Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

arkadaşlar Allah sağlığınızı versin sakin biraz. bakın Allah sağlık versin bir dün aşam üstü bugünde biraz daha fazla dolaştım mont aradım buşmadım bakkal bdenlerde çok pahalı ve bir şeye benzemiyor. az yürüyü bank bulup turuyorum dolaş dolaş ayaklarım ne hale geldi ayaklarımın resmini çeker atarım buraya konu değişir yoksa ha :seytan:

Allah kimseyi hasta etmesin neymiş ya vestel , me .. siz işi bilmiyorsunuz....... en iyi klima mbrol ne satarsa odur hadi çözün bakam :kıskıs: 

ben müsade istiyom yemek yiyecek halim bile kalmadı az kestiricem  :uyku:

Ado hocam o klimanın adında bir yanlışlık var yanlız marka fujikur olması lazım eğer yanlıl kalmadıysa aklımda.

fujitherma abkay ın ürünü zaten fuji ismine en eklesen gdiyor FUJI Film kıvançala sunar. bendede fujiyama soba vardı kayseri işi ama güzel ısıtırdı gerçekten.

vay be demekki gree ile arasında hemen hemen fark yok diyorsunuz york gree üretimi çünkü demek gree o kadar babo değilmiş . hocam ben fujithermayıda gmrdüm inanın ayakta dikilecek hali yoktu o klimaların gördüğüm üchigo üretimie olabiilir yeniler chigo deniyor eski serilerde hisense idi oda olabilir ama gerçekten zayıf ürünler gördükleirm

hatta annemleirn binsaında benzer bir marka daha var yazım çok beter ötüyordu bir ara o sesin videosun aldıydım bulabilrsem atarım. am amarkayı net görüntülemek için yan binanın bahçesin egirp birazda duvar üstüne çıkmam gerekebilir polis çağrılma durumu olabilir ordanda bakrköye sevk mevk ederler ondan korkuyorum :yuh:

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,734
Ben ME'de O Parayi Vermem :ok:

F/P Olayina Cok Takilan Biriyim

Adam Butcem Var Sorun Istemiyorum
Derse Oneririm

Yoksa
Midea Üretimleri,LG Sirius
Neyimize Yetmiyor

Ahh Olsada Simdi
Her Odaya Samsung Jungfrau Alsak

Samsung Turkiye Getirmiyor Artik
Bu Seriyi

Ama Kim Nederse Desin

Gree ve Haier Klimalar

Yazilim Sikintilari Mevcuttu

Suan Ne Durumda Bilinmez

O Hirbo Klimaci Bile

Evindeki Haier Soktu

Fazla Yaktigi Icin Klima Duramiyor ki

Ver Ha Ver

Borusundan Gaz Kacirdi Diye Ayak Yapip Soktu Hirbo

Degistir Borunu Yada Kaynak Yap

Bas Gazi Kullan Hirbo

Kimi Yiyon Sen

Nerden Geldik Buraya Biz Yaa

Neyse Konu Neydi

Haaa Fotograf Yukleme

Ozelden Anlatirim Cok Basit Islem

9koy Nerde Goren Var mi

Kacak Samuray

Bugun Gizlendi Durdu

Sota

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

Sota' Alıntı:
Ben ME'de O Parayi Vermem :ok:

F/P Olayina Cok Takilan Biriyim

Adam Butcem Var Sorun Istemiyorum
Derse Oneririm

Yoksa
Midea Üretimleri,LG Sirius
Neyimize Yetmiyor

Ahh Olsada Simdi
Her Odaya Samsung Jungfrau Alsak

Samsung Turkiye Getirmiyor Artik
Bu Seriyi

Ama Kim Nederse Desin

Gree ve Haier Klimalar

Yazilim Sikintilari Mevcuttu

Suan Ne Durumda Bilinmez

O Hirbo Klimaci Bile

Evindeki Haier Soktu

Fazla Yaktigi Icin Klima Duramiyor ki

Ver Ha Ver

Borusundan Gaz Kacirdi Diye Ayak Yapip Soktu Hirbo

Degistir Borunu Yada Kaynak Yap

Bas Gazi Kullan Hirbo

Kimi Yiyon Sen

Nerden Geldik Buraya Biz Yaa

Neyse Konu Neydi

Haaa Fotograf Yukleme

Ozelden Anlatirim Cok Basit Islem

9koy Nerde Goren Var mi

Kacak Samuray

Bugun Gizlendi Durdu

Sota

konuşma len adana kırosu sen ne anlarsın kaliteden.

başkasıan kızarsım çıkarın agöre konuşursun ah ulan ah şun insanlar körlerini bir görebilseler ağızlarından saly akamyacak belikide çoğuda sotoş gibi işte.

me electiric e para vermezmiş vermedinde ne oldu ozman haiierin kokusu nereye gitmişti. :kıskıs:

başlarım senin legene  samsung una eriyen hırsız teknolocici i yürrrüüü :bansign:

@ghostkiller1 sana havale aha bu a dana

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,734

Virmem Para Benim Degil mi

Her Odaya Midea Mission Oh Missss

Plastigi Guzel Olsa Ayni ME Krigamine  :seytan:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

9köy' Alıntı:
arkadaşlar Allah sağlığınızı versin sakin biraz. bakın Allah sağlık versin bir dün aşam üstü bugünde biraz daha fazla dolaştım mont aradım buşmadım bakkal bdenlerde çok pahalı ve bir şeye benzemiyor. az yürüyü bank bulup turuyorum dolaş dolaş ayaklarım ne hale geldi ayaklarımın resmini çeker atarım buraya konu değişir yoksa ha :seytan:

Allah kimseyi hasta etmesin neymiş ya vestel , me .. siz işi bilmiyorsunuz....... en iyi klima mbrol ne satarsa odur hadi çözün bakam :kıskıs: 

Ado hocam o klimanın adında bir yanlışlık var yanlız marka fujikur olması lazım eğer yanlıl kalmadıysa aklımda.

fujitherma abkay ın ürünü zaten fuji ismine en eklesen gdiyor FUJI Film kıvançala sunar. bendede fujiyama soba vardı kayseri işi ama güzel ısıtırdı gerçekten.

vay be demekki gree ile arasında hemen hemen fark yok diyorsunuz york gree üretimi çünkü demek gree o kadar babo değilmiş . hocam ben fujithermayıda gmrdüm inanın ayakta dikilecek hali yoktu o klimaların gördüğüm üchigo üretimie olabiilir yeniler chigo deniyor eski serilerde hisense idi oda olabilir ama gerçekten zayıf ürünler gördükleirm

hatta annemleirn binsaında benzer bir marka daha var yazım çok beter ötüyordu bir ara o sesin videosun aldıydım bulabilrsem atarım. am amarkayı net görüntülemek için yan binanın bahçesin egirp birazda duvar üstüne çıkmam gerekebilir polis çağrılma durumu olabilir ordanda bakrköye sevk mevk ederler ondan korkuyorum :yuh:

Yok be abi, Fusi therma ve Kurluk Mühendislik özellikle baktım hatta adamlar benim iş için kullandığım face hesabımda bile var onlara bile özelden yazdım konuyu bu gün.

Sana viberden yolladım abi resimleri.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,734

Ado' Alıntı:
9köy' Alıntı:

Yok be abi, Fusi therma ve Kurluk Mühendislik özellikle baktım hatta adamlar benim iş için kullandığım face hesabımda bile var onlara bile özelden yazdım konuyu bu gün.
Kurluk Mu
Birara Adanada Adlari Cikmisti

Klima Bakiminda Musterilere
Gaziniz Bitmis Deyip
Dolduralim Diyorlarmis
Doldurmayanlarin
Gaz Valfini Kasla Goz Arasinda
Kapatip Gidiyorlar mis

Sota

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Cvp:

Sota' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Kurluk Mu
Birara Adanada Adlari Cikmisti

Klima Bakiminda Musterilere
Gaziniz Bitmis Deyip
Dolduralim Diyorlarmis
Doldurmayanlarin
Gaz Valfini Kasla Goz Arasinda
Kapatip Gidiyorlar mis

Sota

Halen Adana da faaliyet halindeler  :ok:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt