Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E Çevrimdışı

emin616 

Aktif Üye
6 Nis 2017
293

ghostkiller1' Alıntı:
emin616' Alıntı:

Cumartesi günü midea mission 9.000 klima taktırdım yatak odama.  İç üniteyle dış ünite atasında 30 cm duvar var sadece. İç ünitenin hemen arkasına dış ünitenin montajını yaptırdım.  Neyse dış ünite takıltı ben kutudan çıkan borunun kesileceğini düşünürken bi baktım servisteki eleman bütün boruyu bantlıyor. Helal olsun dedim adama. Başkası olsa keserdi dedim. Genelde birçok servis kesiyormuş biz kesmiyoruz dedi. Belki klimanızı taşırsınız lazım olur dedi. Hatta elektrik tesisatının kablosu yetmedi sağolsun onuda yeni kablo çekerek yaptı. Şimdiye kadar 3 klima aldım hep servis yönünden şanslıydım.

emin kardeşim şansınız güzel sizin gerçekten.Rabbim dahada güzel eylesin inşallah.piyasada öyle insanlar varki şaşar kalırsınız.malesef beş parmağın beşi bir olmadığı gibi insanoğluda böyledir.hayırlı olsun yeni klimanız.bir konuda sizi aydınlatmak isterim.dış ünite ile iç ünite yanlış anlamadıysam aynı duvar üzerinde arka arkaya montaj yapılmış.bu durumda dış ünite motoru uğultusu içeri geçme ihtimali var.demek istediğim böyle birşeyi farkederseniz klimadan yana sıkıntı yok montaj şeklinden kaynaklanır.teknik olarak sıkıntı yaratmaz zaten borularda kısaltmada yapmamışlar.

Aynı duvara kurulu klima doğru anlamışsınız. Evimde doğalgaz var klima genelde soğutma için kullanılacak ve ara ara belki ısıtma açılabilir. Açıkçası 2 saat kadar klimayı deneme yaptım hiç dış ses duymadım. Benim duvalar 25-28cm arası. Camlar ısın cam. Dış ses çok içeriye girmiyor. Belki ondan suymafım. Bakalım seneye dediğimiz gibi sesi fark edersem yerini değiştiririm olur biter?

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

Duvarlarınız güzelse sıkıntı olmaz. Malum zamane mütahitlerimiz çok güzel malzemeden çalıyolar yumruğumu soksam arka duvara geçecek bana klima as diyolar ?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,676

Ytonglarda Iceriye Vibrasyon -Vurultu Sesi Gelmekte

Disari Cikiyorsun Dis Unitede Sifir Ses

Iceri Giriyorsun Bir Vurultu Sesi Geliyor

Ytongun Kronik Sikintisi

R Çevrimdışı

ruzgar

Yeni Üye
30 Tem 2017
221

Mitsubishi Antalya bayisi gf60 için 6800 pazarlıksız fiyat verirken.Bizim burdaki "tekel" bayi 7425 tl den beş kuruş inmem diyor.Yani Antalya fiyatını verse alacaktım.Bayramdan sonra zam gelecek liste fiyatı 8 küsur olacak o zaman ben bu makineyi 7800 satarım en az diyor..:)

Multi milyoner dahi olsam bu adamdan klima almam.Mitsubishi klimayı da kınıyorum bu tekelliğe müsaade ettiği için..Diğer klimalar nasıl internetten satılıyorsa servisde gelip paşa paşa kuruyorsa bu klimada da aynısı olmalı.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,676

Cıkıyor Boyle Şark Kurnazlar

Baska Ilden Alıp Kurdurma Sansınız Yok ama ( Hılesı Var ) :seytan:  Pek Tavsıp Etmıyorum ama Hakedıyor Bu Sekılde Kurnazlık Yapanlar...

R Çevrimdışı

ruzgar

Yeni Üye
30 Tem 2017
221

Sota' Alıntı:

Baska Ilden Alıp Kurdurma Sansınız Yok ama ( Hılesı Var ) :seytan:  Pek Tavsıp Etmıyorum ama Hakedıyor Bu Sekılde Kurnazlık Yapanlar...

