Uyarı!' Alıntı:Umarım hemen silinmez klima arayışı içindeki kişiler görürde dikkate alır, silseniz bile başka forumlarda paylaşacam internet çağında hiç bir şeyi saklayamazsınız.
9köy ve sota, ghostkiller1 ve klima bayi bozdem nickli üyelere dikkat edin yıllardır normal bir kullanıcı gibi görünüp internet üzerinde algı yaratıp mitsubishi electric ve midea klima sattırıyorlar bir nevi bu firmaların internet görevlisi gibi bir şeyler, önce kullanıcıyı dinleyip ihtiyacına yönelikmiş gibi davranıyorlar sonra bu da olur o da derken lafı en iyisi mitsubishi electric kimadıra getirip mitsubishiyi sattırıyorlar, baktılar adamın parası yok aldırtamadılar hemen midea sattırmaya çalışıyorlar, mallarına laf kondurtmuyorlar, sanki bir tek bu klimalar var kaliteli york, zibro, haier gibi malları sanki yokmuş gibi saklıyorlar, konusu geçince atmadıkları iftiralar kalmıyor bu kadar para göz olunmaz bilmeyen insanları sırf cepler için istediği yönde oynatıyorlar yazık bu forumu kınıyorum.
Bayi mi ? Keşke olsa şuan fabrikasa çalışan bir iklimlendirme teknisyeniyim eskiden mit.elec servisinde çalıştım mart nisan 2018 gibi dükkanımı açmayı düşünüyorum tebrik ederim benim bayim olduğumu söylediğiniz için kulağa hoş geliyor hoşuma gitti