Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Çevrimdışı

alikkk

Yeni Üye
23 Eyl 2017
7

Yadegar49' Alıntı:
Selamun aleyküm hayırlı akşamlar 
Adana saricamda oturyorum salonum 20 m2  salon guney vve dogu tarafina bakiyor her iki tarafta fransiz balkonbalkon cam var 12 lik klima almayi düşünüyorum fakat rota klima ile midea arasinda kararsiz kaldim fiyat olarak bana en uygunu onlar daha dogrusu rota daha cazip ama yorumlardan okudugum kadariyla midea tavsiye ediliyor. Adanali yonetici şota ustam sen daha iyi bilirsin rotayimi tercih etmeliyim yoksa midea blancmiblancmi servis ve kullanim olarak bu konuda yardimci olursaniz sevinirim aayrica adanada nerden daha uyguna bulabilirim. Şimdiden teşekkürler sağolun varolun

heavy olduğunu anlamamışım tercihim değil bu marka

E Çevrimdışı

eyozdem

Yeni Üye
27 Eyl 2017
2

[font=Helvetica, Arial, sans-serif]Merhaba ;
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]Adapazarı'nda 30m2 salon için soğutma ve mevsim geçişlerinde ısıtma için de kullanılacak klima arıyorum. topic genelini okudum. Birkaç model arasında kaldım. Kafamda oluşan sırayla şu şekilde;
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]1- LG Sirius Deluxe Inverter AS-W186K1R0 (17060 BTU) - 3330 TL
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]2- Midea Modernstar Elegance MSEW-18 - 2850 TL
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]3- Bosch B1ZMA/I18604 (18000 BTU) - 3550 TL
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]4- Airfel LTXN50U 18 - 2950 TL
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]5- Uğur USMARTPlus 18 - 2950 TL

[font=Helvetica, Arial, sans-serif]Bulabildiğim en uygun fiyatlar bunlar. Sizce hangisini almalıyım ?

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

eyozdem' Alıntı:
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]Merhaba ;
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]Adapazarı'nda 30m2 salon için soğutma ve mevsim geçişlerinde ısıtma için de kullanılacak klima arıyorum. topic genelini okudum. Birkaç model arasında kaldım. Kafamda oluşan sırayla şu şekilde;
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]1- LG Sirius Deluxe Inverter AS-W186K1R0 (17060 BTU) - 3330 TL
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]2- Midea Modernstar Elegance MSEW-18 - 2850 TL
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]3- Bosch B1ZMA/I18604 (18000 BTU) - 3550 TL
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]4- Airfel LTXN50U 18 - 2950 TL
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]5- Uğur USMARTPlus 18 - 2950 TL

[font=Helvetica, Arial, sans-serif]Bulabildiğim en uygun fiyatlar bunlar. Sizce hangisini almalıyım ?

3-4-5 numarayı eleyin LG midea arasında kalırsakta LG nin 500 liralık bir farkı yok mideadan sadece ismi var hoş ben LG yide sevmem. Midea uygundur sizin için. Ayrıca Midea bir klima üretim markasıdır.

E Çevrimdışı

egeliefe48

Yeni Üye
26 Eyl 2017
4

Arkadaşlar merhaba bir klima hakkında fikir rica edecektim, HİTACHİ RAK 50 PPA. Klimayı 2 ay yazın serinletme, 15 gün kışın ısıtma için kullanıcam, Muğla Milas'ta köy evim var orada kullanılacak, klimanın Milas'ta servisi var gözüküyor, 4000 tl civarı fiyatı var. Tavsiye eder misiniz? Ya da alternatif? Şimdiden teşekkür ederim.

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

egeliefe48' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba bir klima hakkında fikir rica edecektim, HİTACHİ RAK 50 PPA. Klimayı 2 ay yazın serinletme, 15 gün kışın ısıtma için kullanıcam, Muğla Milas'ta köy evim var orada kullanılacak, klimanın Milas'ta servisi var gözüküyor, 4000 tl civarı fiyatı var. Tavsiye eder misiniz? Ya da alternatif? Şimdiden teşekkür ederim.

gayet güzel fiyat klimayı tanımıyorum ama 3 adet çekincemi belirteyim. sonrasındada hiç dinlemez alırdım bu klimayı diyeceğim.

1- hitachinin klima bölümünü johnson controls devraldı döküntü bir abd firmasıdır köken olarak. ne hat ettii belli değil york ta onlarda gree ye ürettiriyor. bir zamanda hitachiyi hisense ye ürettirdi bilgilsi var. çakalın birisi vermişti ama o çakal işine geldiği gibi konuşur. yani bir tür pazarlama firması gibi oldu.

2-hitachidede alüminyum ürünler olduğunu duydum ama sanmam bu ürün öyle olsun genede sorunuz.