Bu bayi olmasa coktan ME alıp kurdurmuştum bi tane..Adam ilk gittigimde de aynıydı burnundan kıl aldırmıyor.25 tl bile düşmem diyor.Sf50 dedim 35 m2 kadar satıyorum onu dedi.5 m2 den birşey olmaz belki keşfe gelin dedim.Hj 60 vereyim dedi.Hj60 istemiyorum gf60 alayım o zaman dedim.7425 tl diyor son..Şimdiye kadar bütun markalar indirim yaptı liste fiyatından..Bir bu inmiyor ama başka ildeki bayiler düşüyor..

Burda bir arkadaş 4500 tl ye sf42 aldığını yazdı geçenlerde.Kampanyalı fiyattan 830 tl aşağı.Buna 1000 tl inmesi lazım normalde..

ME nin yaptığı yanlış serbest piyasa oluştur.Kim nerden alıyorsa alsın.İsteyen internetten alsın.Böyle yapıyorsan da her yere kapasiteye göre birden fazla bayi ver.Burası 2-3 bayi kaldırır örneğin.ME durumu bildirdim.Ben baska ilden alacağim nasıl kurduruyorsanız kurdurun diyecegim ararlarsa..Aramazlarsa da ME bitmiştir.Başka klima mı yok!

R Çevrimdışı

ruzgar

Yeni Üye
30 Tem 2017
221

Sota' Alıntı:

Bu bayi olmasa coktan ME alıp kurdurmuştum bi tane..Adam ilk gittigimde de aynıydı burnundan kıl aldırmıyor.25 tl bile düşmem diyor.Sf50 dedim 35 m2 kadar satıyorum onu dedi.5 m2 den birşey olmaz belki keşfe gelin dedim.Hj 60 vereyim dedi.Hj60 istemiyorum gf60 alayım o zaman dedim.7425 tl diyor son..Şimdiye kadar bütun markalar indirim yaptı liste fiyatından..Bir bu inmiyor ama başka ildeki bayiler düşüyor..ME nin yaptığı yanlış serbest piyasa oluştur.Kim nerden alıyorsa alsın.İsteyen internetten alsın.Böyle yapıyorsan da her yere kapasiteye göre birden fazla bayi ver.Burası 2-3 bayi kaldırır örneğin.ME durumu bildirdim.Ben baska ilden alacağim nasıl kurduruyorsanız kurdurun diyecegim ararlarsa..Aramazlarsa da ME bitmiştir.Başka klima mı yok!

M Çevrimdışı

Maviplanet

Yeni Üye
31 Ağu 2017
17

Selamlar orta karadeniz bölgesinde oturuyorum. Malum bu sene aşırı sıcaklar perişan etti. Seneye nasipse yeni evime taşınacağım ve oturma odama klima takmak istiyorum. 15 m2. İlk defa klima takacağım inş. Diğer odaları kapatıp koridoru ve mutfağıda serinletmek ikinci tercihimdir( illaki olacak değilde yapabilirsem iyiolur diye düşünüyorum). Odam doğuya bakıyor. Mutfak güneye. Ev zeminin üstü, yani arakat. Ev doğal gazlı olduğundan ısıtma beklentim yok. Soğutmada ise temmuz ve ağustosta günlük 6-8 saat çalıştırmayı düşünüyorum. Senede sadece iki ay kullanacağım için çok üst düzey 3-4 binlik modeller bana uzak duruyor. Sizden isteğim hangi markaları sorunsuz kullanırım ve tavsiye edersiniz ayrıca kaçlık klima almalıyım. Mutfağı soğutmak istersem ayrıca kaç btu olmalı teşekkürler.

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

Maviplanet' Alıntı:
Selamlar orta karadeniz bölgesinde oturuyorum. Malum bu sene aşırı sıcaklar perişan etti. Seneye nasipse yeni evime taşınacağım ve oturma odama klima takmak istiyorum. 15 m2. İlk defa klima takacağım inş. Diğer odaları kapatıp koridoru ve mutfağıda serinletmek ikinci tercihimdir( illaki olacak değilde yapabilirsem iyiolur diye düşünüyorum). Odam doğuya bakıyor. Mutfak güneye. Ev zeminin üstü, yani arakat. Ev doğal gazlı olduğundan ısıtma beklentim yok. Soğutmada ise temmuz ve ağustosta günlük 6-8 saat çalıştırmayı düşünüyorum. Senede sadece iki ay kullanacağım için çok üst düzey 3-4 binlik modeller bana uzak duruyor. Sizden isteğim hangi markaları sorunsuz kullanırım ve tavsiye edersiniz ayrıca kaçlık klima almalıyım. Mutfağı soğutmak istersem ayrıca kaç btu olmalı teşekkürler.

12.000 BTU luk klimayı 15m2 lik odanızın koridora bakan kapınızın karşısında olacak şekilde taktırırsanız dedikleriniz olabilir. Yani cihazın koridoru görmesi her zaman evi serinletmek için daha iyidir. Marka olarak sıralama yapayım;

1-)Mitsubishi Electric HJ35
2-)Mitsubishi Heavy SRK35
3-)Midea Blanck 12

M Çevrimdışı

Maviplanet

Yeni Üye
31 Ağu 2017
17

Mitsubishi ler 3000 tl civarındalar. Bütçe olarak 2500₺ yi aşmak istemiyorum. Midea ya alternatif olabilecek. Aşka önerileriniz varmıdır acaba. Bulunduğum ilçede midea servis varmı bilemiyorum. Siteye girdiğimde servisler bölümü error diyor. Eğer servis yoksa alma şansım olmaz. İl merkezinden servis baya tuzluya maloluyor.

M Çevrimdışı

Maviplanet

Yeni Üye
31 Ağu 2017
17

http://www.modernklima.com.tr/anasayfa Yetkili servislere basıldığında sistem error diyor

U Çevrimdışı

Uyarı!

Kayıtsız / Doğrulanmamış

Umarım hemen silinmez klima arayışı içindeki kişiler görürde dikkate alır, silseniz bile başka forumlarda paylaşacam internet çağında hiç bir şeyi saklayamazsınız.

9köy ve sota, ghostkiller1 ve klima bayi bozdem nickli üyelere dikkat edin yıllardır normal bir kullanıcı gibi görünüp internet üzerinde algı yaratıp mitsubishi electric ve midea klima sattırıyorlar bir nevi bu firmaların internet görevlisi gibi bir şeyler, önce kullanıcıyı dinleyip ihtiyacına yönelikmiş gibi davranıyorlar sonra bu da olur o da derken lafı en iyisi mitsubishi electric kimadıra getirip mitsubishiyi sattırıyorlar, baktılar adamın parası yok aldırtamadılar hemen midea sattırmaya çalışıyorlar, mallarına laf kondurtmuyorlar, sanki bir tek bu klimalar var kaliteli york, zibro, haier gibi malları sanki yokmuş gibi saklıyorlar, konusu geçince atmadıkları iftiralar kalmıyor bu kadar para göz olunmaz bilmeyen insanları sırf cepler için istediği yönde oynatıyorlar yazık bu forumu kınıyorum.

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

cevabı burada

https://tavsiyeforumu.com/konu-9koy-sota-ve-forumdaki-diger-klima-saticilarina-dikkat.html?pid=7120#pid7120

M Çevrimdışı

Maviplanet

Yeni Üye
31 Ağu 2017
17

Forumu sulandıran arkadaşları bi kenara bırakalım lütfen.  Hala soruma bir cevap bulamadım. Midea klima servisi ilçemde bulamazsam 2500₺ ye kadar başka alternatif markalar hangileri var tavsiye edeceğiniz 12 000 btu lu. Bende mitsubish, toshiba, daikin, panasonic marka bi klima almak isterim ama 12 bin btu luk bu marka klimalar 3000₺ den başlıyor. Sizden ricam 2500 ₺ ye kadar mideaya alternatif başka marka önerişerinizi istiyorum. Mesela eca klimalar nasıldır tavsiye edermisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt