arkadaşlar Allah sağlığınızı versin sakin biraz. bakın Allah sağlık versin bir dün aşam üstü bugünde biraz daha fazla dolaştım mont aradım buşmadım bakkal bdenlerde çok pahalı ve bir şeye benzemiyor. az yürüyü bank bulup turuyorum dolaş dolaş ayaklarım ne hale geldi ayaklarımın resmini çeker atarım buraya konu değişir yoksa ha

Allah kimseyi hasta etmesin neymiş ya vestel , me .. siz işi bilmiyorsunuz....... en iyi klima mbrol ne satarsa odur hadi çözün bakam :kıskıs:
ben müsade istiyom yemek yiyecek halim bile kalmadı az kestiricem

Ado hocam o klimanın adında bir yanlışlık var yanlız marka fujikur olması lazım eğer yanlıl kalmadıysa aklımda.
fujitherma abkay ın ürünü zaten fuji ismine en eklesen gdiyor FUJI Film kıvançala sunar. bendede fujiyama soba vardı kayseri işi ama güzel ısıtırdı gerçekten.
vay be demekki gree ile arasında hemen hemen fark yok diyorsunuz york gree üretimi çünkü demek gree o kadar babo değilmiş . hocam ben fujithermayıda gmrdüm inanın ayakta dikilecek hali yoktu o klimaların gördüğüm üchigo üretimie olabiilir yeniler chigo deniyor eski serilerde hisense idi oda olabilir ama gerçekten zayıf ürünler gördükleirm
hatta annemleirn binsaında benzer bir marka daha var yazım çok beter ötüyordu bir ara o sesin videosun aldıydım bulabilrsem atarım. am amarkayı net görüntülemek için yan binanın bahçesin egirp birazda duvar üstüne çıkmam gerekebilir polis çağrılma durumu olabilir ordanda bakrköye sevk mevk ederler ondan korkuyorum :yuh: