştıracak bir iş..uğraştırmanın ötesinde görüntü olarak nasıl olur çok kestiremedim.buraya takılırsa direk oturma koltuklarına vurmuyor..Ama benim tercihim balkona çıkan kapının üstünde duvara taktırmak çocukları bizi çok etkilermi çok rahatsız edermi bilemiyorum..Birde klima iç ünite ile tavandan boşluk olması gerekiyormu tavana sıfır olursa sorun olur mu?TEŞEKKÜR EDERİM.SAYGILARIMLA.
clearidas' Alıntı:vestelinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.modelini internette bulamadım sadece bir mağzada var vestel mağzasıda 2600 den aşağıya vermiyor bana 2500 e 18 liğini buldum ben nette.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.modeli var o internette çokca var çok büyük ihtimalle onu alacağım ama son dk aklımı karıştıran bir klima çıktı odaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.hiç bir bilgim yok baymak hakkında ısıtması da A+ mış bu arada siz nedüşünüyorsunuz acaba. allahtan bişe olmazsa yarın klima işini sonlandırıyorum son araştırmalarımşuan minimalistik ön planda ama baymak aklıma girmedi değil fiyatı uygun olduğu için dediğiniz kafa markalardan değil diye düşündüm kafa değilsede vestel servis yönüyle bir plan öne çıkıyor benim için ama yinede size sormadan edemedim. bu arada klima isimlerine linklerini etiketledim.
Sota' Alıntı:Urun Kalitesi Anlaminda Soylemistim
Size En Yakin Bayiden Temin Edebilirsiniz
Neredeyse Fix Fiyatlari Var