3- klima ASAL ürünümü IPI ürünümü

ipi izmir firması malum çakalın teki onalra servis açısından çok kötü diyordu eskiden bayisiydi ayrıldktan sonra adamlara giydirmedik laf bıramadı birde yahudi firmasıymış o firma onun dediğine göre. madem yahudiydi neden bayisiydin önce derler ama çıkar tatlıdır. işimiz yahudililk şunculuk bunculuk değil bu arada tabiki anlatabilyorsam.

who is this jackal

mbirol is a jackal or coyote

Not: siz bilgiyi okuyun mbirol konusunu karıştırmayın kurallarımızda yazılı bu konuda eleştiri istemiyoruz lütfen.

servis kötüymüş yedek parça sorun varmış falan filan.

neyse asal a gelirsek oda istanbul firması ama abkay ın yan kuruluşu. mbirol bunlarıda sevmez izmir ortağı özkay dan dolayı. klimaları fujitsudur eskiden yerden yere vururdur fujistsu yu satamadığı için amaa şimdi aynı firmanın general i geldi kıyak klima oldu.

şahsen bende fujitsu general grubu klimalrını sevmem. ama sevmediğimi belirtirim illede şirket ayrımı yapmam.
asal iklimlimelndimede ise konumuz hitachi

bende diyorumki şimdi vakumunu düzgün yaptırırsanız kolay kolayda arıza vermez hitachi klimalar.

E Çevrimdışı

egeliefe48

Yeni Üye
26 Eyl 2017
4

9köy' Alıntı:
egeliefe48' Alıntı:

gayet güzel fiyat klimayı tanımıyorum ama 3 adet çekincemi belirteyim. sonrasındada hiç dinlemez alırdım bu klimayı diyeceğim.

1- hitachinin klima bölümünü johnson controls devraldı döküntü bir abd firmasıdır köken olarak. ne hat ettii belli değil york ta onlarda gree ye ürettiriyor. bir zamanda hitachiyi hisense ye ürettirdi bilgilsi var. çakalın birisi vermişti ama o çakal işine geldiği gibi konuşur. yani bir tür pazarlama firması gibi oldu.

2-hitachidede alüminyum ürünler olduğunu duydum ama sanmam bu ürün öyle olsun genede sorunuz.

ipi izmir firması malum çakalın teki onalra servis açısından çok kötü diyordu eskiden bayisiydi ayrıldktan sonra adamlara giydirmedik laf bıramadı birde yahudi firmasıymış o firma onun dediğine göre. madem yahudiydi neden bayisiydin önce derler ama çıkar tatlıdır. işimiz yahudililk şunculuk bunculuk değil bu arada tabiki anlatabilyorsam.

who is this jackal

Not: siz bilgiyi okuyun mbirol konusunu karıştırmayın kurallarımızda yazılı bu konuda eleştiri istemiyoruz lütfen.

neyse asal a gelirsek oda istanbul firması ama abkay ın yan kuruluşu. mbirol bunlarıda sevmez izmir ortağı özkay dan dolayı. klimaları fujitsudur eskiden yerden yere vururdur fujistsu yu satamadığı için amaa şimdi aynı firmanın general i geldi kıyak klima oldu.

şahsen bende fujitsu general grubu klimalrını sevmem. ama sevmediğimi belirtirim illede şirket ayrımı yapmam.

bende diyorumki şimdi vakumunu düzgün yaptırırsanız kolay kolayda arıza vermez hitachi klimalar.

Teşekkür ederim... peki max. 5000 liraya kadar 18 lik başka klima öneriniz var mı ?

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

carrier xpowergold larada bakabilirsiniz toshiba n3kv serilerinede çok yüksek olacağını sanmıyorum fiyatlarının. midea missonlara bakabilrisniz. ama genel olarak fiyatlar hakkında  bilgim yok.

o takibatı @ghostkiller yapıyor ama kayıp ortalıkta yok  :)uvar:

fiyatı uygun diye uzak durmanız gereken markaları belirtirsem

gree  ve gree üretimi klimalar york , sigma , fluo

haier ve haier üretimi E C A

arifel daylux rota vessen bu klimalarda mideadır ama bazı eksiklikleri var midea ya göre. daikin servsi diye öven çakala bakmayın zorda klınırsa alınır yidende mdiea üretimi olanlar.

uğurda midea ama iyonizer e kadar konulduğu söyleniyor ve hemen hemen hiç şikayet duymadık

ben yerninzde olsam hitachi yi alırdım.

E Çevrimdışı

eyozdem

Yeni Üye
27 Eyl 2017
2

Cevap için teşekkürler. Midea da birçok model var. Modernstar, blanc, mission, oasis. Hangisini tercih etmeliyiz? Neden?

M Çevrimdışı

mus'ab

Yeni Üye
28 Eyl 2017
3

Selamın aleyküm arkadaşlar.
Klimayı sarı odaya kurup, antre ve diğer odayı da ısıtmak istiyorum.Tasarruflu, u
zun süre kullanabileceğim, servisi ve taşınma durumunda da sıkıntı çıkarmayacak bir model arıyorum. Birkaç forumda araştırdım ama karar veremedim bir türlü. :)

Kullanılacak Yerin Alan (m2): 22 m2
Kullanılacak Yerin Yüksekliği: 2,6 m
Bölge/Şehir/İlçe: Ege/İzmir/Karabağlar/Nokta
Kullanılacak yer Kuzey/Güney /Doğu/Batı: Güney Doğu
Zemin/Ara kat/Çatı kat: Çatı kat - Düz çatı
Ev /İş yeri: Ev
Kişi Sayısı: 2
Ekstra Isı kaynağı: Yok
En/Boy/Yükseklik Ölçüsü:
Tahmini Bütçe: 2.500 - 3.000 TL
Düşünülen Klima Modeli: 

Airfel Ltxn35u
Midea Blanc 
LG Sirius Deluxe Inverter AS-W126J1R0

4GDXVA.png

(siyahlar kapı, griler pencere :) )

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

eyozdem' Alıntı:
Cevap için teşekkürler. Midea da birçok model var. Modernstar, blanc, mission, oasis. Hangisini tercih etmeliyiz? Neden?

Hepsi kalite kalite değişiyor BMW 1.20 - 3.20 - 5.20 gibi donanım arttıkça fiyatta artıyor. Kışın soğuğunda ısıtma yapacaksanız donanımlı almalısınız. Her ne olursa olsun modernstarı direk eleyin. Soğutma için kullanacaksanız mevsim geçişlerinde de arada ısıtmada açarım diyorsanız blanc olabilir mission olursa dahada güzel olur.

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

mus' Alıntı:
Selamın aleyküm arkadaşlar.
Klimayı sarı odaya kurup, antre ve diğer odayı da ısıtmak istiyorum.Tasarruflu, u
zun süre kullanabileceğim, servisi ve taşınma durumunda da sıkıntı çıkarmayacak bir model arıyorum. Birkaç forumda araştırdım ama karar veremedim bir türlü. :)

Kullanılacak Yerin Alan (m2): 22 m2
Kullanılacak Yerin Yüksekliği: 2,6 m
Bölge/Şehir/İlçe: Ege/İzmir/Karabağlar/Nokta
Kullanılacak yer Kuzey/Güney /Doğu/Batı: Güney Doğu
Zemin/Ara kat/Çatı kat: Çatı kat - Düz çatı
Ev /İş yeri: Ev
Kişi Sayısı: 2
Ekstra Isı kaynağı: Yok
En/Boy/Yükseklik Ölçüsü:
Tahmini Bütçe: 2.500 - 3.000 TL
Düşünülen Klima Modeli: 

Airfel Ltxn35u
Midea Blanc 
LG Sirius Deluxe Inverter AS-W126J1R0

4GDXVA.png

(siyahlar kapı, griler pencere :) )

Çatı katı ve zemin katlar biraz sıkıntılı. Airfeli eleyin ısınamazsınız. Bir kere şu net ve gerçek, sıkıntısız bir ısıtma yapmak istiyorsanız japon kliması almalısınız. Bunu her konuda söylüyoruz. Ben ısıtma için bu markaları fazla önermiyorum yani ocağın ortasında o cihaz durmadan defrost yapacak ve çatı katı olduğu için ev hemen soğuyacak e sizde üşüyeceksiniz o zaman ne anlamı kaldı? Hadi arakat olsun dış ünite korunaklı yerde olsun biraz izolasyon olsun hadi midea falan düşünün ama ben bütçenizi biraz artırmanızı tavsiye ediyorum. He illa arasında seçim yapın diyorsanız Midea Blanc olacaktır.

Mitsubishi Electric SF35 yada herhangi bir japon klimanın 12000 btu luğu oraya uygundur.

R Çevrimdışı

ruzgar

Yeni Üye
30 Tem 2017
221

bozdem' Alıntı:
Çatı katı ve zemin katlar biraz sıkıntılı. 

Daikin in sitesinde btu hesaplama yapıyorum.Zemin kat yazınca altı toprak mı diye soruyor.Topraksa 16 bin btu bodrum varsa 20 bin btu öneriyor..

R Çevrimdışı

ruzgar

Yeni Üye
30 Tem 2017
221

9köy' Alıntı:
egeliefe48' Alıntı:

who is this jackal

Türkiye'de pek servis ağı yok gibi duruyor bilinirliği az ama dünyanın sayılı firmalarından biri sanirım youtube en iyi 10 klima videolarında ismi geçiyor.Servis aği ve dediginiz gibi distribütör sıkıntisı var..Muhatap bulamayabiliriz.

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

asal abkay ın yan kuruluşu pek sorun yaşayacağınızı sanmam asal ın ürünyle. hoş ipi üründe sorun yaşatamaz. siz sonuçta gene fujitsu düşünüyorsunuz ha abkay ha asal çok bir şey değişmez.

general alsanızda oda yaygın değil sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt